Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 28 007
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Dobroman:"Ти ме застреля от всякъде!!!  И аз смятам,че за Ефе, най-добре е  да се върне,след като са минали години и Гювен е отгледал детето му!!!  "
Е, то бива да мразиш Ефе, ама чак толкова...
Определено Roxis ти действа зле.

Извинявай мила,но въобще не си ме разбрала!  Naughty То вярно,че май само аз останах верен на Roxis и само ние вярваме в приказката,ама не съм чак такъв самоубиец?!? Laughing  С една дума,шегувам се vesste!!! Hug

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 15:02 от Dobroman

# 526
Здравейте, Мечтатели!
Може ли да помоля за линк на серията от съботата  Praynig Благодаря.

# 527
  • Бургас
Аз мисля че Dobroman,се пошегува Simple SmileИ сърказма му е насочен към определен човек...може и да не съм права,но така си мисля Simple Smile

newsm10 newsm10

# 528
Здравейте, Мечтатели!
Може ли да помоля за линк на серията от съботата  Praynig Благодаря.
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=kavak+yelleri+155

# 529
Направо ми омръзна от нападките, подиграфките и сърказма ви - ако мислите, че сте интересни много се лъжете ... Нарочно не писах снощи дано спрете, но днес с изумление виждам, че продълавате да ме обсъждате и дразните. Относно La Tormenta ще трябва специално да и пиша и да сме онлайн и двете и дано като ни видите спрете с глупостите, че аз и тя сме един и същи човек. Вие май не можете да разберете, че не всички мислят като вас и това ви побърква ...  Sunglasses

А снощи просто изразих моята гледна точка - не съм нападнала Даахан - нито аз съм на снимачната площадка, нито вие. Те си знаят най-добре. За мнението си съдя не само по този клип зад кадър, а и по снимки, изказвания и слухове за скандали около него и някой от актьорите.   
Но сте прави - човека явно е по-сериозен в което няма нищо лошо ... Не съм успорила никъде качествата му на актьор. Просто се поставям на мястото на останалите. И ми се струва странно защото става не за първи а за втори път   Wink
И аз харесвам Ефе - много плаках когато умря. Казвам го съвсем честно. Разбирам вълнението ви и желанието ви да се върне. Аз обаче не мисля, че това е възможно. Но нека го направи, нищо не са знае за това с кого ще е Аслъ. Дори може Гювен да я спечели отново въпреки присъствието му, особено пък ако има още един сезон. Защото тяхната любов не е само в моето въображение ... но както и да е ...   Laughing
Споделих, че се съмнявам заради непрекъснатите слухове, които се пускат - аз се съмнявам и в историята за новия актьор защото това дето го имаше в facebook се оказа лъжа. Който влезе във twitter-a на човека ще разбере, че не е писъл нищо относно това, че влиза в сериала ...  Wink 
А това, че сте намразили Гювен заради мен - съмнявам се аз да съм причината. Мисля, че просто ви е яд на него  Sunglasses
Не смятам да пиша повече, защото не си заслужава ... Не съм вярвала, че в подобен форум където се предполага, че има възпитани хора е пълно с заядливци, които не приемат чуждото мнение. Още вчера казах, че като не ви харесва мнението ми може да не го четете. Изразих моята гледна точка така както вие вашата ... Нали затова сме различни хора с различни мнения  Sunglasses
Нека гледаме серията в събота и натам и ще разберем какво става ...  Hug
За малко да забравя - хубаво име сте измислили за детето на Аслъ и Гювен - Roxis звучи добре. Направо ще се обадя на сценаристите да им го предложа ...   Joy

n00bz - благодаря за превода Hug

# 530
  • Бургас
Хахахах много ме разсмяхте днеска  hahaha hahaha hahaha
n00bz помислих че е от ТИМС, но важното е че ще се наслаждаваме отново на нашия любимец.  Grinning

# 531
някой може ли да даде линк към онова интервю с мечтателите

# 532
n00bs благодаря много за превода. Simple Smile

# 533
някой може ли да даде линк към онова интервю с мечтателите

Кое интервю ти трябва - това зад кадър ли ? Ако търсиш него ето линка :

http://www.vbox7.com/play:0f3f3dda

# 534
 да това ... много благодаря  Simple Smile  bouquet

# 535
  • Варна
Относно дали Roxis и La Tormenta са били заедно на линия... Да, снощи бяха заедно на линия и двете бяха на балкона .... Joy Joy Joy

А за тези които се заяждат, ще им кажа, че ако Roxis се окаже права за Гювен и Аслъ...не знам какво ще правите тогава.... най-вероятно ще изчезнете от форума, за да не се подиграва тогава тя с вас...както сега вие с нея...
Това е много лоша черта от характера на човек и повярвайте ми никой не иска да има такъв приятел...

# 536
Последна информация от мен друга няма да давам за да няма караници. Снимачната площадка след като бъде преместена в Измир най-вероятно тогава Ефе ще се завърне  Simple Smile Wink

# 537
Последна информация от мен друга няма да давам за да няма караници. Снимачната площадка след като бъде преместена в Измир най-вероятно тогава Ефе ще се завърне  Simple Smile Wink

newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm18  girluu  girluu Уеееее   bouquet много се радвам

# 538
Направо ми омръзна от нападките, подиграфките и сърказма ви - ако мислите, че сте интересни много се лъжете ... Нарочно не писах снощи дано спрете, но днес с изумление виждам, че продълавате да ме обсъждате и дразните. Относно La Tormenta ще трябва специално да и пиша и да сме онлайн и двете и дано като ни видите спрете с глупостите, че аз и тя сме един и същи човек. Вие май не можете да разберете, че не всички мислят като вас и това ви побърква ...  Sunglasses

А снощи просто изразих моята гледна точка - не съм нападнала Даахан - нито аз съм на снимачната площадка, нито вие. Те си знаят най-добре. За мнението си съдя не само по този клип зад кадър, а и по снимки, изказвания и слухове за скандали около него и някой от актьорите.   
Но сте прави - човека явно е по-сериозен в което няма нищо лошо ... Не съм успорила никъде качествата му на актьор. Просто се поставям на мястото на останалите. И ми се струва странно защото става не за първи а за втори път   Wink
И аз харесвам Ефе - много плаках когато умря. Казвам го съвсем честно. Разбирам вълнението ви и желанието ви да се върне. Аз обаче не мисля, че това е възможно. Но нека го направи, нищо не са знае за това с кого ще е Аслъ. Дори може Гювен да я спечели отново въпреки присъствието му, особено пък ако има още един сезон. Защото тяхната любов не е само в моето въображение ... но както и да е ...   Laughing
Споделих, че се съмнявам заради непрекъснатите слухове, които се пускат - аз се съмнявам и в историята за новия актьор защото това дето го имаше в facebook се оказа лъжа. Който влезе във twitter-a на човека ще разбере, че не е писъл нищо относно това, че влиза в сериала ...  Wink 
А това, че сте намразили Гювен заради мен - съмнявам се аз да съм причината. Мисля, че просто ви е яд на него  Sunglasses
Не смятам да пиша повече, защото не си заслужава ... Не съм вярвала, че в подобен форум където се предполага, че има възпитани хора е пълно с заядливци, които не приемат чуждото мнение. Още вчера казах, че като не ви харесва мнението ми може да не го четете. Изразих моята гледна точка така както вие вашата ... Нали затова сме различни хора с различни мнения  Sunglasses
Нека гледаме серията в събота и натам и ще разберем какво става ...  Hug
За малко да забравя - хубаво име сте измислили за детето на Аслъ и Гювен - Roxis звучи добре. Направо ще се обадя на сценаристите да им го предложа ...   Joy

n00bz - благодаря за превода Hug

Eто Roxis пак продължаваш да повтаряш едно и също......ГЮВЕН И АСЛЪ ЩЕ СА ЗАЕДНО,ТЕ МНОГО СЕ ОБИЧАТ И ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС !!!  ooooh!

И си проверявай, правописа.......като вземеш да пишеш отговор отдолу има бутон за проверка на правописа.......!  ooooh!

Подиграфки  ---- ПодиграВки
Успорила ------- Оспорила
Продълавате ----- ПродълЖавате
Не знам, може и още да има ама не ми се занимаваше!

П.П. И аз не знам какво се занимавам изобщо с нея, ама просто се дразня !  ooooh!

# 539
  • Бургас
Поздравче ... днес го направих ... до довечера ще има и субс ... пишете дали ви харесва

http://vbox7.com/play:922f79be

Общи условия

Активация на акаунт