Отговори
# 255
  • добрич
Друго впечатление имам от тази http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bebe-best.com/imag … YvEGoKBswb5-ZymBA страшно удобна не знам дали е мн лека не я свалям аз по стълби, но пък за нашите улици е супер маневрена и удобна. На мен лично ми е скъпа, но който може да си позволи може да разгледа.
rumqnceto, то бебето вече не е в коша за новородено, на 8 месеца е (август 2010 е родено) , но му излизат краката извън количката, и като цяло стои сякаш не му е удобно, гледам при другите колички не е така. Майката не е доволна само от предните колела.
Аз по смъртно не мога да си позжоля такава количка,иначе са хубави ДА

# 256
  • София
Мен вече ми писна да се занимавам с тези колички, честно, все пак това е нещо, което се ползва година,две. Каквото реша ще взема по-нататък.
Аз лека кола си избирах по-малко време. Да не говорим, че последната сега я купихме за 10 минути, така че наистина ми идва малко в повече  ooooh!.

# 257
Аз лека кола си избирах по-малко време. Да не говорим, че последната сега я купихме за 10 минути, така че наистина ми идва малко в повече  ooooh!.
Joy Joy Joy
TEDDY_BEAR ! абсолютно съм съгласна с теб! и ние така избирахме количка по-дълго отколкото лека кола!!! накрая купихме тази която бяхме харесали първо Simple Smile)) да, малко по-скъпа, обаче качествена, други мои познати които си купиха по-евтини варианти след това купуваха колички за втори и за трети път! 

# 258
  • добрич
Аз лека кола си избирах по-малко време. Да не говорим, че последната сега я купихме за 10 минути, така че наистина ми идва малко в повече  ooooh!.
Joy Joy Joy
TEDDY_BEAR ! абсолютно съм съгласна с теб! и ние така избирахме количка по-дълго отколкото лека кола!!! накрая купихме тази която бяхме харесали първо Simple Smile)) да, малко по-скъпа, обаче качествена, други мои познати които си купиха по-евтини варианти след това купуваха колички за втори и за трети път!  
Така е,но не всики има възможност да даде 1000лв. наведнъж за количкааз по принцип знам много добре какво искам,но просто не мога да си позволя да го имам,не за 10 а за 1 мин мога да купя. Wink

# 259
Направо да се чудиш навремето как са ни отгледали, като е имало два вида колички: червена и синя. Wink

# 260
  • добрич
Направо да се чудиш навремето как са ни отгледали, като е имало два вида колички: червена и синя. Wink
Laughing Laughing Laughing Laughing Joy

# 261
  • София
Ей, Алексче, подсети ме да си взема червената количка хахахах, ама като бебо е мъж, освен да звънна на баба му на милото и да вземем неговата  Joy Joy. Joy

# 262
Така е,но не всики има възможност да даде 1000лв. наведнъж за количкааз по принцип знам много добре какво искам,но просто не мога да си позволя да го имам,не за 10 а за 1 мин мога да купя. Wink

Съгласна съм с теб! В тоя случай, обаче, от по-бюджетните варианти трябва да проучиш добре оптимален и здрав вариант. А иначе сега варианти за купуване на кредит също има, и е добре да се проучат. Също така варианта с количка на старо не е за пренебрегване. Имам приятели които си продадоха скъпите колички на доста изгодни цени, а реално си бяха съвсем здрави, да са имали само леки козметични забележки

# 263
Ей, Алексче, подсети ме да си взема червената количка хахахах, ама като бебо е мъж, освен да звънна на баба му на милото и да вземем неговата  Joy Joy. Joy

И моята е била червена, но мисля, че отдавна е на парчета някъде. Иначе щяхме да сме много ретро, екстра.  Laughing  Laughing

# 264
Абе навремето имаше по 3 коли паркирани пред блока, сега тротоарите са паркинги,а и улиците не бяха толкова разбити, по-лесничко им е било  Sunglasses

# 265
ей да ви разведря http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3697 случвало ли ви се е да ви казват такива неща?
оставете тия колички!  Simple Smile

# 266
Milenita много се забавлявах, докато четях статията  Grinning  Grinning  Grinning и между другото аз определено не съм от търпеливите  Twisted Evil  аман от всезнайковци!!! Но какво да се прави - хората са си такива!
А за количките - в последниямагазин, в който разглеждах, ми казаха, че за летните бебета не било хубаво да са в кошове - щели да ги задушават в жегата и така нататък, което ми се стори леко преувеличено. Аз засега си търся от вариантите 3 в 1 и все още събирам мнения, но като цяло не съм се спряла на нищо определено......

# 267
С Преслава докато бях бременна разглеждах до 6-7мия месец някъде колички в нета... Ама едно чуденеее... мамата си трака дет се вика  Laughing Като тръгнахме по магазини... влезнахме в първия "Имате ли тази?" казаха "не"... "ми добре.. ей тая ще взема" Модел, за който бях изчела цяла тема с негативни мнения, ама защо я взех?!  Shocked Точно за 5 минути я купихме...
Сегашната като поръчвахме пак за толкова реших - докато звънна на Слави дали е ок да дадем еди колко си пари за количка и какво включва комплекта и цък бутона в и-бей и айдее, край. С тая поне не усетих, че съм се прецакала при първата разходка  Joy
И аз си виках "толкова пари за количка няма да дам!" тогава визирах 500-600лв. В крайна сметка се оказа, че и повече се събраха  hahaha
Ивче, има кошове за новородено с проветрение на дъното. Да не говорим, че предната ми количка с кош за новородено нямаше проветрение и пак не се задушаваше детето Wink

От репликите.. най-дразнещо ми е като започнат да ме съжаляват, че ще имам пак момиче.. Или като ми се пулят тъпо като кажа, че съм искала пак да е момиче.. Сякаш съм искала "най-тъпото нещо на света"...  Laughing

# 268
Здравейте мацки!
Темата за нормалното раждане и секциото честно си признавам- ще я пропусна. Просто...наистина сте писали доста страховити неща, а аз каквато съм си пъзла по принцип, нямам нужда от още уплаха. Още повече, че при мен също за сега се налага секцио, заради плацента превиа.
И количките сте обсъждали....аз задължително ще си взема с кош за новородено.Не само защото ми харесва, а и защото ще ми е по-удобно. Ще се придвижвам с автомобил и количката вътре.Така няма да се налага да чакам бебето да се събуди, за да се прибера в нас- просто откачам коша за новородено от шасито, сгъвам количката и си тръгвам без да бъдя бебка  Peace
По същия начин стои и въпроса с излизането- няма да се съобразявам са това, че бебето спи и трябва да се събуди за да излезем  Peace

# 269
По закон, обаче, нямаш право да возиш бебе в кош за новородено.. Само в кошницата за кола Simple Smile Та търси количка съвместима с кошничка, за да не я будиш като заспи в колата преди разходка  или обратното Simple Smile Скоро гледах някаква количка, на която коша за новородено става и за превозване в кола.. имаше си място да се захване с колана.. Ама резултатите от краш-тестовете не били особено благоприятни, та ги забранили ли не разбрах точно..

Общи условия

Активация на акаунт