Което за мен също е ОК. 
А с копи/пейст май ще стане много разхвърляно, анкетата се вижда веднага
С други думи тя ще е полезна именно за вас
, щото ние си ги знаем тези работи

То не че в България работодателите не си играят с подопечните им както им отърва,но........все пак си има закони.
Ти забелязала ли си от какво се провокира?При мене е на хормонално ниво - главата започва да ме боли 2-3 дни преди цикъл и ме боли по окло 5 дни,през които трябва да лежа на тихо и тъмно като си стягам главата с шалче или кърпа.Съответно през цялата бременност и до момента все още не съм правила криза,по простата причина че нямам цикъл.
То се и очакваше,защото е още от големия батко,но лошото е че точно в момента такава покупка ще ни се отрази меко казано на бюджета с месеци напред
Може ли да ми предложите някоя количка,която хем да е здрава и удобна за бебето,хем да не е много скъпа/до към 300 лв. най-много/? 

Когато имаше колики, те бяха предимно вечер (да не викам дявола с миналото време в изказването ми) и ние така се носехме на ръце, нищо друго не помагаше, ни капки, ни дявол и сега като се започне по същия начин започва и следователно приключва, и след този рев трябва и да се пристъпи към приключението покрай операциите след къпането, във ваната е супер, но след това е .....
докато не дойде време за ядене и тогава вече се успокояват нещата, като и запуша устата

Препоръчани теми