Отговори
# 435
Нова книжка в безплатните артикули: http://www.iherb.com/Free-Heart-Health-Simple-Ways-to-Keep-Your- … -Pages/23754?at=0 Peace

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 436
Момичета (и момчета Laughing) дайте съвет - от известно време дъщеря ми получава сърбежи по краката, със зачервяване. И това става само вечер, след лягане newsm78 Изследваха я за алергия - няма. Смени всички козметични препарати-кремове, сапуни, душ гелове-без ефект. Не мога да разбера дали това е нервна реакция (подложена е на нервно напрежение) или физиологичен проблем. Някой да е имал подобни проблеми? Благодаря! Пие си рибеното масло, но какво още да добавя?

# 437
  • София
Justin,   , това ми прилича на гъбички  Rolling Eyes имат ли мирис краката...иначе има доста хранителни добавки за изчистване от Кандида, но не пишеш все пак на колко години е дъщеря ти.
Още една подробност-вечер ли се къпе?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 438
  • София
Justin
Да не е от спалното бельо - материя, перилни препарати, омекотители и т.н.?
Дрехата с която спи, някоя нова играчка и т.н. нещо в самото легло, може да предизвиква реакция

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 439
Синът ми е с атопичен дерматит-в момента обострен.Въпреки мазилата ,с които го мажа-едното е с масло от пореч,повлияването е...никакво!Кортикостероидни кремове не искам да ползвам.Мога ли да му давам капсули масло от пореч-ако да-в каква доза-той е на 3 години?
За  цинка да попитам-какъв препоръчвате-като самостоятелен препарат или комбиниран,каква форма,марка,дозировка?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 15:10 от liu jo

# 440
За любителите на годжи бери ето една рецепта, която гледах днес по ТВ и мисля да пробвам като ми поостане време от бебока
http://bonapeti.novatv.bg/receipt_of_the_day/?receipt=5765

# 441
  • София
Nolina_
Мерси за рецептата   bouquet
ще чакам да споделиш как са станали Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 442
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 jijoya - засега се успокоявам, че ЕС иска да ограничи продажбата на хранителни добавки, а не покупката... Страх ме е само властта у нас да не се пишат по католици от Папата.

Понеже редовно наблюдавам форума на рускините пазаруващи от iHerb, разбрах, че те имат лимит за безмитен внос (и без ДДС) в размер на...1 000 евро месечно!

Май пак сбъркахме съюза...

Bobka - ми нали има кремове с CoQ10, можем да пробваме и Убихинол. Най много да се окисли и да стане на Убихинон (CoQ10).

kakihara - какви са ти възраженията срещу магнезиевия стеарат?

cmilena - вероятно става въпрос за грешка в тълкуванието - искат ти копие от сметката или трансакцията (ако е през ПейПал). Разпечатай си поръчките само, за да ти изчислят ДДС-то.

danj - най-простото е сусамов тахан. (за холестерола)

# 443
Denis,  Bobka, дъщеря ми е големичка - 18 годишна Embarassed Къпе се вечер, но сменяхме цялото спално бельо не един път. Кандидата така ли се проявява? Благодаря ви   bouquet

# 444
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch Justin - това ми прилича повече на психогенно... Вземи за проба Л-Теанин от аптеката, нищо чудно да и подейства.

liu jo - можеш да му даваш съдържанието на една капсула, задължително + рибено масло.

Освен това - пробиотици. Повлияват добре АД.

Цинк, за кого?

P.S. Някой питаше вчера за партидата на PQQ. Снощи проверих - 01. 2013.

Аз го пия вече трети месец, но още се колебая с изводите.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 16:05 от PinkPanther

# 445
Пинко,цинка е за мен!Може ли и на малкия да давам?

# 446
За тебе цинк - 15-30 мг максимум дневно. Какъвто  вземеш, усвоява се лесно.

Повече цинк пък отмива медта.

На детето, без ясни индикации ми се струва рисковано.

# 447
Благодаря,а можеш ли да дадеш мнение ето за този продукт:http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Zinc-Balance-15-mg-100-Capsules/278?at=0

# 448
  • София
Благодаря,а можеш ли да дадеш мнение ето за този продукт:http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Zinc-Balance-15-mg-100-Capsules/278?at=0
Става, добър е

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 449
  • София
Justin   ако обрива се появява след баня, най-вероятно е АД - трябва да ползва специална козметика /гел-душ, масла за баня,  млека, лосиони и т.н.богати на емолиенти /
А-Дерма е серия за АД , може да вземеш тестер от аптеката и да пробвате - ако при ползване симптомите отшумяват - значи е това.
Пер ос - масло от пореч, Омега3, пробиотици, коластра, вит.А,Е,С, вит.В комплекс

Х-рно за АД, че симптомите имат периоди на обостряне и затишие  

ПП. Добре е дерматолог да прецени каква е причината за дерматита и госпожицата да се съобразява с това Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Общи условия

Активация на акаунт