Тwilight/Здрач- тема 66 - Couple of years after the first bite...

• 40 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
mar4ela
Aquariel ,бързо оздравяване на малките вампирчета!

Честит празник!

# 691
Мъж с книжка си е секси  Grinning  А Робърт с книга, прихваната с дългите му пръсти, е особено секси

И пращам моджо за бързо оздравяване на всички нуждаещи се  Hug

# 692
  • Бургас
Интересни новини днес-предполага се, че с началото на снимките на Космополис на 23.05. Роб вече е в Торонто; от друга страна излязоха снимки на Кристен от днес на летище Хийтроу в Лондон!? С онзи  сак, с който сме виждали и Робърт!  Wink

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 21:26 от ladi Koup

# 693
Лейди, наистина интересни дестинации... първото ми предположение защо Кристен е в Англия беше, защото ще започва да снима новия си филм, но после се сетих, че това ще е чааак август  newsm78 След няколко часа ще пусна агентските си връзки и ще попрочета ако има някъде нещо  Hug

Люс, много сладки снимки си пуснала  Heart Eyes

Излезнал е първият официален постер на Зазоряване.... нямам търпение за трейлъра на МТВ наградитеее Heart

# 694
  • Бургас
Постерите им все по-постни стават!  Wink Знам, че не бива да очаквам сватбени снимки или бебета, но все пак!

# 695
  • София
Ау, на наградите ще пускат трейлър на "Зазоряване" ли? Значи ще съм "оле, затвори очички" и постните им постери идеално ме устройват! Joy

Заздрачаването на моето фемили леко почва да ме дразни, да ви кажа.  Twisted Evil Mr. Green Съпружеското тяло си е паднало по "Muse" и в колата се пуска до дупка "Supermassive black hole", а дребното къдрокосо на задната седалка коментира: "Тате, на тая музика се иг'ае бейзбол!" #Crazy  Mr. Green Освен това като се прибере от работа първият въпрос е: "Е, как е днес Робърт Патинсън?" Crazy Ревност ме яде, ви казвам, споделената лудост не ми се нрави хич - само моя си беше! Mr. Green

Хубав и несериозен ден ви пожелавам! Hug  Тук е дъждовно...Отивам да видя "как е Робърт", че нали после трябва да докладвам на загрижените му фенове hahaha  hahaha

# 696
Че ти чак ли ся разбра!? Joy Аз броя дните от ноември!Остават само 10 дена! Sunglasses

# 697
Девойки здрачни, привет.  Hug
Тези дни имам малко грижи, нямам време за писане, но ви чета за разтуха.

Междудругото в Замунда има вече Вода за слонове със субове!!!

Заздрачаването на моето фемили леко почва да ме дразни, да ви кажа.  Twisted Evil Mr. Green Съпружеското тяло си е паднало по "Muse" и в колата се пуска до дупка "Supermassive black hole", а дребното къдрокосо на задната седалка коментира: "Тате, на тая музика се иг'ае бейзбол!" #Crazy  Mr. Green Освен това като се прибере от работа първият въпрос е: "Е, как е днес Робърт Патинсън?" Crazy Ревност ме яде, ви казвам, споделената лудост не ми се нрави хич - само моя си беше! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 698
  Пост без думи  Simple Smile   

Ванче, не се чувствай като здрачна вдовица   Joy  Нали помниш зората на здрачо манията? (в смисъл, че не казвам нещо лошо  Grinning)

# 699
Оставям в компанията на този красавец! Sunglasses

# 700
  • Бургас
Лили, поздравът ти с дългите пръсти върху червената книга ме подсети, как преди доста време дълго се взирах в една подобна снимка, на която се разчиташе макар и много трудно заглавието. Тогава бях разгадала коя е книгата и незнайно защо никъде не съм си записала, а после и забравила естествено! Та днес най-после успях да възстановя загубата! Този път надлежно добавям в списъка на книгите, които трябва да прочета.... посто защото Робърт ги е чел!  Embarassed  Хубаво е, че от Робинството има и странични интелектуални ползи!  Wink

# 701
Нова снимка от COSMOPOLIS

# 702
Космо-то ще е прелюбопитен филм от гледна точка на справянето на Роб с ролята.  Ако и с Бел Ами се справи на ниво, тържествено обещавам, че няма да тръпна от притеснение вече за момчето  Peace  Никога за роля.

Лейди, сподели коя е книгата и намира ли се по нашата дестинация?  Това ме подсеща да питам какво стана с книгата разкази на Мирка, онази за самотната кръчма, пак прочетена от Роб на разните сетове. У кого е в момента ?

# 703
  • София
Ванче, не се чувствай като здрачна вдовица   Joy  Нали помниш зората на здрачо манията? (в смисъл, че не казвам нещо лошо  Grinning)
Много добре си се чувствам, всъщност, никой вече не намира за странно, че си купувам тийн списания, никой няма против да го влача по премиери, даже отвреме навреме, току се чуе глас от другата стая:"Миличкооо, тука някво ново интервю с Джаксън Ратбоун!" - дааааааа, аз и голямата ми уста - знаят всичко и за Джакс, правят разлика между каст мембърите вече, даже и майките и бащите им  Joy 

Странното е, че си спомних много ясно първото ми съприкосновение със ''Здрач" - беше 2008г, даваха някакъв трейлър, от който мярнах някаква кола. Мъжа ми каза: "Искаш ли да ти го сваля този филм, много е нашумял...?" Аз бях чула, че е нещо за вампири и само казах с пренебрежение: ''Ооооо, моля ти се, не ме занимавай с глупости!"  ooooh! Mr. Green  Дааааа, няма такова шоу на земята като живота, особено като реши майтап да си прави с мен. Laughing

Правилно сте забелязали, че бавно загрявам, но пък като загрея...то са едни непотушими пожари...

Да, наш Роб чете много - всичко го забелязват покрай снимането на филми, ама се питам не го ли разсейва четенето - аз като чета нещо така се вживявам, че си ходя с половин мозък известно време, а мъжа ми ме успокоява, че мозъка на мъжа не е като на жената (той нали разбира от мозъци, особено от този на Роб  Laughing).

И послено спам - прочетох ''Скитница'' и ми хареса много, та ще чакам филма - има голям потенциал за хубав филм...Иначе, докато си ревях на няколко пъти ''над книгата унесен"  Crazy си се молех - Боже, моля ти се изчакай с края на света и с моя край, докато госпожа Майер получи просветление и прозрение, и завърши ''Среднощно слънце"...моля ти се, ако обичаш...ти, 'щото обичаш, принципно, поне мен Wink...ще изчакам, виждам, че чакането ще си струва, мисля, че вече е "втасало'' достатъчно в онзи сейф и в мозъка на авторката...хайде да поразмърдаш нещата някак...лоша работа т'ва със свободната воля, дето ти спъва всемогъщието, ама имаш си други методи, нали...( и, междудругото, ако искаш идеи за изливане на праведния ти гняв върху някоя грешна душа, има едни сценаристи...на един сериал...съсипаха ми душевния покой - мръдни в другата тема да ти ги покажа и да ги "вкараш в правия път" Whistling)

Ох, то станало петък!  ooooh!
А имам огромна нужда от един усмихнат и твърде млад... Wink

За уикенда хващам гората! Всичко най на всички!  Hug Hug

# 704
maminkavania Много вдъхновяващ пост  Hug действа ми енергизиращо  Joy
Не знам дали Стефани ще довърши Среднощно слънце,но ти се справяш чудесно с писането .Не си ли пробвала да напишеш нещо романтично например  Party ще имаш много фенове тук bowuu
Цитат
Нова снимка от COSMOPOLIS
Нямам търпение да видя Роб в новото му амплоа  Crazy веднага си гепнах снимката в подписа Това определено е различен филм за него.

Общи условия

Активация на акаунт