Аз съм 48 килограма без фитнес и диети само с гонене и бягане прокрай него
Та и това тичане не ми помага
май ще се окаже, че годинките са от значение
Някога след като родих голямата за един месец си върнах от 75 на 48, а сега ..... уффф

бременност плюс повръщане.

Но в крайна сметка всичко мина и замина...Имаме си християнче вече 
И браво на него , че е издържал и не е плакал изобщо..

И браво на него , че е издържал и не е плакал изобщо..

Някога каката я приучих още до годинка да си казва, като ѝ слагах памперс гащи за мое улеснение и я издържах горе долу през половин час с думичките "пишш". Неусетно детето почна да ми казва "мамо пиш", но продължихме с пампи-гащите защото все още не умееше да стиска. Докато навърши 1 годинка през деня пампито го махнахме. За през нощта ми трябваше още година като пак я издържах веднъж нощем и така докато почнахме да се събуждаме със сух пампи.
. Пак слагам пампи гащии издържам през половин час но когато се сетя
Та и това не върши работа, просто ще трябва да се стегна и да действам по-настоятелно 
Дори "мама" казва, само ако чуе сестра си. Иначе на на папа-тате, меме-ема и бабе-берта/кучето/. Разбираме се със сочене на пръст и викане "баааа". Според различната интонация и децибел разбирам какво иска, какво му има и т.н. Дано скоро се очовечи и започне да вмъква по някоя и друга дума.

Дори "мама" казва, само ако чуе сестра си. Иначе на на папа-тате, меме-ема и бабе-берта/кучето/. Разбираме се със сочене на пръст и викане "баааа". Според различната интонация и децибел разбирам какво иска, какво му има и т.н. Дано скоро се очовечи и започне да вмъква по някоя и друга дума.

Не са ми готови още снимките,но дадат ли ми ги ще ги покажа задължително
, ни нагоре! Какво ли не правих! И диети правих и упражнения... степера си развалих! Но освен мускулна треска и умора друго не получих!Препоръчани теми