Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 243
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - Ади често ги стиска, но все по-често ги отпуска
2. Плезят ли езичета- когато е в добро настроение е все оплезена Simple Smile
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - не се стряска, има тренинг детето от брат си, иначе е като детектор за човешко присъствие, колкото и дълбоко да спи, влезе ли някои в стаята и се размърдва
4. Спят ли в количките- спи, отскоро обаче взе да се разбужда и навън диването
5. Дайте съвет как да му давам от шише- нямам идея
6. Превъзбудени ли са вечер- много е превъзбудена, мята нервно ръце и крака, плаче по час и нещо докато накрая заспи от изтощение

# 436
Мила ето ти едно дъгло кафе! Wink

На въпросчетата на Лук ат ме:)
1.ДА
2.ДА
3.Да
4.ДА
5.Аз се чудя как да лапне цица,ти се чудиш как да лапне шише Mr. Green...Незнам какво да те посъветвам,може би да предлагаш биберон,като леко изстискваш капчици от съдържжимото в устичката,така близвайки с езиче може да прояви интерес и да засуче силикона Rolling Eyes
6.превъзбуден -Не ,просто буден(без "пре" hahaha)до към 22ч.
.................
Днес дадох малко сокче от ябълка,Вико много го хареса и иска още,но не го огря,утре може и да увелича дозичката.
Хайде давайте,готова съм за разстрел Joy #2gunfire #2gunfire Joy

Редакция:сетих се за още нещо.
Някой питаше как да си увеличи кърмата,въпреки пиенето на много течности и т.н.Аз забелязвам,че кърмата ми се увеличава като си ходя без сутиен.Но това разбира се може да се случи само като съм си вкъщи за съжаление.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 12:34 от elenia

# 437
look_at_me, аз мисля, че това с ваденето от ваничката е защото им е студено.
не знам вие как сте, но аз не-на-виж-дам излизането от душкабината - няма такъв студ! и то като имате предвид, че в къщи е адската жега, но който се къпе с вряла вода така е.
та ги разбирам бебоците де Simple Smile

# 438
Вчера бяхме на консултация. За един месец сме пораснали с 4см. и почти 500гр. Доки е доволна.
Споменах, че ще го водим Максим на море, а те като се ококориха и започнаха да ми казват, че сме били доста смелиии.....  Rolling Eyes ooooh! И не им казах, че морето е в Гърция...  Embarassed Rolling Eyes

# 439
 Така, да допиша, look at me, 1. рядко
2.много се плези, все се плюнчи, напоследък все е лигавник, че много се мокри.
3. рядко се стряска, може би покрай баткото е свикнала на шумове
4.спи предимно в количката, даже онзи ден понеже ме побърка вкъщи, гледах как по-бързо да изляза, че поне навън е тишина
5.не мога да помогна
6.вечер е превъзбудена докато я изкъпем, после яде и заспива

# 440
  • София
Elenia, Яна и Драго много съжаляват горкото бебе, че е само на мляко. Супер е, че му е харесал сока. Сподели като въведеш и други храни.

# 441
а така, един лош ден и ще изпишем темата Simple Smile))
абе струва ли ми се или този месец бебоците са наддали по-малко от предишния?
не го казвам в лошия смисъл, но сигурно си има някакво обяснение. може би компенсират сладурковците.

# 442
Момичета, много ви благодаря,че пишете редовно и споделяте. Аз нямам нет вкъщи,а от офиса няма много време. Успокоих се ,че бебката ми не е някакво изключение. Първо, държи ръчичките свити,но явно като има стомашни неразположения почва усилено да ръкомаха -викам и Тодор Живкив  Laughing и да пъшка. Напоследък след сукане като я изправя да се уригне почва един рев и едно извиване на дъга назад,имам чувството,че е само мускули това дете така стои изпъната,че не мога да я приближа към себе си пък и тя ме блъска и не иска ласки. След банята почва едно реване при обличането и после едно трудно заспиване пак с порция рев,че направо се попотявам цялата. В количката спи слава Богу,но не иска да пие вода от шишето нито залъгалката-повдига и се. Давам и водичка по малко със дозатора от панадола,така и давах и хомеопатичните хапчета разтворени във вода. Давах и 4 дни пробиотик_Линекс бебе уж за коликите ама освен,че взе да се оаква по-обилно-чак по гърба май не забелязвам друга промяна. Постоянно си дъвче езика,прави балончета с плюнки и всячески се стреми да се докопа до одеалцето и да му смуче власинките,както и на дрехите ни независимо,че е нахранена. Почти винаги се буди с рев с изключение на първото сутрешно ставане,когато е усмихната и игрива. Чудя се кога това дете ще е в по-весело настроение,но коликите много я мъчат въпреки всички капки и диетата от моя страна. Произнася по някой звук и постоянно ме следи къде се движа. Много се стряска от всеки шум и спи като зайче.

# 443
И Топчо е със сополи, кашлица и леко зачервено гърло.
Ще се лекуваме с морска вода и вит Ц. Изписаха и някакъв сироп, но не мисля да го давам. Ще изпарявам лайка в стаята.

1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - взе да отпуска юмруците, но несъзнателно хваща и стиска предмети.
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори - плези се, но скоро не съм го заглеждала.
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно - Топчо е способен да ти изскочи от ръцете при най-малкия звук. (той все е на ръце)
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце - само докато го возиш. Спреш ли, започва да вика. Е, ако заспи дълбоко, може и да поспи.
5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица, - Честито! Очевидно Марти е едно много умно малко момче! Все пак, ако се налага да му се дава нещо, може това да става с пипетата на панадола или с опикновен капкомер или чашка или лъжичка, каквото е най-удобно. Така се намалява възможността да се отбие.
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали
Топчо не реве, малко е неспокоен вечер, но не реве. Каката ревеше вечер по часовник. Казвахме му the crying hour.

# 444
Еления, сега ли да те почваме или по след малко Joy
Иначе искам да се научи и на шише, за да мога да отсъствам понякога и баба му да го храни. Пък и ще видя зор със захранването ако не иска шишенца
Елч, може би си права, не се бях замисляла. И аз съм така с излизането от душ кабината, гледам по най-бързия начин да се увия с халата. И май наистина започват да наддават по по малко на кг. Като гледам хората на 500гр наддаване са доволни, а аз на 1 кг се мръщя Laughing
Адис, за кога ви отложиха ваксините. Заради съмненията за рахит или заради жълтеничката ви ги отложиха?И аз ще се пазаря да ги отложим още
Алтея, това все едно аз съм го писала
Беренд ботие, не съм се сещала за капкомер или това на панадола. Мерсаж
Мойто още спи и попръцква, а аз вместо да взема да свърша нещо съм го ударила на мързел. А имам толкова за чистене, че се чудя от кой край да подхвана.
Марти вчера в търсене на гърда чмокма на баща си бузата, а нашия пък се радва, че това били персонално насочени целувки, почуства се като миропомазан или по-скоро лигопомазан Joy

# 445
  • В две тъмни очички
Биричке, ходете си на море и хич да не ти пука!!! Само намажи Макси добре!

1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета - Не , отваряше ги още на 20-я ден,а сега само ако реве или се тръшка ги свива
2. Плезят ли езичета - Постоянно го прави и е много смешна
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н  - Рядко, понякога се сепва леко, но не плаче
4. Спят ли в количките-Ако я оставя може и да си проспи яденето! Спи много навън  
5. Дайте съвет как да му давам от шише- Никаква идея, ама защо искаш да му даваш шише???
6. Превъзбудени ли са вечер- Все по рядко! Малко по-кривичка е вечер, но положението се подобрява с всеки изминал ден!

Ноеми, Люба
, аз няма да мога да дойда днес, че чакам мъжО да си дойде и ще ходим за пердета и тапети  Whistling

Инка, вие на АМ ли бяхте???

# 446
 look_at_me,
за захранването не ти трябват шишенца, но бабата ще види зор.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 12:54 от Berend Botje

# 447
Елч това е нормално, вече почват да качват по по-малко  Peace
Отчет от ДК, 5 900гр. и 58см.  доволна съм, вчера й сложиха ваксините и се спука да реве горкото дете  Tired

Искам да питам дали имате наблюдения за Био Гайа, на моята щерка й давам по 5 капки от 20-я ден. Тя си имаше проблем с акането, но аз не си давам зор. От 1 седмица спрях да давам и детето почна да си ака всеки ден, дали е съвпадение или има връзка  newsm78

Люк ат ми, на въпросите:
1. Да
2. Да
3. Определено се стряска
4. Да
5. Нямам идея
6. Не

# 448
  • В две тъмни очички
Редакция:сетих се за още нещо.
Някой питаше как да си увеличи кърмата,въпреки пиенето на много течности и т.н.Аз забелязвам,че кърмата ми се увеличава като си ходя без сутиен.Но това разбира се може да се случи само като съм си вкъщи за съжаление.

Можеш да помислиш за подходящи дрехи, които можеш да носиш без сутиен. По-удобно е и за кърмене навън Simple Smile

Да, или "спортните" сутиени - тези, като потник където са!

Jorjianaaa , на малката й изписаха Био Гая заради зеленото и слузесто ако и се беше леко запекла! От както го пием ака всеки ден едни хубави жълти акита  Mr. Green

# 449
Ау,Бире,сакън!Медал за храброст ще ви дадът,то си е голям риск да изведеш детето на слънце и прохлада през лятото. Joy
Каката ми и направихме първото море в 5-тия месец+ къпане Sunglasses
Етомира,да захранвам е силно казано LaughingА Laughing по-скоро въвеждам бавно.Тази седмица реших да опита ябълка,но започнах с много малко количество в продължение на една седмица ще продължавам със същият плод,само леко ще увеличавам дозата.Правя го преди обед ,час преди обедното мляко с цел нито да е гладен,нито да е сит.Засега ми хареса реакцията,първо му дадох да опита чрез близване,да реши сам дали му харесва,после като прояви интерес му дадох направо шишето -20-30 гр.Следващата седмица ще въведа друг плод.Но го правя бавано и не с цел нахранване,а по-скоро разнообразие.Защото не искам да го отбивам.Запазвам си всичките хранения с кърма+ 1 сокче.Така смятам да я карам 1-2 месеца преди да започна да захранвам с плодови и зеленчукови пюрета.
Бренд,невъзможно е да посмея да изляза навъм без цицодържач,просто ще вървя и ще се спъвам,смятам ме разбираш... BlushА и аз не кърмя навън,давам само шише.

Общи условия

Активация на акаунт