И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
За всички,който искат да отслабват мога да им предложа ефикасен метод...пращам Ви Теодор за 1 месец и сте готови Wink Аз съм 48 килограма без фитнес и диети само с гонене и бягане прокрай него hahaha

# 196
Силве, ти какво си мислиш, че ние си нямаме такива лудетини  Laughing То все едно има трънчета в пампито, не сяда и за миг а ела да видиш всичките ми шкафове са "пренаредени" Сложила съм си очи и да задника иначе ми е бедна фантазията къде ще се мушне и какво ще направи. Един ден я заварих на перваза на прозореца и току що отваряше прозореца  #Crazy Та и това тичане не ми помага  Crazy май ще се окаже, че годинките са от значение  Thinking Някога след като родих голямата за един месец си върнах от 75 на 48, а сега ..... уффф  ooooh!

# 197
Ех, да взема да ви драсна и аз някой ред:
Ние сме добре, Катето беснее, а аз си повръщам!
Постоянно ми се гади, само лежа и добре, че са домашните да ми помагат.
Аз искам да попитам Как сте с памперсите на децата? Възнамерявате ли да ги махате, как да стане това - поетапно или от раз?Аз започнах преди обед да я държа без памперс, но нямам много опит и затова ако може преминалите през това да споделят.  Peace
АЗ вечер преди сън й давам кисело мляко, но тя си иска и нощем, то не знам докога ще продължава и това.
За килограми - бях 51, след като забременях за месец свалих на 50 и вече съм под 50. И с Катето отслабнах първите 5 месеца, та ето още един метод  #Crazy бременност плюс повръщане.
Това е от мен, до скоро!   Peace

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 15:21 от chip4e

# 198
Аз пак станах 75кг.Това кърмене и такова таковата.... Confused Искам да ям ,да ям и да ям и то сладко,мазно,тестено..брррр....С Дани също бях така и отслабнах,след като спрях да кърмя.
Чипче,дано скоро мине това гадене,че като се сетя какво е и ...оле,направо тръпки ме побиват при мисълта за втората бременност особено....
Силве,и аз търча нясам-натам,ама дупе като декар имам,а в лицето съм палачинка...Кошмар..Нищо не ми става,пак нарамих един "бременен" панталон. Sad
Стайли,това с очите на гъза беше много яко и точно... hahaha

# 199
Здравейте и от мен!
Чак сега ми остава време да седна да пиша, то не бяха гости, работа, чудо...
Нашето празненство мина нормално, Елена естествено както и очаквах, рева като магаре попа като почна да я топи и да й мокри косата Simple Smile Но в крайна сметка всичко мина и замина...Имаме си християнче вече Simple Smile
Силве, честито и на вас , Теодор е страхотен с костюма Simple Smile И браво на него , че е издържал и не е плакал изобщо..
Мернах че за килограми си говорите, според мен е до голяма степен генетично...Аз също не съм правила нищо, за да отслабна, ям си всичко и нямам проблеми..
Връщам се назад да ви чета, до скоро Simple Smile

# 200
Имаме си християнче вече Simple Smile
Силве, честито и на вас , Теодор е страхотен с костюма Simple Smile И браво на него , че е издържал и не е плакал изобщо..

Честито християнче и на теб    bouquet

# 201
  • София
Благодаря ти Elsun! Много си наблюдателна тиии Simple Smile
Чипче за килограмите и аз така ... никакви диети, повръщам повечко и така.
А за памперсите сега като се позатопли още и малко и аз започвам пак да се пробвам с гърнето. Много ми се иска и се надявам да успея. Бях го научила когато беше на 8 месеца, но отвикна и сега сигурно ще е още по-трудно да го приуча отново. Мамите с опит какво казват по въпроса?

# 202
Мирикъл,честито ви християнче!  bouquet
Дани на гърне не съм го слагала преди 2,5г.,когато дойде лято и махнахме пампито.Научи се много бързо за пишкането,но с акането имаше проблем.Стискаше се,ако е без пампи и доста време отне,докато се отпусне.
Сашко около 8-9м. се начуи да пишка на гърнето,но изведнъж отказа и сега е абсурд да го накараш да седи на него.Мисля като се затопли да опитам да махнем пампито.

# 203
Здравейте  Hug

Хайде и аз да си кажа опита за пампитата  Wink Някога каката я приучих още до годинка да си казва, като ѝ слагах памперс гащи за мое улеснение и я издържах горе долу през половин час с думичките "пишш". Неусетно детето почна да ми казва "мамо пиш", но продължихме с пампи-гащите защото все още не умееше да стиска. Докато навърши 1 годинка през деня пампито го махнахме. За през нощта ми трябваше още година като пак я издържах веднъж нощем и така докато почнахме да се събуждаме със сух пампи.
Сега с малката малко съм по-мързелива и ей толкова време не си давам зор  Crazy. Пак слагам пампи гащии издържам през половин час но когато се сетя  Rolling Eyes Тя за акането почна да си казва и поне това ми отпадна, но за пикането ако е на кеф има дни със сухо пампи изкарваме до края на ден, но понякога се инати и си пишка в пампито. Според мен си е до настояване и постоянство за да разбере детето какво се иска от него. Не може да се разчита то самичко да прочете мислите ни и да прави неща които така естествено си върши в пампито  и не му пречи Laughing

От щатите си купих пампита гащи с изстудяващ ефект - като се изпишка му става студено на дупето, но да си призная не можех да я хвана кога се изпишка и дали ѝ е студено  Crazy Та и това не върши работа, просто ще трябва да се стегна и да действам по-настоятелно  Rolling Eyes

# 204
Миракъл, Силвана, честити ви християнчета! Да са живи и здрави.
Силвана, много, много е сладък този малък джентълмен Тео! С удоволствие ще разгледам всички снимки, когато са готови. Hug

Кристиан още не се е запознал с гърнето. Изчаквам да се затопли още малко и махам памперса. Според мен детето трябва да осъзнава за какво иде реч, за какво е това гърне, какво се прави в него и т.н. Надявам се Кристиан да схване замисъла на това чудо и да успеем това лято да махнем памперса.
Аз и преди съм споделяла, че имах безумието Ема да я слагам на гърне още на 6м. и така до 10-11мчесечна. През 30 минутки, но то завалишкото не схващаше за какво става дума и когато започна да се изправя сама от гътнето приключихме безславно с опитите си. Докато не стана на 2 години, гърнето беше хвърлено в двора, тя сама го донесе, от тогава е без памперс. Преди това съм я слагала, но безуспешно. Та така, всяко нещо с времето си. Насила хубост не става.

Гледам за килограмите си говорите...
Аз проблеми не съм имала с тях докато не забременях с Ема. Мислех си, че бързо ще вляза във форма след раждането-Да, ама Не! Докато кърмех не предприемах нищо, след това за 2 месеца с Дюкан се вкарах в релси. Но преди това 2 години си ходих като мечка стръвница. Сега съм на същия хал. С друга диета се надявам до лятото да съм влязла в пътя, че не се търпя така. Всичко е до натура, метаболизъм и т.н. Аз на ден ходя по поне 5-6 км. пеша, но това по никакъв начин не се отразява на фигурата ми.

Ние сме добре. Децата растат и хубавеят/като майка си Mr. Green/ , много слушат. Кристиан е станал голям сладур, всичко разбира като му говоря, но нищо не казва. Joy Дори "мама" казва, само ако чуе сестра си. Иначе на на папа-тате, меме-ема и бабе-берта/кучето/. Разбираме се със сочене на пръст и викане "баааа". Според различната интонация и децибел разбирам какво иска, какво му има и т.н. Дано скоро се очовечи и започне да вмъква по някоя и друга дума.

Много се разписах... Отивам да сложа дребен да спи и да си изчистя къщата, че после пак по паркове.
Поздрави на всички. Hug

# 205
  • Лавал-Пловдив
Ха и ние сме същите - сочене с пръст и викане мамама  Joy
Тази нощ му се припило вода, а аз съм забравила да му приготвя шишето. Слязъл от леглото, подпрял се на спалнята и ме тупа по ръката да се събудя, ама доста силно. Събуждам се аз, той ми сочи с пръст към кухнята. Хвана ме за ръката, заведе ме до мивката, показа ми я, пихме вода и пак си легнахме. Иначе в градината са го научили да брой до 2 на френски и е много сладък - ъъъъъ, ду  Party
Аз почнах тази седмица университет и ходя всяка вечер без петък - скапана съм. Мечтая си за събота, когато ще ходим в Оттава на празника на лалетата.

# 206

Аз проблеми не съм имала с тях докато не забременях с Ема. Мислех си, че бързо ще вляза във форма след раждането-Да, ама Не! Докато кърмех не предприемах нищо, след това за 2 месеца с Дюкан се вкарах в релси. Но преди това 2 години си ходих като мечка стръвница. Сега съм на същия хал. С друга диета се надявам до лятото да съм влязла в пътя, че не се търпя така. Всичко е до натура, метаболизъм и т.н. Аз на ден ходя по поне 5-6 км. пеша, но това по никакъв начин не се отразява на фигурата ми.
..................Кристиан е станал голям сладур, всичко разбира като му говоря, но нищо не казва. Joy Дори "мама" казва, само ако чуе сестра си. Иначе на на папа-тате, меме-ема и бабе-берта/кучето/. Разбираме се със сочене на пръст и викане "баааа". Според различната интонация и децибел разбирам какво иска, какво му има и т.н. Дано скоро се очовечи и започне да вмъква по някоя и друга дума.
Това важи 1:1 за мен...
По втора точка само сменям БАААА с ММММММММММММ.......... Crazy

# 207
И аз след ва с с килата Simple Smile
При мен се оказа Хашимото обаче, придобито след раждането и вече трета година не могат да ми нормализират хормоните и да започна да свалям, не е до тичане и ходене, всяка сутрин съм по половин час на пътеката.....
И Марина сочи и вика бааааа с въпросителна интонация, не търпяща възражение Simple Smile
С гърнето сме ок, писах и преди  благодарение на каката. С количката сме се разделили от 3 месеца, благодарение на дядото. Сега зора е че малкото иска да се яхне на колелото на кака си, борбата е до кръв, ако не се намеся (веднъж пробвах и съжалих).
Спомням си навремето леля ми, с двама сина, с разлика 2 години, диваци яки. Толкова и беше писнало, че само като се счепкат, ги дърпаше и шамаросваше, без да пита кой виновен. Винаги ми е било супер грозно, като върла привърженичка на насилието, независимо дали към деца или възрастни. Та снощи, за малко да си изпусна нервите. Бой за колелото на площадката на стълбите, цялата кооперация кънти, успях да ги изскубна и да ги вкарам в къщи, за протокола Марина така беше стиснала колелото, че като я вдигнах, и колелото вдигнах  Twisted Evil

# 208
Миракъл, Силвана, честити ви християнчета! Да са живи и здрави.
Силвана, много, много е сладък този малък джентълмен Тео! С удоволствие ще разгледам всички снимки, когато са готови. Hug

Мерси Ронка Hug Не са ми готови още снимките,но дадат ли ми ги ще ги покажа задължително Peace

# 209
Здраейте!

Аз отдавна не съм писала (пак) но си имам един звяр дето само като ме види да доближавам компа и почва УАААААА УаАААААА.... и аз бързо-бързо отклонявам в друга посока. Ако седя на пода до нея мога да правя каквото си искам... и на челна стойка да застана няма да ми обърне внимание, но взема ли компютър или телефон..... забрави!

Точно за Великден решиха да избиват едни зъби. От четвъртъка и 10 дни след това не е яла нищо! Добре че още си кърмя.... 10 дни само на кърма! Разказа ми се играта! Увеличих размера на сутиена пак..... Накрая като и видях устата.... остава само още 1 зъб да излезе за пълен комплект, а измше само 8! После и ушите я метнаха, та чак допреди 2-3 дни.....
А като се отприщи да яде пък сега, не мога да и насмогна. Докато приготвя яденето тя грабва лъжицата, бута ме настрани, ако не се дръпна се сърди много, и почва едно плюскане..... изяжда всичко и чак облизва купичката до последна капка. Подава я с муцунка на победител и вече е щастлива....

Виждам че си говорите за памперси, килограми.... За памперс не бързам! Ако има желание да стои на гърнето ме води в банята и показва. проблема е че гърнето е малко и не и е удобно на голямото дупе. Сега ще взема един адаптор за тоалетната и там ще я слагам. Понякога слагам обикновенни гащи под памперса, но досега 2 пъти съм го правила  нямам наблюдения дали работи, а и нещо не е в моя стил това и май няма да го повторя.....

Килограмите са ми болна тема! Откакто са ме изписали от болницата след раждането не съм мръднала и с 100 гр! Ни надолу  Cry , ни нагоре! Какво ли не правих! И диети правих и упражнения... степера си развалих! Но освен мускулна треска и умора друго не получих!

Вики много говори. "Киде ходи?" "ко паи?" "Пако гаим" ( с павко да играем) "Бабульо то" (да играем с топка  или Прави балончета) и всякакви такива. Устата и не млъква, но си плещо главно нейните си неща! Учудвам се обаче, че не само аз и разбирам приказките, а и непознати хора също... 

Отивам да почета, че прегледах само последната страница Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт