Тема Незабравима 186

• 38 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
А Бату като че ли обеща на Едже да й върне всичко? Да не би да има предвид, че Харун ще й върне барабар с насила изтръгната от него любов (с чукове, пищове и други подръчни средства)?

# 556
  • Русе
Потрай!

Кой, къде, защо, кога?
Дотук ли беше любовта?
Нима я втасахме сега?
Потрай до сряда вечерта!

Бату с пищов, Арас с Еда,
Бурак със снимка във ръка
нанася ли им пак вреда?
Потрай до сряда вечерта!

Мелда с Бату, Харун с Едже
За Джемил Тюркян реве
Фрагман забулен със перде
Във сряда ще се разбере!

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501
Председателю, добре дошъл! welcome Лелееееее, каква Муза - беше ти нужна само една дума!
 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 557
Аз нещо се вживях в собствените си измишльотини. Бату може наистина да реши да не посяга на Харун, а да го сервира още топъл на сестра си и това с помощта на Мелда. И Арас ще бъде принуден да действа в посока раздяла на Харун и Еда, което и няма да му е чак толкова неприятно. Бурак също се включва в тази неравностойна борба и отиде, та се не видя...

# 558
  • Русе
Ей, за тая кака спрягат Хубавелко  Crossing Arms А може и нарочно да ги пускат тия клюки, за да отклонят вниманието от истината, а нея вече отдавна я подозираме!  smile3508 Знае ли човек!  newsm78

Абе, има ли нещо, няма ли, ама ръката му  пак поотърква телцето й! smile3503 Така е, като има желаещи да се докоснат до Хубавелко - някои ги огрява де с рамо, де с пръсти или лакет. newsm47

# 559
От изражението на Еда преди да се отвори вратата си мисля,че очаква да и отвори Харун.Обачe от какъв зор Еда и Харун да се срещат в хотел,нали си имат къща. newsm78 Факт е,че и Харун отива там,дали при  Еда или някой друг го е повикал.Може и Харун  да има среща с Арас,най-вероятното според мен. Нито има логика Харун и Еда да се срещат в хотел,нито Еда и Арас.Единственото сигурно е,че един от тримата е излишен.
За Еда не мога да го измъдря ,но за Харун се досетих .. Бату знае , че Еда е слабото му място ,та може би той му се обажда и му казва например да види какви ги върши любимата му ..Харун първоначално не му повярва , но след това се замисля в думите му и последява Еда  ..След това става каквото става #Crazy Май наистина съм се вкарала във филма и нямам намерение за реклами  Mr. Green ooooh!

# 560
  • Русе

Како!

Остави Серхан на мира
Недей с очи го фокусира
Недей зад очила се кри
Теб Йозлем не ще прости

Бързо бягай надалече,
Че дереджето се напече
Мъж търси си, како, друг
С флиртовете бе дотук!

smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 561
Бганьо уникален и незабравим си . newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 562
От изражението на Еда преди да се отвори вратата си мисля,че очаква да и отвори Харун.Обачe от какъв зор Еда и Харун да се срещат в хотел,нали си имат къща. newsm78 Факт е,че и Харун отива там,дали при  Еда или някой друг го е повикал.Може и Харун  да има среща с Арас,най-вероятното според мен. Нито има логика Харун и Еда да се срещат в хотел,нито Еда и Арас.Единственото сигурно е,че един от тримата е излишен.
За Еда не мога да го измъдря ,но за Харун се досетих .. Бату знае , че Еда е слабото му място ,та може би той му се обажда и му казва например да види какви ги върши любимата му ..Харун първоначално не му повярва , но след това се замисля в думите му и последява Еда  ..След това става каквото става #Crazy Май наистина съм се вкарала във филма и нямам намерение за реклами  Mr. Green ooooh!

Точно така е и според мен, но само още не разбирам как Еда ще я накарат да отиде на същото място, вярвайки, че ще види там Харун. Все пак тя беше усмихната, значи не е било насила.

# 563
От изражението на Еда преди да се отвори вратата си мисля,че очаква да и отвори Харун.Обачe от какъв зор Еда и Харун да се срещат в хотел,нали си имат къща. newsm78 Факт е,че и Харун отива там,дали при  Еда или някой друг го е повикал.Може и Харун  да има среща с Арас,най-вероятното според мен. Нито има логика Харун и Еда да се срещат в хотел,нито Еда и Арас.Единственото сигурно е,че един от тримата е излишен.
За Еда не мога да го измъдря ,но за Харун се досетих .. Бату знае , че Еда е слабото му място ,та може би той му се обажда и му казва например да види какви ги върши любимата му ..Харун първоначално не му повярва , но след това се замисля в думите му и последява Еда  ..След това става каквото става #Crazy Май наистина съм се вкарала във филма и нямам намерение за реклами  Mr. Green ooooh!

Розовка и аз мисля като теб .При Харун сега ревността ще надделее. ooooh!

# 564
  • Русе
Като се замисля , моментната ситуация е както в началото  :
- Холдинга го държат Харун и Бурак;
- Бату е аут , даже е със спрени парични сметки/ така ли се казва? doh/;
- Мелда няма ничия закрила /от мъж/ и отново май подскача срещу Еда;
Това е основното, не наблягам на спомагателните роли. Нищо в този епизод не подсказва накъде ще ни поведат сценаристите.
Сценката с евентуална ревност/Харун,Арас и Еда/ е плитка и безобидна, спрямо изказването на Бату -че "Харун ще губи любимите си хора един по един"!

# 565
От изражението на Еда преди да се отвори вратата си мисля,че очаква да и отвори Харун.Обачe от какъв зор Еда и Харун да се срещат в хотел,нали си имат къща. newsm78 Факт е,че и Харун отива там,дали при  Еда или някой друг го е повикал.Може и Харун  да има среща с Арас,най-вероятното според мен. Нито има логика Харун и Еда да се срещат в хотел,нито Еда и Арас.Единственото сигурно е,че един от тримата е излишен.
За Еда не мога да го измъдря ,но за Харун се досетих .. Бату знае , че Еда е слабото му място ,та може би той му се обажда и му казва например да види какви ги върши любимата му ..Харун първоначално не му повярва , но след това се замисля в думите му и последява Еда  ..След това става каквото става #Crazy Май наистина съм се вкарала във филма и нямам намерение за реклами  Mr. Green ooooh!

А според мен след като Бату заплашва Арас в колата, последният урежда среща с Харун и Еда в хотела. Приканва ги за да говорят и да им разкрие плановете на Бату. Не мисля,че Арас ще позволи да бъде кукла на конци, в ръцете на Бату.

# 566
Може ли някой да ми каже на кой Мелда казва, че ще го убие?

На съпругата на Ур. Но помислих, че е обратното - съпругата на Ур изрича тези думи.
Всъщност наистина в сряда ще разберем.  Wink
Мерси за отговора

# 567
На пазар

Спирам кротко Шевролета
на паркинга зад Аутлета
край него чакам си жената
на пазар е пак горката
дрешки маркови избира
пари да харчи тя не спира
отвъд чергата ни се простира
Вече много ме нервира
И докат дърпам си от фаса
ТИР пред мен с голяма маса
се на паргинга курдисва
и мене с лошо май орисва
Гюлер на него надпис има
Загубвам аз и ум и рима
Вторачен си седя във ТИР-а
Така жената ме намира
„Да потегляме, любими,
стига с твоите Незабравими!”
Изрича отривисто тя
И на първа вече аз летя
Но друго писано ни било,
на нас и нашето возило
Натресох се на як бордюр
Пищи жената „Дур, бе,дур”
Ама късно вече беше
Колата ми душа береше
Маслото във мотора вреше,
Мен сърцето ме болеше,
а жената ми крещеше...

# 568
Алисас,Бай Ганьо поздравления за невероятните ви хрумки  smile3501 newsm51 newsm51

В резюмето имаше едно изречение,което ме навеждаше на мисълта,че Арас праща Назан да се грижи за Едже  newsm78 Не ми се вярва и че Арас ще се поддаде на манипулации от страна на Бату...всичко ще е блъф за пред него.Искрено вярвам в онова инфо...че Арас играе пред Бату и Харун вярва на Еда  Praynig
Мелда пък е тъмна Индия....нея никой не може я разгада.Какво мисли,какво иска,какво прави  newsm78 newsm78 newsm78

# 569
На пазар

Спирам кротко Шевролета
на паркинга зад Аутлета
край него чакам си жената
на пазар е пак горката
дрешки маркови избира
пари да харчи тя не спира
отвъд чергата ни се простира
Вече много ме нервира
И докат дърпам си от фаса
ТИР пред мен с голяма маса
се на паргинга курдисва
и мене с лошо май орисва
Гюлер на него надпис има
Загубвам аз и ум и рима
Вторачен си седя във ТИР-а
Така жената ме намира
„Да потегляме, любими,
стига с твоите Незабравими!”
Изрича отривисто тя
И на първа вече аз летя
Но друго писано ни било,
на нас и нашето возило
Натресох се на як бордюр
Пищи жената „Дур, бе,дур”
Ама късно вече беше
Колата ми душа береше
Маслото във мотора вреше,
Мен сърцето ме болеше,
а жената ми крещеше...

Лошо за инцидента....но ето още едно потвърждение,че Гюлер не водят до нищо добро  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт