Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Запазих 2 билета вече, ще водя мама Simple Smile)))))) Нали и тя чете книгата, ще се радваме на Роберто

# 586
Вода, вода, адреналин, адреналин, песни, танци и усмивки, но да не забравяме и добрия стар поздрав рано сутрин  Joy
Днес кафето е по повече, не можах да избера дали да е музикално, защото ми е певческо или усмихнато, защото ми е и весело

Цвееее,  Hug  Heart Eyes  ще изпълним поръката ти, само да стигнем определения ден и час  Grinning
............... ииииии охраната да не ни изхвърли Joy

Аз си имам снимка с картонен (за съжаление) Еди, сега всичко възможно ще направя да се сдобия и с Якоб. Довечера ще запамета всяка извивка на Марлена и ще се наместа в петък на постера на нейно място  Joy Joy
 Хайде, стига щуротии съм дрънкала, лек ден от мен дами!
Оставям ви в прекрасна компания, с прекрасен мъж, с прекрасен поглед и ...... други неща!

# 587

Joy  Много шизофренна снимка, ама колко красотаааа   Heart Eyes

Цвети, ще ошлайфаш английския тиии, перфе  Grinning  Ще получиш пълно уведомление за Водата  Peace  Аз ще водя хъбито, той е запознат и лит.основа  Grinning

# 588
Какво стана между няколко candy boys.........

-Дами и господа, представям ви гордостта на Робините - г-н Робърт Патинсъъъъън! - започна водещият.

-Момче, не бъди толкова скромен, кажи нещо за себе си. - продължи той.

Роб шеговито и в типичния за него сладък начин отговори:

След, което стана, каквото стана:

Дийн, радостно вдигна , след като видя на дисплея кой го търси по телефона, но явно не това беше очаквал да чуе:

danir:
-Хей, момчета не се карайте, всички сте готини и прекрасни!

JoyЗа мое и ваше забавление мили девойки, а и  защото наближава ПЕТЪК, 13! Joy Joy

# 589
Добро утроооо, тук вече е яляскински следобед  Hug

За да не се повтаряме пак с кафетата ви пускам един много много хубав клип с Робстенов привкус  Heart Eyes

Люс, лелеее как няма да ходим заедно, много ми е криво... сега се сетих и на Еърбендъра като ходихме колко беше хубаво  Heart Eyes

Хехех Диди, комикса е готин, но първия гиф е най най най  Heart Eyes Аз все още припадам по Роб с очила... с Онези очила...... *припаддддд*

# 590
Цвети, алоха  Hug  Изпрати малко слънце от Аляска, защото тук е пак облачно. И на мен ще ми липсваш на премиерата, какво да коментирам с мъжа  Rolling Eyes  И аз си резервирах току що билети за утре в 19 ч в напълно празна зала. Явно няма особен интерес при нас. Поздрави на местната флора и фауна  Grinning

Диди, страхотен половинкилометров пост   bouquet  Надявам се, не си низвергнала Дийно  трайно  Grinning

# 591
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А, добрутро  Hug
Остана още мъничко до прИмИерата  newsm68 Нямам никакво търпение вече  Crazy

# 592
Цвети, алоха  Hug  Изпрати малко слънце от Аляска, защото тук е пак облачно. И на мен ще ми липсваш на премиерата, какво да коментирам с мъжа  Rolling Eyes  И аз си резервирах току що билети за утре в 19 ч в напълно празна зала. Явно няма особен интерес при нас. Поздрави на местната флора и фауна  Grinning

Диди, страхотен половинкилометров пост   bouquet  Надявам се, не си низвергнала Дийно  трайно  Grinning

Люс, не се кахъри на празната зала, погледни от готината страна, че няма да има кой да ти шътка, прави забележки и да ти вика: ТИХО шести ред!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А, ние този път сме на 7 ред  Laughing
Но въпреки това се надявам залата да се понапълни с местна флора и фауна Joy, филма си заслужава!

Ей, как ти даде сърце да си помислиш, че съм низвергнала Дийно, няма такова нещо, трайно си ги отглеждам всички бонбони, че и ги множа даже... Grinning  Heart Eyes

нова/ стара снимка на Роб пропусната от мен!

# 593
  • София
Току що случайно попаднах на кратък анонс по Нова ТВ за филмите, които ни препоръчват за тази седмица. Водещият явно беше компетентен, че "любимецът на тийнейджърите" Робърт Патинсън навършва утре 25 години, кино критикът каза без запъване името на сценариста на "Водата", но не беше особено ентусиазиран относно филма, бил просто "мелодрама" с Рийс Уидърспун. Wink Препоръчаха и "Свещеник" и някакъв сръбски филм, на който не запомних името, но много го похвалиха и дадоха повече кадри от него.

Та,  много ми е трудно от препоръчаните филми кой да си избера да гледам  Laughing Laughing

Попаднах и на някакво радио интервю с Роб и на въпроса какво ще прави на рожденния си ден, отговора беше, че ще работи...хм, хм, запитах се аз - какво точно работи в момента Робърт всъщност? Така в познатият си стил "ама аз съм много обикновен, безинтересен и о, моя скучен живот" се изказа момчето - мило и хубаво ми стана - дано не се промени и не се разболее някой ден от звездомания...А, да и май спомена нещо за раздърпани тениски, че обичал да му подаряват, че все ги губел, но английския ми е зле, паметта - също, та може да не съм разбрала, което не пречи да се запася с няколко тениски за всеки случай... Mr. Green Mr. Green

Та, за какво говорехме...а, да, Дани, спри да тормозиш момчето по телефона - не мога да го гледам така разстроен... и ревнив. Twisted Evil  Laughing

Цвети, хубава аляскенска вечер ти пожелавам! Hug

lili0909, ти къде живееш?  Hug

# 594
  • Враца
Добро утро,
минавам набързо да кажа, че Бард са пуснали Вода за слонове с нова корица.
Старото издание май вече не се намираше. Затова тези, които искат могат вече да си купят книгата с Роб и Рийз отпред Simple Smile

# 595
Добро утро и от мен, Момичета!

Не пиша често, но ви чета редовно... и  покрай вас и аз тръпна в очакване на премиерата на Водата!

И по случая искам да ви поздравя с тази снимка, която намерих сутринта в тъмблъра... просто не можах да устоя.  Heart Eyes

# 596
  • София
Добро утро,
минавам набързо да кажа, че Бард са пуснали Вода за слонове с нова корица.
Старото издание май вече не се намираше. Затова тези, които искат могат вече да си купят книгата с Роб и Рийз отпред Simple Smile

Благодаря за информацията!  bouquet  Сега видях и товa:   СПЕЧЕЛЕТЕ КНИГАТА „ВОДА ЗА СЛОНОВЕ“ КАТО ГЛЕДАТЕ ФИЛМА.  Peace

# 597
Какво ще кажете за един бюлетин? Laughing
Неуморният ни агент Стеф се е погрижила да поддържа нивото ни на осведоменост на MAX.  bouquet

Нови аутейкове на Кристен
Grinning Секси "лош мампир" - Ауттейкове на Кам за Flaunt Magazine
Нови стилове на Питър от Nurse Jackie
Келън и АнЛин пак забелязани заедно
Lucky fans win Meet&Greet with Rob in London – Pics and Fan Encounter
Много снимки на Роб от премиерата на WFE в Берлин
Снимки на Тай от реклама на Orange & LG
Келън  Grinning
Снимки на Майкъл Шийн в ЛА
Пак Келън в женска компания, но не тази на АнЛин
Един „лош вампир” и едно прекрасно момиченце.Кога тати буташе ко … детските площадки
Страхотен уолпейпър на Роб
Ашли на разходка.
Нова снимка на Ксавиер. Ей, защо така позагубихме това момче от поглед?!
Майкъл в Кан
Поредните ауттейкове на Роб
Роб в немското Браво
Kellan Lutz & Xavier Samuel @ ‘Mr. Potter and Simon Spurr Dinner’
Отново снимки на Майкъл от Кан
Роб участва в благотворителна кампания

Аз отдавна съм си закупила книгата Вода за слонове, но нямам нищо напротив, да спечеля като награда книгата от новото издание.
 Снимките на Роб от кампанията- Ние помагаме на децата, направени на всевъзможни гифчета заливат балалайката

Та, за какво говорехме...а, да, Дани, спри да тормозиш момчето по телефона - не мога да го гледам така разстроен... и ревнив.

Joy Joy Joy Joy Joy
Ама аз съм самата невинност, не правя такива неща..... само други Grinning
И аз това му викам, ама а, де..... аз за ревността говоря Joy

# 598
  • София
E, омота се най-сетне и Джаксън в глобалната мрежа - каза едно здрасти във Фейсбук и заваляха фенки! Laughing

И понеже утре ще е 100% Робски ден, лека нощ с Джакс! Wink Crazy

п.п. Пуснах на възлюбения трейлъра на "Abduction" и той: "Ей, страшен екшън е направило момчето, бе, ето на такъв филм трябва да ме заведеш!" Mr. Green Това беше тактическия ми ход преди утрешното гледане на Водата - да знае, че ще му се отплатя с порция Тай като му дойде времето. Mr. Green

п.п.2 Мъжо е нещо хремав. "Утре да си здрав! Ясно!?" Той: "Споко, бе, всички ще подсмърчате в киното - все едно съм пуснал и аз някоя сълза за Робъртчо (така му вика)." Crazy

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 22:12 от maminkavania

# 599
Хайде и аз накацах Джакс  във фейса  Grinning  Ванче, благодаря за линка  Hug  Дано разбирам какви ги пише. Аз живея в Пловдив.

Диди, със Стефи си заслужихте почерпка направо   bouquet  Ще ми се  да изкоментирам по бюлетина това онова. Ауттейковете на Роб от въпросната фотосесия нямат край, голямо щракане е падало. Все още излизат уникални пози. Роб с плюшеното слонче е разтапящ  Heart Eyes

AnnaLeah  , добре дошла  Hug  Прекрасен Роб си ни постнала  Heart Eyes

Тай на снимката с кучето е много хубав. Поздравявам с нея Мона, Гея и Делфина.

Докато изгледаме Здрач, дъщерята на Кам ще тръгне на училище  Joy   В зората на заздрачаването ни тя не беше родена още.

Общи условия

Активация на акаунт