Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 988
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
La Tormenta  - отговори ми на един  въпрос, но кратко , точно и ясно без да изпадаш в полемики и философстване - с 1-2 изречения..Защо Аслъ трябва да бъде с Гювен?

Ако попиташ Roxis, тя ще ти отговори защото между Аслъ и Гювен се вижда химия каквато няма при Ефе и Аслъ и, че имали страхотни моменти в 3ти сезон и според нея те трябва да са заедно на финала  Mr. Green

ПП: Надявам се да не съм изпуснала нещо  Grinning
Може и така - дали едната или другата девойка - все тая...

# 601
Ето и едни прекрасни снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не ги обича човек Two Hearts newsm76 txtloves

Разкошни са наистина...и те имаХА (минало свършено) своите моменти - като се замислиш Единственото нещо, което Гювен има повече с Аслъ от Ефе - то това е секса..и тъй като пълно щастие няма ...Ефе се завърна и край..

# 602
А как мислите Ефе дали ще го има във фрагмана за 156еп? newsm78

# 603
Понеже Гювен толкова много обича Аслъ всеки път когато се скарат той отива при друга. Първо
оная съученичката та Аслъ(не си спомням как се казваше) после Ханде. Просто любов..... Heart Eyes  Laughing
С Ефе са се карали много повече, но той да и е изневерявал?!  Wink Не споря, че с Гювен имаха хубави моменти в 3ти сезон, но дотам.  Peace В момента в който излезе дори най-малка надежда Ефе да е жив тя забрави всичко.Дори не се замисли как се чувства Гювен тя бе обсебена от мисълта,  че може пак да си го върне.И после когато беше съсипана, от раздялата с Гювен в момента в който видя Ефе тя му се хвърли на врата.
Така, че нека с доказателства да правим изводи  Peace

# 604
Понеже Гювен толкова много обича Аслъ всеки път когато се скарат той отива при друга. Първо
оная съученичката та Аслъ(не си спомням как се казваше) после Ханде. Просто любов..... Heart Eyes  Laughing
С Ефе са се карали много повече, но той да и е изневерявал?!  Wink Не споря, че с Гювен имаха хубави моменти в 3ти сезон, но дотам.  Peace В момента в който излезе дори най-малка надежда Ефе да е жив тя забрави всичко.Дори не се замисли как се чувства Гювен тя бе обсебена от мисълта,  че може пак да си го върне.И после когато беше съсипана, от раздялата с Гювен в момента в който видя Ефе тя му се хвърли на врата.
Алелуя!!!!!

# 605
Според мен ще върнат Ефе само като дух(което въобще не ми се иска  Cry) защото няма как той да изчезва пак да се появява когата си иска. Да сериал е, но все пак другите как ще се почувстват ако той за втори път изчезне тъкмо се посъвземат и той звъни на вратата и пак се появява?! Отначало мислех, че сънува, но вече няма как да е сън с толкова много подробности  Confused

# 606
Браво. Тук те подкрепям на 100%.   Peace Peace

# 607
Аз, искам да върнат Ефе.......няма значение по какъв начин......само да го върнат!
И няма да спра да вярвам докато не видя финала на който Ефе не присъства!
 Stop

# 608
Да ви кажа право, вече окончателно се обърках с това евентуално връщане на Ефе. Ако са дарили сърцето му, няма как да е жив, а както казва Tsvetinka97 ще го върнат като дух. До тук във 155-те серии на филма не виждам никакви позивни, че сценаристите клонят към хорър или фантастика като жанр. Ако е отвлечен от Ръфат и Тайфун и е жив, обратно - значи  сърцето му не е дарено и лъжат Аслъ, за да я наранят. Дано да го върнат, но не знам как ще замажат нещата с болестта му и евентуалното му магическо оздравяване. Лично аз не вярвам, че отново са погребали празен ковчег и майка му и брат му не са го видяли. Още веднъж казвам, че краят на Ефе беше предопределен от сценаристите в началото на четвърти сезон с разболяването му точно от тази болест и задълбочаването й без лечение.

# 609
Леле,балдъзата се е развихрила рано сутринта?!? newsm78 Laughing Mr. Green
Много ви моля да не и обръщате внимавие.Какво да правиш,нерви. newsm78 Ние проблемите ще си ги решим в семейството!!!Нали така La Tormenta?!? Hug Grinning

# 610
vesste -тотална обърквация е абсолютен факт, но не мисля, че страшната му болест е нещо очудващо - в толкова много сериали го има - за да има и тръпка и да обяснят защо не се е върнал при тях (примерно), и тези всеизвестни отвличания на Аслъ....мазалото е пълно, но спокойно можеха да "спасят Ефе" с последната операция....а какво ще се случи? - Каквото и да се случи - нищо няма да ме озадачи вече - превърнаха сериала в комедиина драма с елементи на научна и художествена фантастикав гарнитура с ужаси и бля-бля-бля..общо взето почитателите на филма очакват и ИСКАТ той да "свърши хубаво" - щастлив край - пили, яли и се веселили (и си е редно след всички глупости), а това ще се случи само и единствено ако Ефе е жив..

# 611
Ама, моля ви Grinning Ефе ли да не е изневерил , като бяха се разделили за малко с Аслъ в края на втори сезон и се беше  забъркал в неприятности, баш си и изневери с една "дама", дошла за целта. Или то не се брои, защото са били временно разделени, но и Гювен и изневери като уж бяха разделени, така че са квит Simple Smile И двамата обичат Аслъ много и двамата имат  много силни моменти с нея, Аслъ обича повече Ефе и това е, това че го обича повече не значи, че Гювен и е едва ли не безразличен. На Roxis евала за едно: или е пълно перде или има акъл над средното ниво, не знам кое от двете, а може и двете, ама си държи позицията и на другите дава пълен игнор, а тук  наистина много се злобее.
И аз мисля, че ако върнат  Ефе ще е само като дух, то пак ще е фантасмагория , но... аз лично ще почерпя, ако се върне да го довърши този сериал и да се свършва с разправиите и вълненията Grinning

# 612
  La Tormenta "imagine предлагам ти да се съсреточиш върху сериала, а не в това кога и кой е онлайн. И аз съм без коментар за твоите! "

Страшна работа! Незнам кой на кого слага ограничения....Така както Рокси казва за моето мнение че е простотия,така и  La Tormenta  ми казва на какво да обръщам внимание! Ама иначе все те са нападнати и онеправдани!

# 613
Ако Ефе е жив,твърде е възможно дареното сърце да е от друг донор представен за Ефе....Както искат така да го връщат ако въобще има нещо вярно в слуховете....

# 614
Може ли някой да ми покаже момента в който изневерява Ефе, защото аз не си спомням. Не знам може и аз да съм изпуснала  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт