Тема Незабравима 186

• 38 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
Пепел от рози,прекрасен клип  newsm51 newsm51 newsm51

# 258
Здравейте и от мен Незабравими  Hug Hug Hug Hug

Благодаря на преводачките за труда   bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден  ден на Председателя днес - Бай ни Ганя  с едно стихче поздрав за него.

Председателя ни е един
пълен с хумор господин
Щом стихече пусне той от раз
забава почва тук при нас
Рожденик днес е той дори
с здраве Бог да го дари
Щастие, любов, късмет
година цяла с берекет
Оптимизма да го крепи
и да продължава да твори

Hug Hug

# 259
Пепел от рози, чудесно клипче.  Peace

# 260
Да поздравя и аз Председателя за рождения му ден  newsm59 С пожелания за здраве,щастие и успехи в начинанията.
И тъй като днес се коментираше дали е днес...или утре...ще кажа,че се порових малко и установих,че утре 4 април е рожденият ден на Байгън  hahaha

# 261
  • София
Арас-Назан(след заминаването на полицията)

A-утре се махаме оттук.
Н-защо?
А-причината не е ли ясна?Предполагам че и ти можеш да разбереш какво се случи през последните часове.
Н-но..
А-какво но?Дори и ако истината не ми принадлежи,мисля че не може да останеш в този дом.И ти си събери багажа.
Н-Никъде няма да ходя,няма да те оставя.
А-Не исках да те задържам до мен(да оставаш до мен),но за съжаление бях принуден.
Н-Няма ли да ми простиш?
А-ти ме излъга.
Н-бях принудена
А-Принудена да изоставиш детето си,ааа?Правдиво ли е  да  майка да обърне гръб на бебето си,мислиш ли че може да е майка?Такава ли е майката,може ли да се нарече майка?Никога няма да ти простя.

# 262
  • Русе

A-утре се махаме оттук.
Н-защо?
А-причината не е ли ясна?Предполагам че и ти можеш да разбереш какво се случи през последните часове.
Н-но..
А-какво но?Дори и ако истината не ми принадлежи,мисля че не може да останеш в този дом.И ти си събери багажа.
А-Не исках да те задържам до мен(да оставаш до мен),но за съжаление бях принуден.
Н-Няма ли да ми простиш?
А-ти ме излъга.
Н-бях принудена
А-Принудена да изоставиш детето си,ааа?Правдиво ли е  да  майка да обърне гръб на бебето си,мислиш ли че може да е майка?Такава ли е майката,може ли да се нарече майка?Никога няма да ти простя.

Много тежки и жестоки думи!
Рекси, благодаря ти! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
# 264

A-утре се махаме оттук.
Н-защо?
Н-но..
Н-Няма ли да ми простиш?
А-ти ме излъга.
Н-бях принудена
А-Принудена да изоставиш детето си,ааа?Правдиво ли е  да  майка да обърне гръб на бебето си,мислиш ли че може да е майка?Такава ли е майката,може ли да се нарече майка?Никога няма да ти простя.

Благодаря,Рекси!    bouquet
Реакцията на Арас е досущ като тази на Ямур,когато научаваше истината за Еда,въпреки разликата във възрастта,начина на живот,мисленето,опита и т.н. Peace

# 265
# 266
  • Варна
Ох, малеее... #Shocked #Shocked #Shocked Two Hearts
 Красив, по- красив, най- красив, Серхан... newsm10 newsm03 newsm09 newsm09 newsm09 smile3505 smile3521

# 267
  • Варна
Вени, разкошно стихче newsm10- поздравления! newsm51 И Мокси веднага му турила красива дрешка smile3525
Чудесно клипче на Пепелка!  bouquet

# 268
# 269
Не е друг фрагмент,а само най-хубавите моменти от стария.

Общи условия

Активация на акаунт