Тема Незабравима 186

• 38 175
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Момичета аз ви изоставям утре имам труден изпит и няма да е лошо малко  да си посъбера мислите ,че утре да не взема да напиша някоя глупост за някой захарен памук и направо ще съм  Embarassed Embarassed Embarassed.Лека и спокойна нощ дами . HugЩе ми липсвате Hug до утре вечер . Heart Eyes

# 91
Момичета аз ви изоставям утре имам труден изпит и няма да е лошо малко  да си посъбера мислите ,че утре да не взема да напиша някоя глупост за някой захарен памук и направо ще съм  Embarassed Embarassed Embarassed.Лека и спокойна нощ дами . HugЩе ми липсвате Hug до утре вечер . Heart Eyes

Успех, Мария !

# 92
Бганьо,  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59, жив и здрав бъди, много щастлив , чуството ти за хумор никога да не те напуска! newsm24 newsm24 newsm24
Мария , успех на изпита! : newsm10

# 93
Добро утро ,Незабравими! Hug

Честит Рожден Ден,БГаньо! newsm59 nbirthday newsm59

Г-жо Броненосец,благодаря ви за превода на резюмето  bouquet  bouquet  bouquet

Мокси,благодаря за новата тема и за красивите оформления
smile3525 smile3525 smile3525

Поздравления за Боб,Златна рибка,Дани и техните музи
newsm51 newsm51 newsm51

Мария,пожелавам ти успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Разговора между Харун и Арас,в дома на Арас

А:Колко пъти ще ви разказвам,господин полицай,казвам ви,че влязъл в къщи ,заплашил май....(майка ми)...помощницата ми и после дойде при мен и поиска да потърся Харун Арсланлъ.
(влиза Харун) Х:Какво става,къде е Бату?
А:Избяга.
Х:Как?
А:Опитах се да му попреча ,тогава гръмна пистолета ми..
Х:Ранен ли е?
А:Не знам,не забелязах,стана внезапно.
Х (към полицая):Как е възможно всеки път да се измъква?
П:Рано или късно ще го хванем.
А(към Назан):Върви си в стаята.
Х:Има ли нещо ,което не си казвал на полицаите?
А:Не,от къде ти хрумна?Още не ми вярваш ,нали?Да ти кажа ли нещо,Харун Арсланлъ,въобще не ми пука дали ми вярваш или не...
(звъни телефона на Харун) Х:Моля,Еда?
Е:Харун,Керем и Ферда при теб ли са? И те вече са много изморени,прати ги вкъщи.
Х:Аз не съм в болницата.
Е:А къде си?
Х:По телефона не мога да говоря,скъпа,като дойда ще говорим.Сега се налага да затварям.
(към Арас) :Благодаря ти ,че ме предупреди.
А:Бату е враг и на двама ни.

Превод - Леман

Вчера  на стената във Фейсбук се е появила подсказка,че Бату принуждавал Арас да бъде по някакъв начин с Еда,и се обаждал на Харун,за да може той да ги види.Но Арас не се докосвал до Еда,а лъжел Бату ,че е бил с нея.Харун пък щял да повярва на Еда и нямало да има проблем.
Дали и доколко е вярно това ,никой не знае,но след тази публикация,администратора е предупредил ,че ако  се пишат  подсказки и не се назове източника,ще отстраняват от стената.

Желая ви хубав почивен ден!

# 94
Ивва , благодаря на теб и г-жа Леман  за поредния преверден диалог и инфото.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetДано се окаже вярно , че ни писна вече от сцени на безмислена ревност , а от Бату още повече. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 95
Ивве,благодаря на теб и на г-жа Леман за превода и информацията.  love001 newsm51
Дано тази информация се окаже вярва и нищо да не помрачи щастието на Харун и Еда. Praynig newsm17

# 96
# 97
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Бганьо!

Рожден ден Петко днес празнува,   bdbaloni bdbaloni bdbaloni
ще пие, пее и танцува !
И аз назад не ще остана -
в Темата го поздравявам !        newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

Желая щастие, късмет,         smile3525 smile3525 smile3525
със здравето да си наред ,
успехи много, разнородни
в любов и работа угодна!    coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool

И в темата не ни забравяй,
със стих и проза забавлявай,      smile3523 smile3523 smile3523    
че с рими и цветист език
признаваме, че си ВЕЛИК!             newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Подаръкът към теб е ...лесен -
любимата Еда и...песен !                cheers cheers cheers cheers cheers

# 98
  • Русе
А:Опитах се да му попреча ,тогава гръмна пистолета ми../ от превода/

Ивва, благодаря за превода на теб и Леман! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

За какъв изстрел говорят? newsm78 Да не би Арас да лъже?! И защо да го прави... smile3506
Еееее, ако почнат пак с ревностите...бактън , бе?! smile3516

# 99
БЛагодаря на Леман и Ивва за публикуваната информация.
Ако е достоверна то Незабравима започна да ми наподобява на детски анимационен филм, в който лошия чичко  Бату отново ще си играе на котка и мишка.
Дано Едже се възстанови по-скоро,  оказва се, че единствено тя може да залови лошия герой... ooooh! ooooh! ooooh!

# 100
  • Русе
Дружина, предаването днес е от 13.50! Не сте забравили, нали?

# 101
А:Опитах се да му попреча ,тогава гръмна пистолета ми../ от превода/

Ивва, благодаря за превода на теб и Леман! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

За какъв изстрел говорят? newsm78 Да не би Арас да лъже?! И защо да го прави... smile3506
Еееее, ако почнат пак с ревностите...бактън , бе?! smile3516
Имам някакъв спомен, че когато Харун влизаше в дома на Арас имаше полицаи...Единият от тях правеше снимки на гилза,която беше на пода.

# 102
# 103

Вени,
имаш ли линк?

# 104
Не сме Вени, но все пак благодаря за напомнянето . bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet
Мокси ,напоследък само този работи при мен.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Общи условия

Активация на акаунт