Звездни компромати-98

• 58 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
O, те момичетата отдавна родиха.  Wink С около месец-два разлика са децата им. Чакай да видя на колко станаха.

Алисън е родила на 24 март 2009, а Коби - на 16 май 2009.

# 661
# 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ужасна, направо ужасна Sick. И се чудим защо не пробиваме на Мис Свят, ама там и без грим ги оглеждат Mr. Green

# 663
Гледате ли Станция Нова? Доста истини каза Мария Грънчарова...  Mr. Green

Галена, пак тя

Кристи Бринкли на 57 години, пак тя.  Ето я на младини за сравнение.

# 664
McKitty , не си сама! Дядката и на мен ми е, много сладък  Embarassed Crazy

# 665
Цитат на: Айшето от Факултето link=topic=574347.msg18381049#msg18381049 Кристи Бринкли на 57 години[/url

Леле, страхотна е.

# 666
Цитат на: Айшето от Факултето link=topic=574347.msg18381049#msg18381049 Кристи Бринкли на 57 години[/url

Леле, страхотна е.
Уникална е

# 667
Стига бе!  Shocked Не знаех, че е обратен! Не че ме вълнува толкова много, ама като се има предвид, че играе най-големият женкар, изобщо не съм предполагала, че е гей момчето!  Whistling
То е ясно, че няма значение, какъв е в реалния живот, но все пак се учудих!  Mr. Green

# 668
Ох, Kölsches Mädel, аз много страдах, като разбрах.  Simple Smile А 'мъжът' му всъщност играе гаджето на Лили в гимназията, Скутър ли му викаха.

# 669
Дженифър Анистън

И аз не съм предполагала че е гей  Simple Smile, на някой хора им личи по поведение, жестове, а на него хич. Аз също бях забелязала бременноста на Робин, криеха я с чанти, чипсове и т.н. супер смешно  Mr. Green.

За Диляна, да, не е фрапантно, но просто нямаше нужда да го прави, все едно "Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак" и това е сля с всички останали които имат, а то е станало като мода - ужасна и неестествена Naughty.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 18:57 от Анонимен

# 670
Сега гледам "Нека говорят" , гост е Мария Илиева и дадоха някакви откъси от филм, в който участва. Доста добра актриса изглежа, не знаех изобщо , че се е изявявала и в това поприще. Някой знае ли кой е филма?

# 671
# 672
  • София
Не се въздаржах и ще се включа за Диляна Попова Mr. Green. По принцип я сматам за изключителна красавица и не мисля, че се е обезобразила след интервенцията на устните, но се питам за какво и беше нужно. Притежава си естествена красота, а така се включва в групата на "клонингите". Явно не може да се види през очите на другите, а това което вижда в огледалото не и харесва. Малко ми е тъжно за самооценката и  Peace.

Раян Филип

# 673
farscape, и аз това се опитах да кажа, а може и да е съвет на някой "доброжелател" около нея, но категорично не е нещо фрапантно.

# 674
Само на мен ли ми е симпатичен Бърни? Изглежда ми добряк някакъв...

Близнаците на Нийл Патрик Харис

Двама татковци? "Барни Стинсън" е гей???
Да бях дочела страницата до края ooooh!  hahaha .... Извинете за спама  Stop

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 19:21 от Starlight'

Общи условия

Активация на акаунт