Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Пазарджик
И аз тук  Laughing
Тук в Пазарджик е слънчево,но подухва лек ветрец.ММ и Таня отидоха на поход на Добра вода и с Нели сме сами.Гледам комшийките с колички вече са на линия-вън.Само да оправя и аз ще се присъединя към тях.

Гледам за секс с деца в стаята си говорите.Таня спа при нас до преди 2г/беше на 6г/.С времето ще станете доста изобретателни-кога ,къде и как да стане тая работа.А иначе никога не се е будила,макар да съм чувала от други мами случки.Абе въпроса е вие да претръпнете.Няма гаранция,че като е в другата стая няма да станат засечки  Mr. Green
Ставам да оправям ,че остана ли тук ще си отеча.

# 196
И във Варна е ужасно от няколко дена, само мрак, мъгла, дъжд. #Cussing out Не сме излизали и детето вече се побърка, снощи не е спала изобщо и сега се дере в ръцете на баща си и продължава да не спи, прави само кратки дрямки от по 20 мин и се събужда пак с рев. Е писна миииии.
И прогнозата не вещае много хубаво време за следващите 10 дена Confused само едно изключение за сряда и после само дъжд. #Cussing out

# 197
Здравейте!
Много ви благодаря за подкрепата и съветите. При нас нещата бързо се оправиха. Може би, защото и аз се разболях и така му предадох анти тела  newsm78 Държа темп. една нощ. Вчера вечерта отново вдигна 37.7, дадох Панадол. След това нищо не съм давала и повече не е вдигал. Смее се, а тази нощ се обърна от гръб по корем мишлето Heart Eyes
Berend Botje, и аз съм против даването на температуропонижаващите и на големия не давам, но сега се уплаших, че е твърде малък. Иначе на баткото давам Нурофен чак над 39.5, дори имам случаи когато и тогава съм действала само с разсъбличане и мокри кърпи. Него лекувам с хомеопатия. След два месеца ще направя профил и на Юлиян.
Лек ден на всички Hug

# 198
Хм, лично мое мнение, но аз не бих си играла с висока температура. Камо ли над 39.5 Shocked! От там до температурния гърч крачката е само миг.
Виждали ли ли сте температурен гърч и последствията след него? По-добре и да не виждате Naughty.

# 199
  • някъде
Малкия мишок се обърна Heart Eyes

# 200
И Калина днес за пръв път се обърна от корем по гръб и беше много учудена от този факт Laughing

# 201
при нас времето е отвратително, силен вятър има, ще ходим на мол

# 202
Привет момичета,

моето подкрепление в смисъл майка ми е тук, та ще имам малко повечко време и да пописвам  Wink

мацките разкажете, вашите бебчета особено тези които вече имат 3 месеца, държат ли се здраво по корем когато са с високо вдигнати глави и ръце под тях? Стискате ли вече предмети?

borianna радвам се, че всичко е добре при вас  Hug

pepinka тия нашите двете са се наговорили нещо  Wink

# 203
Миналата година по това време сме почнали да забременяваме  Heart Eyes
Дали някой да не пусне тема в термин януари-април?  Декемврийките от 2010 са пуснали за 2011, та и ние можем да пуснем януари 2012.
Кога мина това време....

Пу,че лошо време и тук. Уж имаше слънце, нашите излязоха с малкия аз да свърша нещо по себе си, то взе,че заваля и се прибраха. Той още спи,докога ли.
Това смучене и лапане на пръсти и юмруче докога ще бъде?
Инке, възползвай се максимално от свободното време. КОлко време ще е при теб?

# 204
Това смучене и лапане на пръсти и юмруче докога ще бъде?

Докато се усетят, че освен за лапане, ръчичките стават и за държане на играчки, тогава ще почнат да лапат играчките  Mr. Green.
И тук времето е много гадно  Sad.

# 205
Мамита,имам нужда от съвет!Наша беба се мъчи от 4 дена,има запек.По съвет на педито пробвах няколко пъти с термометър-нищо.На моя глава дадох дуфалак-жестоки колики и куркане на червата,но без ефект.Преди малко боднах едно мушкато и НАЙ-ПОСЛЕ детето се изходи,в началото имаше твърди акита,като на куче,после тръгнаха и по-мекички.В питанка съм до кога с мушкато и да сменям ли млякото?!Даваме NAN AR,но мисля да пробвам АПТАМИЛ хипоалергено,много мами го хвалят!Дайте съвет,че съвсем се ошашавих...  Confused

# 206
  • В две тъмни очички
Софиянки, качила съм снимките от миналата седмица в албумчето

# 207
gucomecanka, ние сме на Аптамил хипоалергенното и Дара ака веднъж на 2-3 дни, което според мен не показва, че то е с урегулиращ стомаха ефект, ама де да знам.
Дара няма запек, но в никакъв случай не е редовна де...

# 208
Много ми е гадно за малката!  Cry Не може да мигне спокойно,само се свива и напъва!Пробвах масажи и галене на коремчето,но нищо!За това се замислих за смяна на млякото и  аптамила ми се видя най-нахвален...

# 209
borianna, браво, чудесно, че сте добре вече!  Hug да минава по-бързо

gucomecanka, може наистина АМ да я запича, но ако не се мъчи детето, няма спазми, изпуска си газове нормално и не е твърдо коремчето, аз не бих прилагала термометри, мушката и т.н. преди да са минали поне 5 дена, а пък за хапове още по-малко.. сигурна съм, че някоя от давашите АМ мами ще даде адекватен съвет!

ние днес бяхме на картинг целия ден и слава богу, защото малката беше гушната в кенгуруто у мама повечето време, а караме май една от ревливите фази (според материала, препоръчан преди време от Нощни: http://www.biberonbg.com/info/plach.htm, за което съм изключително признателна). честно казано, щях да се ошашкам сериозно, ако не бях прочела това, Екатерина е просто неутешима от 2 дни.  

леле, събрахте ми очните оси с ваште обръщащи се бебета, ние нямаме никакви позиви за подобни неща още.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт