Отговори
# 555

To all our Bulgarian friends and Halit's fans, my hugs !    

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 13:40 от Miki23

# 556
Заповядайте 12 епизод с превод на Мистик, Севи_нил, Стерео и Ибрахим  newsm51 smile3501
Качени са първите 3 части и последните две в момента се качват, но аз трябва да излизам. Затова ви пускам линк. По-късно днес ще се качат и в торент сайта и във вбокса.

Великолепният Век 12 епизод с бг субтитри

# 557
Аз не чакам с такова нетърпение сватбата на Ибрахим и Хатидже, защото всички вълнуващи моменти с тях ще секнат. Ибрахим доколкото знам след това много се променя. Не искам да го виждам такъв. Не искам Хатидже да съжали, че жертва толкова за тази любов. Годеникът й в момента е добро момче и може би също щеше да я обича безкрайно.
Мишел  Hug  не бързай да ги отписваш  Wink Sunglasses
вярно, че бракът убива любовта  Mr. Green но пък Ибрахим е любимецът на Мерал, не вярвам да изгаднее толкова бързо  Wink Grinning /освен ако вместо него не дойде близнакът  Mr. Green Crazy/

MUHTEŞEM YÜZYIL’DA AMATÖR ÇEKİM!

страхотна игра на Окан в тази серия  thumbsup  гледах го и в "Ловен сезон", но там моят човек е Джем Йълмаз Grinning

и аз мисля, че изгонването от двореца ще отрезви Хюррем и най-после ще кротне  Whistling
не разбрах с децата ли си тръгва, или я разделят от тях  Sad

Ибрахим наистина е умен и може да се усети, но той няма интерес да оневини Хюррем  Rolling Eyes

# 558
12 епизод с превод на Мистик, Севи_нил, Стерео и Ибрахим  newsm51 smile3501

smile3525 smile3525 smile3525

# 559
  • до най слънчевия бряг
Ако не за сутрешното кафе ,то  за обяд ,серията ни е сервирана  newsm10   love001 newsm44

Мистик, Севи_нил, Стерео и Ибрахим и  разбира се ханъм завера за вас и за вашия труд огромно благодаря

# 560
Заповядайте 12 епизод с превод на Мистик, Севи_нил, Стерео и Ибрахим  newsm51 smile3501
Качени са първите 3 части и последните две в момента се качват, но аз трябва да излизам. Затова ви пускам линк. По-късно днес ще се качат и в торент сайта и във вбокса.

Страхотни сте  newsm20, да сте живи и здрави newsm51 smile3525.

# 561

Страхотни сте  newsm20, да сте живи и здрави newsm51 smile3525.

Благодаря ви !   Hug

# 562
Hug Мистик,  Hug Севи_нил,  Hug Стерео  Hug Ибрахим  Hug ханъм завера Hug

# 563
Благодарности на Великолепния екип от преводачи!

Благодаря и на всички себеуважаващи се и уважаващи другите съфорумци   bouquet
Лично аз, понеже уважавам повечето от вас, ще продължавам и занапред да пиша грамотно, културно и стилистично издържано. Каквото се очаква да е поведението на публично място като форума.

# 564
  • В тъмната гора.
Има ли някой с добър английски да го преведе този текст

Yearning is the sorrow of my tongue
I have no lover around the roses
A female slave who is in love
This is my situation for the time being

I am alone in the garden of the roses
My deep pain is in the nightingale
I have thirst for the hope of love
My hope is to believe in it for the time being

# 565
12 епизод с превод на Мистик, Севи_нил, Стерео и Ибрахим  newsm51 smile3501

Благодаря на всички!   bouquet Завер ханъм! Hug  bouquet

# 566

Merci beaucoup, mes cheries!!!  smile3525

# 567

Копнежът е мъката на езика ми
аз нямам любим около розите
робиня,която е влюбена
това е положението ми за момента.
Сама съм в градината на розите
дълбоката ми болка е славей
имам жажда за надеждата на любовта
моята надежда е да вярвам на това за момента.

# 568
  • В тъмната гора.

Копнежът е мъката на езика ми
аз нямам любим около розите
робиня,която е влюбена
това е положението ми за момента.
Сама съм в градината на розите
дълбоката ми болка е славей
имам жажда за надеждата на любовта
моята надежда е да вярвам на това за момента.

Hug  Много благодаря.

# 569
Страхотна серия. Видях много емоции, въпреки че повечето бяха нелицеприятни. Страхотен Сюлейман. „Раят или Адът? Не искам да оставаш в Чистилището.” Самодържецът с цялата си власт му даде правото на избор (като на свободен човек, че и повече), но не забрави и да го предупреди „И двете погубват живота”. И символиката в подаването на печата на върха на ножа! Невероятна сцена. Ирахим се кълне на империята, на на султана. Дали е умишлено?
Хатидже е достойна за Ибрахим. Изкарва си страха като се накрещя точно както Ибрахим се нахвърли на Нигяр калфа и не само на нея. Ще ми бъдат интересни техните взаимоотношения когато се оженят. 

Аз мисля, че Нигяр калфа и Сюмбюл ще разкрият Виктория. Нали в 11 серия почти я хванаха с писмото и Нигяр я предупреди, че ще я следи. Отношенията на Нигяр и Сюмбюл са различини с Хюррем и с Махи. Като че ли Хюррем им е по-близка, но това е само догадка. Много добре лавират из опасностите на харема и съвестно си вършат работата. Толкова добре, че всеки път като реша на чия страна се и те ме опровергават.

Общи условия

Активация на акаунт