My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Да не говорим , че дъщеря ми от днес е горд собственик на една и .... о , чудо ... забеляза я и я кара  smile3535 Купихме от тези, които са 6+  и е перфектна .
Има си и ново колело, с което познайте какво се случва.......
Йеееееееееееееее! newsm44 newsm68 newsm44 Чудоооооооо! Най-накрая успя да я моторизираш!  newsm39Чакам си похвалата  bowuu......и да попитам защо продължаваш да си купуваш велосипеди,магазин ли ще правиш? Mr. Green
сори за спама, не издържах Embarassed

Дениии ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Похвалвам те публично! Все пак, благодарение на теб похарчих още 200 лв.
Пък колелото ... ми дано го подкара и него ... някой ден, ако не и то отива при дргите - на "пазара".
А сега ако ми премериш и крачола на едно долнище адидас, 104см. от вътрешната страна, равна няма да имаш, да удариш още едно рамо дет' се вика  Wink

# 256
  • София
Някой ако пуска в близкия час нека да ми пише  Praynig

# 257
Някой ако пуска в близкия час нека да ми пише  Praynig
Да се присъединя и аз към молбата  Praynig

# 258
Аз пък ако някой тия дни смята да пуска поръчка, ще се възползвам  Grinning

# 259
  • Бургас
не разбрах - как избягвате скъпата доставка?

# 260
  • София
_мариана, твоята пързалка от утре е на същата цена в хиполенд - 99.99 лв  Peace

# 261
Ох, моята одисея с майтойс край няма.  Sad Що така тия хора, бе...
Вече 2 седмици картата ми е блокирана с над 300 лева вътре, които не мога да ползвам. Нищо не правят, не си махат авторизациите, дръпнаха си парите, но авторизациите стоят. Писах, молих, нищо.
Объркаха ми едната поръчка - пратиха ми чорапи вместо яке, в поръчката има и тениска, която да е комплекст с якето, върнах им я цялата, демек и тениската и чорапите, те ми писали имейл, че са я получили и ми връщат парите за якето. Ще падна вече!!! А за тениската? Тя беше 18 евро, не е като да е 1-2 евро. Видях се в приключение тоя път. А най-кофтито е, че ни дрехи, ни пари, а бяха за рождения ден на детето следващата седмица. От втората поръчка също не ми харесаха 3 неща и ги върнах, за тях ни вест, ни кост. Картата ми стои на нула, никакъв отчет няма за нищо върнато...
Просто си взимам парите и мисля да си направя голяма отпуска от сайта. Или пък, мога да се включвам само в общи поръчки. Втори път не мисля да затворя 600 лева ей така, с лека ръка, в сайт, който не функционира добре.

# 262
  • София
Ех, колко неприятно. Дано бързо да ти се оправят нещата и да не се бавят с връщането на парите. Жасмин  Hug

# 263

Дениии ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Похвалвам те публично! Все пак, благодарение на теб похарчих още 200 лв.
Пък колелото ... ми дано го подкара и него ... някой ден, ако не и то отива при дргите - на "пазара".
А сега ако ми премериш и крачола на едно долнище адидас, 104см. от вътрешната страна, равна няма да имаш, да удариш още едно рамо дет' се вика  Wink
Публично: Моля, пак заповядай! Mr. Green
Ти си знаеш,че по принцип са много уголемени, Adigirl размер 104 (3-4г)- от вътрешната страна е 43см., но зависи от моделчето все пак, имам един 3г(98)-38см.

# 264
момичета едно въпросче и от мен,на 08,04,2011г.ми фактурираха поръчката,но от 15,04 си стои в Германия и не е мръднала от там,нормално ли е това и ако не е какво да правя/това ми е първа поръчка/,извинете за спама и благодаря предварително

# 265
Да си кажа и аз за моите премеждия със сайта ...Столчето за кола ми пристигна вчера- тъкмо навреме за пътуването! Поръчах го на 14,04. След като ми бяха пратили вместо столче количка в предната поръчка.И поръчката ми от 13,04 пристигна на 18,04 в БГ Simple Smile Доволна съм.
Бях им връщала едно костюмче и една шапка и вчера получавам мейл, че ми връщат парите за шапката само.Писах им и те ми казаха че са видяли и другата стока до края на другата седмица ще ми пратят парите и за нея.
Количката я върнах, ама нещо от нашите БГ пощи още не са я пратили в Германия.Та си чакам над 200 евра.Ама вече ми е по-спокойно  Sunglasses Успех с поръчките на всички   Hug и весели празници   bouquet

# 266
  • София
Иве, пълна ти е кутията.

# 267
  • София
Жасмин, имала съм 5 пъти по голяма блокирана сума от тях, въпреки мейли и молби не ми освободиха нищо, банката като мина срока сами ми ги освободиха Sad
Ще ти върнат парите и за якето, както ти е писала Аделанте понякога не е едновременно за всички върнати артикули, може да минат няколко дни...А иначе ако си върнала нормално бързо нещата по пощата, а не експресно може да отнеме до около 3 седмици да ти върнат и парите.
Весито, това проследяване не дава всяко едно движение на пратката ти, след няколко дни ще видиш че е влязла в БГ.
Desem, Ивето е на почивка и може и да не си погледне скоро кутията..тя затова и се е понапълнила Simple Smile

# 268
Благодаря много момичета,вече е в БГ.

# 269
  • Sofia
Дени, пак много мерси  Heart Eyes
Жасмин, много кофти номер, но не се ядосвай , рано или късно връщат всичко , пък и гледай на нещата от друга страна - ще спестиш малко за известно време Wink

Общи условия

Активация на акаунт