Британците, британците - С брит, без брит, бирата е важна! - 12

• 16 549
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Русички, а Heart Eyes. Аз съвсем русо гадже съм нямала, но и италиански тип също.

# 451
  • София
мммм... такова... аз...  Embarassed по цвета на косата и очите си ги избирах...  Embarassed

# 452
Хехех, аз аз по характер  Wink

# 453
  • Ænima/Albuquerque
Ах, русички кьосета със сини очи...   Blush

# 454
Говорете в снимки, момичета, моля Hug

# 455
  • София
Джуди само в отбора на синеочковците влиза  Mr. Green

Джой, заповядай !

# 456
  • Ænima/Albuquerque
Ам, не бе, аз за реални срещи с руси кьосета приказвам.  hahaha

# 457
  • срещу двата комина :)))
добра тема сте подхванали  Mr. Green аз съм нейде по средата , нито космати , нито епилирани
въпреки , че за някои индивиди съм готова на компромис  Wink прилагам снимков мат'риал
Сарки , не гледай

# 458
Аз предлагам за анкетата да сложим само двете крайности, пък да видим кой накъде го влече. Така няма ли да е по-интересно?  Mr. Green

Мури, аз може да съм принципен и морален човек, ама все пак съм човек, де!  Blush

# 459
  • София
На мен ще ми е интересно при наличието на среден вариант колко от нас ще изберат крайностите...  newsm78

# 460
Ми според мен доста малка част, ако изобщо. Щото на златната среда и аз съм навита, но ако са само крайностите, аз ще съм си за голите охлювчета.  Mr. Green

# 461
Аз предлагам за анкетата да сложим само двете крайности, пък да видим кой накъде го влече. Така няма ли да е по-интересно?  Mr. Green

Мури, аз може да съм принципен и морален човек, ама все пак съм човек, де!  Blush

въх  ooooh! съвсем забравих за личните ви срещи , чакай да ти отклоня вниманието

# 462
 Flutter Flutter Flutter Миси.

Казвайте за анкетата, че ще се оттеглям след малко.

# 463
  • София
mu_ry, а първата снимка що така половинчата, бре  Mr. Green!? Не може ли някак си да му видим и... хм... пръстите на краката  Joy?

# 464
mu_ry, а първата снимка що така половинчата, бре  Mr. Green!? Не може ли някак си да му видим и... хм... пръстите на краката  Joy?
няма бе , търсих  Joy пък и не искам да причинявам припадъци  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт