Британците, британците - С брит, без брит, бирата е важна! - 12

• 16 549
  • 723
  •   1
Отговори
# 75

В началото и аз имах проблем с немския, имах чувството, че се карат, но после ухото ми привикна и се оказа, че е страшно мелодичен Grinning

Аз бях така с италианския.  hahahaМного викат тия хора, много!

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Учила съм немски 5 години, нищо не помня, за съжаление Embarassed. В началото го мразех, но като открих колко подреден и стегнат е като граматика, и ми хареса. Звученето му обаче наистина е гадно. Но и тук има голямо "но"- австрийският немски е уникално мелодичен, особено тиролците са балсам за ухото. Обратно- на швейцарците трябва да им се наложи със закон да говорят френски или италиански или да мълчат Mr. Green

# 77
При тия две алтернативи аз гласувам да мълчат!  Mr. Green

Аз от немското кино нямам почти никакви впечатления, за жалост, Щурми, ще се възползвам някой подходящ ден от препоръките ти.   bouquet Ноо, каквото имам, а именно "Бягай Лола" и оттам Том Тиквер, обичам страстно. И Франка Потенте си я либя, ама няма да се прежаля за нея да търпя муцуната на Марк Уолбърг в "Борн".

А, сбърках - и двете "Анатомии" са немски и ме кефят.  Mr. Green Виж, френски ужас дълбоко се съмнявам, че бих могла да изтърпя.

# 78
ооох, Тил Швайгер  Embarassed Embarassed Embarassed
Сърцето ми е отворено за всякакви нации - винаги има място за още една  hahaha

# 79
А, сбърках - и двете "Анатомии" са немски и ме кефят.  Mr. Green Виж, френски ужас дълбоко се съмнявам, че бих могла да изтърпя.
"Пурпурните реки" не ти ли харесват Shocked?

# 80
  • в сърцето на един мъж...
Пуц, аз заради последния филм се прежалих да ида на кино Mr. Green Тук това си ми е голямо геройство, но останах очарована, а Самуел Финци е най-хубавия бонус към филма, който гледах Heart Eyes
Джой, щото не си чувала баварци да ти плещят Mr. Green
Хаха, Фреш, това грозното немско чудо ми е любовта на живота в немското кино Joy Изгледала съм почти всички негови филми и той беше човека, дето ме запали по това изкуство Mr. Green
Ай спрете се да постна де Joy

# 81
Гея, не може така, хем Ричард Армитидж, хем Тил Швайгер, къде дават така  Naughty

# 82
  • в сърцето на един мъж...
О, Фреш, може може Mr. Green

# 83
Абе сигурно съм чувала, тук особено лятото отвсякъде се носи немска реч, иначе веднага разпознавам от коя съседна държава идат хорицата. Немците са трудни за понасяне, а австрийците пеят като чучулиги. Ама съм пристрастна, цялата им държава адски много ми харесва, мисля там да се ориентирам за пост-док, например в Инсбрук Grinning

# 84
  • Ænima/Albuquerque
Ааах, "Пурпурните реки"...  Heart Eyes
Ма само първата част, втората не, че беше лоша, ама не беше на същото ниво.
То това важи за всички продължения.

# 85
Естествено, че първата част, втората и Беноа не я спасява Laughing

Връщам се към любимите британци с най-прекрасния, съвършения за мен

Винаги съм обожавала Ричард Ашкрофт, и във Върв, и като самотен електрон, намирам го магичен Heart Eyes
И като го гледам в този му "бебешки" период, се замислям, че само в Англия се раждат мъже от този тип- лилиево бяла кожа, тъмна коса, скулести лица, тотално сини очи и разкошни нацупени устни, румени, както им казва Сарки Mr. Green. Такива са и Ричард, и Мик Джагър, И Геиния Армитидж, и Ник Холт, и сигурно сума неизвестни за нас поданици на кралицата. Прекрасни Heart Eyes

# 86
Ми не съм ги гледала още тия Реки, та не знам. Ако помня правилно от Ужасната тема, беше някаква бруталия. Мерси, хем бруталия, хем на френски, то ще ми убие кефа.  hahaha

Като изключа нацупените устенца, мнението ми се покрива с твоето.  Mr. Green

# 87
  • Ænima/Albuquerque
Еее, чак бруталия не е, но е супер класически трилър, много го обичам!  Heart Eyes
Хора, довечера ще дават "Въздушен конвой" и след него "Шесто чувство" (т'ва по Нова).   Mr. Green

# 88
Като изключа нацупените устенца, мнението ми се покрива с твоето.  Mr. Green
Ами имат си ги, няма как да се скрият, я виж тва

или тва

hahaha

# 89
  • Ænima/Albuquerque
Въх, то джуки, джукиии... hahaha

*Аз да питам, понеже вече съм с Мозила 4, та не мога да си изкарам Sweetim емотиконките и ся боледувам, някой с тази версия има ли, да ми каже как ги е извадил?  Cry

Общи условия

Активация на акаунт