Тема Незабравима 186

• 37 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 60

Тя, милата, все така гледа при таз дума.Явно се сеща за тежките си бременности. newsm78
Виж Харун лети. То на чужд гръб и сто деца може да натъкмиш. hahaha hahaha
Така е скъпа...Хубавелко има норматив да "покрива", няма време за губене... hahaha hahaha hahaha
Да го покриват норматива, че и рекорди, ако искат да поставят. hahaha
Ние само им се радваме.
Как сладко похапват захарен памук:

# 61
Не искам да съм на мястото на Еда, ако се появи Харун и си извади грешни заключения от "срещата й" с Арас в хотел  Shocked Shocked

# 62
Златна рибке туй гифче с памука много сладко бе  Hug ама от всякъде ме разконцентрирвате не ти снимчица не ти стихченце не ти гифче а на мен главата ми се е запалила от  smile3529.Момичета аз ви изоставям утре имам труден изпит и няма да е лошо малко  да си посъбера мислите ,че утре да не взема да напиша някоя глупост за някой захарен памук и направо ще съм  Embarassed Embarassed Embarassed.Лека и спокойна нощ дами . HugЩе ми липсвате Hug до утре вечер . Heart Eyes

# 63
Все  за тоз момент си мисля.
Като гледам Еда как гледа след това, явно паднало им се е бебе.
Тя, милата, все така гледа при таз дума.Явно се сеща за тежките си бременности. newsm78
Виж Харун лети. То на чужд гръб и сто деца може да натъкмиш. hahaha hahaha
Аз напълно го разбирам Харун .Иска да преживее всичко от началото до края заедно с любимата жена , а не като миналия път, разбра за Ямур 4 месеца преди да се роди.

# 64
  • Варна
Здравейте Hug и в новата тема, чудесно оформена, благодарение на Мокси! Flowers Bouquet Kissing Heart baloni Малко се освестих, че цял ден  #Silly и какво да видя в темата  #Crazy- прекрасни снимки! Толкова много бях зажадувала за романтика, да видя малко красиви мигове на щастие, че очи не мога да отлепя от монитора #Crazy- толкова жизнерадостно настроение ми създадоха тия снимки и клипчетата с тях! nuts Забравих си неразположенията! Laughing Веднага ме изби на поезия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Любов

Най- красивите рози на света
съм приготвил за моята любима...
Те са нашия символ на любовта-
най- силната и неповторима...
Обичам те искрено и безкрайно...
Не си представяш даже колко...
Мисълта за това дори ме омайва...
Сърцето ми се свива с болка
само като чуя твойто име...
Очите ти ме смущават, горят ме...
По тялото се разлива топлина...
Усмивката ти, пълна със светлина,
душата ми сякаш озарява...
Погледа ти ме прелъстява...
Устните ти- сладък захарен памук,
искам да целувам до забрава...
В косите ти ръце да заравям...
Омагьосваш ме като никоя друга..
Изцяло съм в твоята власт-
ти си неутолимата ми страст!...
С всеки изминал ден,
се превръщаш в част от мен...
Толкова силно съм влюбен,
че живея като в сън изгубен...
Искам съня да продължава!...
Магията да не изчезва!...
Хубавите мигове да се увеличават-
да живея така ми харесва!...
Не ще ми стигне цял живот,
да ти покажа своята любов...
Дните са толкова кратки...
А нощите така сладки...
Искам времето да спре!
Да сме винаги заедно така-
преплели ръце, сърце до сърце,
щастливи в плен на любовта!...

# 65
Дани, поредния ти шедьовър! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Боб  bouquet и Златна рибка  bouquet, поздравявам ви за стиховете!Кесара  bouquet, Проект №10 е прекрасен!

# 66
  • Варна
Не искам да съм на мястото на Еда, ако се появи Харун и си извади грешни заключения от "срещата й" с Арас в хотел  Shocked Shocked
Ще стане пак една... smile3555 Еда е много ревнива, заради една снимка каква грандиозна драма се завихри в предните серии, ама на тая тема Харун е два пъти по- луд! newsm09 В болницата, като бяха при Ямурчето и Арас дойде да говори с Харун, когато Еда излезе от стаята, лицето на Арас светна като я видя, а на Харун му минаха облаци веднага- все още изпитва дива ревност от него! Crossing Arms И ако сега наистина види Еда в това предизвикателно облекло, толкова красива в една стая с Арас в хотел #Crazy- ще избухне Третата световна война! ooooh! Като му падне пердето на Харун от ревност- нищо не му е пред очите!  Rage

# 67
  • Варна

Да го покриват норматива, че и рекорди, ако искат да поставят. hahaha
Ние само им се радваме.
Как сладко похапват захарен памук:

Ох, това гифче е толкова сладко... newsm03 Великолепно е! newsm10 newsm09 Чудесна идея, Златна рибке! smile3525
Не съм ти благодарила и за качените субтитри на сериите! bowuu Flowers Bouquet baloni

# 68
  • Монтана
Ще стане пак една... smile3555 Еда е много ревнива, заради една снимка каква грандиозна драма се завихри в предните серии, ама на тая тема Харун е два пъти по- луд! newsm09 В болницата, като бяха при Ямурчето и Арас дойде да говори с Харун, когато Еда излезе от стаята, лицето на Арас светна като я видя, а на Харун му минаха облаци веднага- все още изпитва дива ревност от него! Crossing Arms И ако сега наистина види Еда в това предизвикателно облекло, толкова красива в една стая с Арас в хотел #Crazy- ще избухне Третата световна война! ooooh! Като му падне пердето на Харун от ревност- нищо не му е пред очите!  Rage
Да,Дани,права си!Така изградиха образа на Харун господата сценаристи-мои любимци,че Отело ряпа да яде... hahaha hahaha hahahaНе ми се мисли какви градоносни облаци ще има над погледа на Харун!То не е за шега,но какво цунами ще се получи накрая....Еда,каквато е слабичка,чак при нас,в България ще я донесе...За радост на Бай Ганя... Joy Joy Joy

# 69
Резюме на 78 еп.

Въпросът на Ямур е изненадал и смутил всички. Навременната намеса на Тюркян ще разсее обстановката, а Ферда все така страда под въздействието на случващото се. Но пепелта над скритата горчива истина във въпроса на Ямур отдавна е започнала да се рапръсва.

Докато Ямур изживява радостта от изненадата на татко си, Харун и Еда споделят щастието на дъщеричката си. А в дома на семейство Гюлер се разразява истинска буря. Ферда, изправена срещу съпругата на Уур - Сема, изживява един от най-трудните мигове в живота си.

Арас е решен да занимае с Едже. Единственият човек, който може да му помогне по този въпрос, е Назан. И докато Керим преживява тежки дни в затвора, Харун е наел адвоката си да му помогне. Арас съдейства на Харун по въпроса с Бурак. Но положението съвсем не е такова, каквото го мисли Харун.

Вниманието, което Тюркян отделя на Еда и Ямур, започва доста да изнервя Мелда. И никой не осъзнава каква душевна драма изживява в себе си Ферда. Младата жена се чувства като в задънена улица.

И докато Харун е горд да си върне фирмата, Еда се опиянява от любовния аромат на розите, които Харун и е изпратил. Двамата ще изживеят една от най-щастливите вечери в живота си.

Арас ще сподели на г-жа Хаят нещо, което напълно ще я изненада.  В това време отказът на Харун да допусне Бурак във фирмата, ще стане причина Бурак да поеме по други пътеки.

Ямур очаква да замине на ваканция с родителите си, но една новина, която ще получи Харун, ще промени плановете им. Коя случка ще притесни Харун? А Еда, отивайки на място, където мисли, че ще се види с Харун, се среща с някой, когото съвсем не очаква.

Кой стои срещу Еда? Кое е събитието, което ще шокира Харун, който е решил, че вече е близо до Бату?

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 07:34 от Г-жа Броненосец

# 70
Добро утро! Hug Hug Hug
Г-жа Броненосец, благодаря за резюмето и превода му! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ей, тия сценаристи нямат равни #Cussing out, не можаха ли да ги пратят на ваканцията , а после да ни сервират поредната порция гадории. ooooh! ooooh! ooooh!
Хубав неделен ден ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Добро утро  Hug

Г-жа Броненосец,благодаря за превода на резюмето  smile3525 smile3525 smile3525
Ама наистина,не могат ли поне един цял епизод да ни порадват...а не само половин  ooooh! Пак проблеми,пак недоразумения....пак,пак,пак  ooooh! ooooh! ooooh!

Поздравления за Дани и Златна рибка за вчерашните стихове  newsm51 newsm51

Мили незабравими,пожелавам ви приятен неделен ден   bouquet

# 72
  • Русе

Добро утро, Незабравими приятели!  bouquet

На Дани, Златна рибка, ИР, Боб - благодаря за снощните творения!  love001  love001  love001Прекрасни стихове, момичета!
Мокси, красиво оформление с новите снимчици! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Мария, желая ти днес УСПЕХ! Стискам палци! newsm10 newsm10 newsm10
Г-жо Броненосец, благодаря  за превода на резюмето! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Тези сценаристи са луди колкото Бату! Показват зверствата му в продължение на дни, а на Харун и Еда един пълен епизод с романтика и щастие не могат да отделят! smile3515

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 08:53 от winona

# 73
Привет и от мен.
Мария, успех! Стискаме ти палци!
Благодаря, г-жо Броненосец. smile3521 smile3505 newsm51
Безценни са усилията на нашите преводачки.
Резюме на 78 еп.

1.Въпросът на Ямур е изненадал и смутил всички. Навременната намеса на Тюркян ще разсее обстановката, а Ферда все така страда под въздействието на случващото се. Но пепелта над скритата горчива истина във въпроса на Ямур отдавна е започнала да се рапръсва.

2.Докато Ямур изживява радостта от изненадата на татко си, Харун и Еда споделят щастието на дъщеричката си. А в дома на семейство Гюлер се разразява истинска буря. Ферда, изправена срещу съпругата на Уур - Сема, изживява един от най-трудните мигове в живота си.

3.Арас е решен да занимае с Едже. Единственият човек, който може да му помогне по този въпрос, е Назан. И докато Керим преживява тежки дни в затвора, Харун е наел адвоката си да му помогне. Арас съдейства на Харун по въпроса с Бурак. Но положението съвсем не е такова, каквото го мисли Харун.

4.Вниманието, което Тюркян отделя на Еда и Ямур, започва доста да изнервя Мелда. И никой не осъзнава каква душевна драма изживява в себе си Ферда. Младата жена се чувства като в задънена улица.

5. докато Харун е горд да си върне фирмата, Еда се опиянява от любовния аромат на розите, които Харун и е изпратил. Двамата ще изживеят една от най-щастливите вечери в живота си.

6.Арас ще сподели на г-жа Хаят нещо, което напълно ще я изненада.  В това време отказът на Харун да допусне Бурак във фирмата, ще стане причина Бурак да поеме по други пътеки.

7.Ямур очаква да замине на ваканция с родителите си, но една новина, която ще получи Харун, ще промени плановете им. Коя случка ще притесни Харун? А Еда, отивайки на място, където мисли, че ще се види с Харун, се среща с някой, когото съвсем не очаква.

Кой стои срещу Еда? Кое е събитието, което ще шокира Харун, който е решил, че вече е близо до Бату?

1. Ей, Тюркян пак ще бръкне в торбата с лъжите.Страшна е. Веднага се сещам за празника на Гюлер. hahaha
Мелда щом не се намесва, явно ще има остър завой в поведението й, във връзка с точка 4. Само Ревността и злобата й да не се събудят, че Едже ряпа да яде.Хубавото е, че Еда е под влияние на Харун и любовта си.... само да не стане пак - до кога?

3. Сценаристите за Арас са благосклонни и към образа на Толга бяха толерантни.Ще градят благороден образ. bowuu

4. Тюркян е под давление и на писмото на Джемил. Ще се почуства длъжна да подкрепя щастието на Еда, като компенсация за някогашните си грешки.

6.Арас ще сподели на г-жа Хаят нещо, което напълно ще я изненада.  Това ще бъде интересно. И в предната серия Арас беше най-голямата изненада с отношението към Едже. bowuu. Става опасно.
Бурак е ясен. Зъл и долен. Харун няма да се справи с него без известна доза хитрост.
Дали снимката на Еда в Бурак няма дя влезе в играта? newsm78
2. 5. и 7.  в частта с Ямур, ще ни доставят истинско удоволствие.
Единственият въпрос е: До кого? bowuu

# 74
  • София
Добро утро дами!!!!  bouquet Laughing Heart Eyes
Имаме си и резюме!г-жо Броненосец bowuu Laughing Heart Eyes
Марийче .....успех днес!Да си отговориш на всички въпроси   smile3521 newsm10
и разбира се да не са заплетени ,като въпросите в Незабравима hahaha #Crazy newsm78
Мен още ми е ....хубаво от снимките. newsm44......така ,че
няма от сега да се ядосвам smile3512

Общи условия

Активация на акаунт