До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 107 622
  • 878
  •   1
Отговори
# 345

Parko Natura Viva - Сафарито според мен не си заслужава, но пък е част от парка.
Според мен и двете не си заслужават.И Сигурта не е нищо впечатляващо.

# 346
  • In transit
На мен пък и трите ми харесаха! Сигурта е семеен парк не знам какво сте очаквали от него, но е много приятен за разходка и има добре поддържани градини.

# 347
  • гр.Добрич
Който не е ходил в голям зоопарк, може да му е интересно. За мен огромен и красив е зоопаркът във Виена. Нека да има мнения, че хората да си преценят и понеже екскурзията ни е заради децата, ходим на места, които биха били интересни за тях.

# 348
  • Софето
Ние посетихме и двата зоо парка (в Италия и Виена) в рамките на една година. За мен а и за децата, и двата зоо парка са прекрасни. На двете места се забавляваха.
Във Виена, може и да е по-голям, но какво от това, да зачеркнем другите зоо паркове.
Като си в района на Верона, комбинацията Гардаленд + Сафари/Зоо парка, за нас си заслужаваше на 100%. То и от Гардаленд има по-големи и по-интересни паркове, това за мен не означава, че не заслужава посещение.

# 349
  • гр.Добрич
*MALENA, абсолютно съм съгласна с теб.

# 350
  • Sofia
Здравейте,

планувам посещение до Гардаленд(на мен и децата) с нощувки на 04.07 и 05.07. На сайта прочетох, че има шатъл автобус от парка до ЖП гара Пескиера, но никъде не прочетох дали има шатъл бус от парка до Хотел Гардаленд и ако има какъв е интервала му на движение. Планувам да останем до затварянето на парка до 23.00 часа  и се чудя къде да отседнем -  в центъра на градчето Пескиера или в близост до Хотел Гардаленд?
Ако изпуснем последния шатъл ще трябва да ползваме такси.Някой ползвал ли е такси от Гардаленд до хотела си? Дали ще мога да поръчам и какви са цените на такситата?
Също така колко дълги като времетраене са разходките с корабче по езерото Гарда - ще е хубаво първата вечер да си направиме такава.

# 351
  • Пловдив
Да,има шатъл от парка до хотел Гардаленд,но на какъв интервал са съм забравила.

# 352
  • In transit
Също така колко дълги като времетраене са разходките с корабче по езерото Гарда - ще е хубаво първата вечер да си направиме такава.
Тук може да провериш разписанието на корабчетата и колко време отнема да се придвижиш от едно градче до друго: http://www.navigazionelaghi.it/

# 353
Здравейте,

планувам посещение до Гардаленд(на мен и децата) с нощувки на 04.07 и 05.07. На сайта прочетох, че има шатъл автобус от парка до ЖП гара Пескиера, но никъде не прочетох дали има шатъл бус от парка до Хотел Гардаленд и ако има какъв е интервала му на движение. Планувам да останем до затварянето на парка до 23.00 часа  и се чудя къде да отседнем -  в центъра на градчето Пескиера или в близост до Хотел Гардаленд?
Ако изпуснем последния шатъл ще трябва да ползваме такси.Някой ползвал ли е такси от Гардаленд до хотела си? Дали ще мога да поръчам и какви са цените на такситата?

На половин час са шатълите от гарата до парка и от парка до хотела. Ние бяхме в период, когато затваряха парка в шест, при работно време на парка до 23 часа, със сигурност и шатълите ще се движат по това време.
На сайта пише точно това:
Guests can park their cars in the parking area for €5.00 or they can use the free shuttle bus service, which runs every 30 minutes during Park opening times.
Същото важи и за влакчето до гарата, така че преценете къде да отседнете.

# 354
  • Sofia
Много благодаря за всички отговори. На място ще преценим до колко часа ще останем в Гардаленд в зависимост от работното време на шаталите.

# 355
  • Пловдив
И аз очаквах нещо повече от сафарито

# 356
https://www.parchigratis.it/en/?lang=en   Оферти комбинирани: хотел/нощувки / и вход парк Гардаленд.Както и за други паркове

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 12:38 от Roo Roo

# 357
  • Враца
Здравейте. От къде е закупена кутията на Келогс с отстъпка до 31 май 2019? В Кауфланд /в София/има само до края на тази година. И в крайна сметка има ли ограничение за жители на някои държави или не?

# 358
  • Sofia
Здравейте,

на гарата в Пескиера дали има гише за закупуване на билети или само автомат? В последния ни ден влака, който трябва да хванем е доста раннен в 7.03 и се чудя от колко часа работят гишетата за продажба на билети? Предполагам гарата е малка и от гишето за билети за няколко минути ще се стигне до перона, за да се хване влака. Моля, който има някакъв опит с гарата в Пескиера да сподели.

# 359
  • Пловдив
Здравейте,

на гарата в Пескиера дали има гише за закупуване на билети или само автомат? В последния ни ден влака, който трябва да хванем е доста раннен в 7.03 и се чудя от колко часа работят гишетата за продажба на билети? Предполагам гарата е малка и от гишето за билети за няколко минути ще се стигне до перона, за да се хване влака. Моля, който има някакъв опит с гарата в Пескиера да сподели.
Има две гишета.

Общи условия

Активация на акаунт