Звездни компромати-98

• 58 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Какво пише на ръката й?
намерих ...

На гърба е изписано :

I don't Wanna Miss a Thing ( Не искам да ми липсва нищо )

По-скоро пише: Не искам да пропусна нищо.
Права си, изобщо не го погледнах, а директно го копирах от един сайт Simple Smile

# 256
На мен ми харесва роклята на Николета(някой да има идеи каква марка  е )?

Но якето и ми идва много в повече. Stop

# 257
Роклята е Dolce & Gabbana както и всичко друго по Николета и най - тъпия момент от пресконференцията беше , когато едната жена до нея ни в клин , ни в ръкав каза , че Ни Ло изглеждала много добре в  роклята  натъртвайки , че е на Dolce & Gabbana. ooooh!

# 258
Бритни и децата. Това усмивки ли трябва да са?  Rolling Eyes

# 259
  • ...край Дунава
Роклята е Dolce & Gabbana както и всичко друго по Николета и най - тъпия момент от пресконференцията беше , когато едната жена до нея ни в клин , ни в ръкав каза , че Ни Ло изглеждала много добре в  роклята  натъртвайки , че е на Dolce & Gabbana. ooooh!

Абсоооооолютно, а каква пача трябва да си за да изкоментираш каква марка е роклята и Rolling Eyes
Пресконференция за продукта или за облеклото и се даваше не можах да разбера doh, а и друго, след като е била грипозна, защо е облякла тази плажна рокля ми е чудно-ми ще си отговоря-нова и е и е трябвало да я покаже на място където всички да я видят Whistling

# 260
Ееее как ... пресконференцията беше за хапчетата Simple Smile Laughing Толкова мозък има момичето, че забрави че ще рекламира хранителна добавка Simple Smile

# 261
Ами той е от така наречените "добре облечени бизнесмени" и както е казала мамми според злите езици по - голямата част от финансите му идват благодарение на разпространение на наркотици по дискотеките в София.

Да, само че всичките му доходи идват от там. В момента той е боса на наркотиците в София Simple Smile
Иляка му е прякора.

# 262
Ами той е от така наречените "добре облечени бизнесмени" и както е казала мамми според злите езици по - голямата част от финансите му идват благодарение на разпространение на наркотици по дискотеките в София.

Да, само че всичките му доходи идват от там. В момента той е боса на наркотиците в София Simple Smile
Иляка му е прякора.

Най- много ме дразни в Анелия, това че винаги се прави на света вода ненапита !!! И той ли е млад пубер? Или другата крайност- на годините на баща и???

Мария в Тайланд.

отново.

тук е като Покахонтас.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:24 от Shttttttt

# 263
  .

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:40 от меркантилница

# 264
Ма това не е ли стара история, отпреди Данона? Rolling Eyes Иляка визирам..

# 265

Иляка му е прякора.

Най- много ме дразни в Анелия, това че винаги се прави на света вода ненапита !!! И той ли е млад пубер? Или другата крайност- на годините на баща и???
Млад е и  много добре изглежда. Мисля , че е на около 30г , но това го определям на око.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:33 от Te amo

# 266
Флори е албански изпълнител, с който Алисия има дуети и мисля че й пише песни.

# 267
Да, красавец е Simple Smile

Ма това не е ли стара история, отпреди Данона? Rolling Eyes Иляка визирам..

Преди Данона беше пак с него.

# 268
  Тази рокля в/у Николета е толкова Долче и Габана, колкото на Анелия "Готие-то"...Не е от 2011, но  не е и от 2010, ако някой ми посочи от коя колекция е, ще се редактирам и извиня.
  Долче и Габана нямат такава рокля последните 3 години, учудващо ще е и Николета да лъже, при положение, че спокойно може да си купи една тяхна рокля....Не знам, имам много работа днес и не ми се занимава, нека, някой да каже, ако е виждал рокля на D&G с такъв евтин тюл и с ластички пристегната... Thinking

Пак казвам, не изключвам и да е просто от по- стара колекция..

Роклята на Николета в сайта на D&G

# 269
Te amo   bouquet
 Гледах я тази рокля, но просто този тюл ме хвърля в размисъл, а помним и на Анелия тоалетчето...
Редактирам предния си пост. Мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт