Ноемврийски бебчета 2010 - тема 10

• 30 026
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Минавам само да кажа за тая нова ваксина, на Софийчето й биха такава миналата седмица. Тя не е имала никакъв прием досега и нали това било сега безплатно по ЗК и я сложиха. На самото бочване нищо не направи, а само след 5 секунди проплака, ама за цвят, аз си я гушнах и тя спря веднага. Повече плака на предишната синфлурикса и крачето и беше подуто и болезнено 2 дни след нея, а от тази нищо и нямаше като махнах памучето. Та Беруш не се тревожи излишно и не си давай парите за Пентаксим според мен  Hug
Аз се чудя дали да изкарвам Баракудата днес или да е домашна с баща си, че имам работа малко, ама дали е хубаво времето за бебе? А и ще съм повече с колата, ама май ще си я взема да не ми липсва  Heart Eyes
Да добавя само, че Баракуда вече не издържа само на кърмата ми, че суче почти денонощно и ми идва малко нанагорно  Crazy Та тези дни ще я пробвам с един картоф, да видим дали ще й хареса. Цяла нощ беше залепена на цица да яде  Shocked

# 376
Здравейте, момичета. Не съм писала отдавна, но не съм ви забравила. Имам въпрос: получихте ли преводи от НОИ?
дидка да ти е жива и здрава! Вчера и Бобо стана на 5 месеца. Повръща страшно много, ходихме по лекари и се оказа рефлукс. То и баткото така беше до 1 годинка. Той ходи 2-3 дни в месеца на детска градина. И с двамата си е голям купон. Grinning

# 377
  • София
Еййййййй, СМОГНАХ! Изчетох ви  Mr. Green

Мимоззка, аз докато стигна до темата и постовете ти вече бяха редактирани, та не разбрах какво точно се е случило с майчето ти, но по важното, което разбрах е, че нещата отиват накъм добре  Hug  А за "дамата", която ти е писала на лични................................ censored

Весе, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!!!   bouquet Пожелавам ти много професионални (и лични разбира се) успехи!!!  newsm67

Ми доста неща мислех да коментирам, ама....Нищо, после пак  Mr. Green

# 378
  • В две мънички очи...
Беруш и аз да се включа - въпреки големите ми притеснения за ваксината беше всичко идеално. Нашето педи я сложи в ръчичката близко до рамото, като заби иглата не ревна но след 5 сек. малко проплака - баща му го забавляваше отпред и бързо забрави. След 2ч. дадох Панадол 3мл. както ме посъветва педито. Не се е зачервявала, нямаше Т и не беше омърлушен нито спеше повече.
За симфлорикса каза че ще ни ги слага след 6-тия месец защото е нова ваксината и не рискува да я слага с тази. А аз съм много доволна от моята педи засега Simple Smile. Наистина е много внимателна с бебчо и винаги си вдига телефона. Даже сега ми каза ако се случи че бебчо се разболее или нещо друго дано не се налага къде да отида и че педиатър ще го погледне веднага. Няма да ходя повече в Токуда че ако още веднъж така ми объркат детето ще има господари на ефира.
За кърменето моя цяла нощ пак беше неспокоен и започна да плаче и го взех и хайде от 3 и нещо пак на цица не може човек да го изгони ама през деня ми пропуска едно ядене и ме съмнява затова че започна да се буди през ноща.
Kölsches Mädel направо ми даде отговор на въпроса който мислех да задавам за многократните Hug, но аз се чудя друго - гледам че малкия започна да се зачервява кожата му на големите гънки на крачетата и отпред - това си е запарване от памперса и се появява в дните когато е топло и той не спира да се движи и се поизпотява дали с многократните ще имам този проблем?

# 379
берушка-аз току що бях при нашето педи и тя каза,е това си е пентаксима,но тъй като друга е фирмата дето ги доставя затова е с ново наименование.
Bibi_34-аз ги получавам редовно дори днес трябва да имам превод.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 14:18 от didka banditka

# 380
  • В две мънички очи...
има парички Simple Smile

# 381
Айде ако обичаш с драмите си да ходиш някъде другаде, че започва да ми писва!

# 382
Благодаря! Моят превод явно ще мине в 16 часа.

# 383
Ама че имам пари - имам, нооо ... 66 лв.  #Cussing out #2gunfire newsm78 Явно нещо приравняват, защото болничния ми е до 05.03. Дано майчинството да е в четвъртък, ако не, явно ще е другия месец ...

Момичета, хайде да повдигна един въпрос, надявам се да не ми се смеете много. Вярвате ли в съществуването на "уроки", "лоши очи" и т.н. Аз нещо съм си въобразила, че когато срещна една определена жена и ако нещо й се похваля или тя ме похвали за нещо и всичко се разваля ... Мисля си, че колкото повече се оставям на такива мисли, толкова по-лошо, сама по себе си тази жена не би могла да ми навреди ... Вие как сте с тези суеверия ли, как да ги нарека? Не ми се карайте много, моля ви ...  Embarassed

# 384
Аз не вярвам poison, защо уруките хващат само хора, които вярват в тях, замисляла ли си се?! Всичко е до внушение и до това, че позволяваш тази жена да ти влияе . Нооо пък вярвам в действието на светената вода. Ама то това и научно си е доказано.

Веси, честито дипломиране и от мен, че все забравям да ти честитя.  bouquet

# 385
ТЯ СЕ ОБЪРНАААААА!!! Crazy Heart Eyes

# 386
  • В две мънички очи...
Аз не вярвам poison, защо уруките хващат само хора, които вярват в тях, замисляла ли си се?! Всичко е до внушение и до това, че позволяваш тази жена да ти влияе .

newsm10

# 387

Ай, честито, а пък Васи се опитва да се обърне в креватчето и тъкмо да го направи и се озовава на една страна на края към обиколниците и то няма място накъде повече. А като я дръпна й минава желанието. Laughing

# 388

Браво на малката!!!   newsm44

# 389
  • Велико Търново

БРАВО! Да я нацелуваш!!!

Вики също вчера се обърна за първи път без помощ, но днес явно я мързи. При нас има нова мода - иска да е седнала. Облягам я на възглавници и плюшени играчки, давам и малки играчки в ръчичките и тя се забавлява.

m@m@ - Скоро никой не ми е вдигал така акциите! Ако идваш към Търново / Габрово ще те водя да те черпя! А в темата има поне още една много готина Габровка, която обаче скоро не е писала. Може би защото е много заета с малката Ема...

Общи условия

Активация на акаунт