Тема Незабравима 186

• 38 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
Още една луда фенка на сериала ще приемете ли? Hug

# 228
  • София
Добър ден Hug Поздрав от мен

Мелда и Еда говорят с децата на Ферда

Зейнеп-Значи никога повече няма да виждаме дядо,така ли?Но това е несправедливо..
Мелда-всички много съжаляваме скъпа.Вашият дядо,нашият баща загубихме.Знам че да се понесе това е много трудно,но ще издържим.Принудени сме,нямаме друг избор.
Мурат-защо моя дядо?
Еда-Всеки си има съдба.За дядо ти е дошъл момента да спре(момента на края).
Мелда-На това място отиваме всички  някой ден,Мурат
Еда-Но все пак той беше много щастлив,знаете ли?Защото ни показа правдивостта, честността, достойнството, изпълнения ни с любов баща,ваш дядо.Това ще остане в сърцата ни,ще ни напомя какво значи семейството за нас.Той ни научи че най-ценното нещо в живота  е любовта.
Мелда-вие сте красивите внуци на този човек.Това никога да не ви излиза от ума.Той не иска да сте   тъжни,не иска да плачете.Сигурна съм,че ще се сещате за него с усмивка.Не плачете.
Мурат-мама къде е?Тя защо не е дошла?

# 229
Светла ,добре дошла в Унутулмазия welcome welcome

# 230
Добър ден Hug Поздрав от мен

Мелда и Еда говорят с децата на Ферда

Зейнеп-Значи никога повече няма да виждаме дядо,така ли?Но това е несправедливо..
Мелда-всички много съжаляваме скъпа.Вашият дядо,нашият баща загубихме.Знам че да се понесе това е много трудно,но ще издържим.Принудени сме,нямаме друг избор.
Мурат-защо моя дядо?
Еда-Всеки си има съдба.За дядо ти е дошъл момента да спре(момента на края).
Мелда-На това място отиваме всички  някой ден,Мурат
Еда-Но все пак той беше много щастлив,знаете ли?Защото ни показа правдивостта, честността, достойнството, изпълнения ни с любов баща,ваш дядо.Това ще остане в сърцата ни,ще ни напомя какво значи семейството за нас.Той ни научи че най-ценното нещо в живота  е любовта.
Мелда-вие сте красивите внуци на този човек.Това никога да не ви излиза от ума.Той не иска да сте   тъжни,не иска да плачете.Сигурна съм,че ще се сещате за него с усмивка.Не плачете.
Мурат-мама къде е?Тя защо не е дошла?

Рекси, благодаря за превода.

# 231
Рекси,благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Светла  welcome

# 232
welcome welcome welcome

Рекси,благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Рекси,благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Светла  welcome

+1 newsm51 welcome

# 234
  • София
Момичета,докато ви четох видях,че сте гледали клипче от изненадата на феновете за рожденния ден на Серхан,но когато отворя линковете,които са постнати не излиза никакво видео. newsm78
Розичке,потребителката,която беше качила клипчетата ги е изтрила,но не съжалявай,нищо не си пропуснала,освен да видиш хората нагоре с краката  hahaha hahaha hahaha

# 235
Вени,Рекси,благодаря за информацията!  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
  • Русе
Добре си дошла,Светла! Ей, престраши се най-сетне! newsm03 На балкона е скучно, нали?

# 237
  • Русе
Момичета,докато ви четох видях,че сте гледали клипче от изненадата на феновете за рожденния ден на Серхан,но когато отворя линковете,които са постнати не излиза никакво видео. newsm78
Розичке,потребителката,която беше качила клипчетата ги е изтрила,но не съжалявай,нищо не си пропуснала,освен да видиш хората нагоре с краката  hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521 smile3521

Рекси, благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51

# 238
УИнона,много красив стих  newsm51 Поздравления!!!
Пепел от рози,страхотно гифче  newsm51
Рекси,благодаря за превода  newsm51

# 239

Общи условия

Активация на акаунт