Тема Незабравима 186

• 38 067
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте на всички и от мен Simple Smile.

# 466
Розовка клипчето е  newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74.Благодаря ти за радостта с която ни даряваш . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
Гледам финала на фрагмента и според мен ще бъде много глупаво ако Харун се върже на това че Еда прави нещо с Арас.Просто няма никаква логика.Но определено сигурно така ще завърши серията,и пак ще се чудим накъде отиват нещата.Дано сценаристите не се олеят пак че направо ще бъде супер глупаво.

# 468
Дано само пак не гледаме ревност и тем подобни глупости.Но според мен Харун няма да се върже на тая постановка иначе ще излезе много глупаво.

# 469
# 470
Здравейте от мен  Hug Hug Hug

Поздравления за дамите които правят тези страхотни клипета.   bouquet  bouquet  bouquet

За помоща с преводите   bouquet  bouquet  bouquet

Тази снимка направо ме потресе. КАто видях само облеклото на Йозлем и се  #Crazy #Crazy #Crazy
Е как можаха да изберат таквоз облекло. От къде джанъм го извади бе Йозлем. ВАй вай вай

# 471
За Мелда - мисля си, че все пак малко вероятно е да я върнат обратно към тъмната й страна.
Може би наистина да се опитва да разбере къде е Бату и да помогне за разкриването му.
Ако пък е бременна от него, едва ли ще иска детето му, ще направи аборт, това за което преди съветваше Еда. Това също ще е наказание за постъпките и в миналото.
Наистина тя ми е мътна като образ, така че стрелям напосоки, не съм убедена в това, което пиша, но може да е вариант.

# 472
Привет и от мен.
Супер са ни фрагманите. Hug
Супер са и всички помощници да стигнат до нас.
Ивва, Леман, Розовка, Рекси, супер сте. Благодаря ви.
Всички сме доволни от щастието на нашите хора.
Сега е моментът, мама и тате да направят Ямур-кака. Embarassed Grinning
Боб,  newsm51опасна си да знаеш....Дяволчето Фют. hahaha
За Бурак-нещата се стичат точно както очаквах.
Мръсникът в него не спи и всеки коз се играе,
но този път някой ще го надцака.
Не вярвам Бату и Бурак да се съюзят отново.
Просто добре се познават вече и си нямат грам доверие...
Има едни чукове, едни акции,които винаги ще напомнят за себе си -
къде с някоя болежка и страх да не те заболи и другия крак  hahaha,
къде загубата на мириса на доста пари. #Crazy
За резултата от снимката хич не се боя.
Сценаристите ще ни покажат Харун-всеразбиращ и всеопрощаващ.
Залагам на това. Търсят разликата с образа на Еда.
Докато тя срути всичко заради една снимка, той ще й повярва.
Мелда не ми вдъхва никакво доверие - на къде я подкараха и нея?
Очаквам ангелските й крилца да се окажат драконови и да забълва огъни жупел.
Тя е срината психически тотално, а не получи никаква подкрепа от никой
 в този тежък момент за нея. Не че я оправдавам де...
Има доста разлики между нея и Едже и за нито една не се сещам да работи в нейна полза.
Между двете мисля,че Едже заслужава повече уважение.
Имам усещане, че Мелда ще бъде унищожена от Бату накрая
и това ще е другият му кръст за носене след случката с Едже.

# 473
# 474
На среща с Аркадий Стругацки преди години, той сподели как пишат книгите си с Борис Стругацки.Всеки от тях разработвал сюжета самостоятелно , а след това избират и сглобяват всичко от идеите, които не се повтарят. Та ми хрумна, че и сценаристите на филма може би работят така. А може и форумите да четат.  Wink Та се получава "Очаквай неочакваното".
Интересно ми е какво ще излезе накрая за Мелда.

# 475
На среща с Аркадий Стругацки преди години, той сподели как пишат книгите си с Борис Стругацки.Всеки от тях разработвал сюжета самостоятелно , а след това избират и сглобяват всичко от идеите, които не се повтарят. Та ми хрумна, че и сценаристите на филма може би работят така. А може и форумите да четат.  Wink Та се получава "Очаквай неочакваното".

Според мен - нищо хубаво.
Мисля , че ще я изпратят при татко Джемил. Ще оставят образа й недоуточнен - разкъсана между добро и лошо.

# 476
# 477
Рекси, каква разкошотия....Шекерени са.
Еда е прекрасна тук. bowuu

# 478

Според мен - нищо хубаво.
Мисля , че ще я изпратят при татко Джемил. Ще оставят образа й недоуточнен - разкъсана между добро и лошо.

Може би няма да има повече смърт, не знам.....
Просто да замине за някъде. Embarassed

# 479
Е каквото и да ни готвят ще го преживеем.Важното е,че в сряда ще се насладим на сцени които ще ни припомнят красотата и романтиката от първи сезон.
Лека нощ момичета. smile3524

Общи условия

Активация на акаунт