Британците, британците - С брит, без брит, бирата е важна! - 12

• 16 549
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Е, малко ушат, ама не грозно. Поне за мен де Whistling

# 706
  • София
Утрооооо!!!!

Мириел, много малък твоето съкровище... ще порасне, ще стане мъж и може би всички ще го оценят  Laughing
Честит да му е празника!

# 707
Дубрютру!

Не виждам последната снимка, ама предполагам, че е Алекс? Той само на толкова ли бил?  Shocked Жив и здрав да е!

Хубав Шон, хубав Бийн.  Grinning

# 708
  • в сърцето на един мъж...
Мирел, да ти е жив и здрав Mr. Green И аз не го виждам, ма да ти е все така прекрасен Joy
Мдааа, Шон е хубав рицар Heart Eyes

# 709
  • Разпиляна във въображението
Нещо сайта изчезна за малко Blush Ама Алексчу е Laughing

# 710
Джой, прибери си замъка  Close  Mr. Green От сума време планирам обиколка на Прага и Конопище, но все не достигат или пари, или време, а често и двете едновременно  Tired

За Нойшванщайн да не споменавам  Whistling

# 711
Ох, Нойшванщайн вече го знам наизуст Mr. Green Всеки приятел или роднина, който дойде, все там на посещение ходи Joy

# 712
Изобщо не се съмнявам  Mr. Green

# 713
  • София
И аз искам замъци... сега и до Чехия ли ще ме карате да планирам пътуване. Още не съм осъществила мечтите си за Лондон и Италия...

# 714
Ох, аз имам тук още 2-3 замъка от същия тип /на същия крал де/, да видя и съм му видяла всичкото творчество. Ама виж в Чехия ще ми е интересно да ида Grinning Там не съм ходила по замъци Mr. Green На моя съм му писнала с тая част от образованието Joy

# 715
Ами Гея, защо не направите бартерна сделка с Джой?  Flutter

# 716
Еми аз снощи предложих Mr. Green
Ох, искам и бритски, и шотландски замъци да гледам, ма мъж ми не ще да ме води там Crossing Arms

# 717
  • София
Аз и на Истамбулските криви улички съм хвърлила око, ама моя се страхува да не ме откраднат... че нали съм русо и синеоко... За другите замъци ще чакаме по - добри финансови времена.

Я да ви поздравя с нещо. Малко е депресарско за неделя ама мен си ми харесва!

# 718
О, Ваня, аз напоследък се вдетинявам и редовно слушам Негово Адско Величество  Mr. Green

Даже снощи бях на това:

# 719
  • София
При мен винаги цари пълен музикален еклектизъм. Сега мога да слушам HIM, след малко може да си пусна някоя ария... после малко хорца за раздвижване и така   smile3537

Като започнем да заплюваме жени (което ще стане ако някога свършат английските `жентлмени) Сара Брайтмън е за мен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт