Тема Незабравима 186

• 38 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Относно писмото към Еда , от страна на Джемил, мисля, че е продиктувано от чувството му за ВИНА ! Джемил едва ли е знаел, че ще получи инфаркт.Иначе би написал общо писмо, до всички. Да,всички казват ,че му е любимка.Просто е родена много мъничка, грижите и тревогите са били по-големи, за да оцелее. И е естествено на малкия да се прощава повече, а да се изисква повече от по-големите.
Знам какво е да си най-малкия в семейството, аз самата съм.
Неизживяното и непочувстваното се прехвърля към него. Моите родители винаги са се държали еднакво , и все пак сестра ми израсна с чувството, че не е така обичана като мен. Беше въпрос на време, за да оцени, че е погрешно впечатлението й.

# 121
Благодаря на Ивва и Г-жа Леман за превода и инфото  bouquet  bouquet  bouquet
Подсказката, за която говори Г-жа Леман е напълно реална според мен Peace
Раздяла поради ревност на този етап , ще е нелепост/не, че не сме свидетели на подобни неща в този сериал, но все пак Naughty/
Еда, през целия минал епизод, трепереше над Харун, да не му се случи нещо лошо, а и след тези красиви мигове, които ще преживеят, място за ревност-няма! Тя ще му докаже, колко много го обича, с едно убедително обгрижване, Бату, ще разбере, че трябва да промени стратегията си за гадости и така до следващия рунд... ooooh!Но ще видим какво  мислят и сценаристите Praynig

Момичета, в програмата на АТВ-предаването е обявено от 13,50, да видим кога ще започне в действителност newsm78 

Кесарчеее, smile3501 smile3501 smile3501 newsm47 newsm47 newsm47

# 122
Момичета, извинявайте,че ще спамя но съм силно възмутена от нещо което видях във Фейсбук.Дано ви пусна правилно линка
 http://www.facebook.com/note.php?note_id=200191846679101&comments
Просто исках да видите за какво иде реч.Извинете още веднъж но като го видите ще разберете защо съм възмутена.

# 123
  • Русе

Колко естествено позират! Сладурки!

# 124
  • Варна
и кратко продължение  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бели  тела , черен сатен ,
на секс игри ,бесен обмен,
това е предстоящата ситуация,
в леглото уви няма еманципация,

Пот , страст и още нещо ,
В стаята ще става горещо,
Че сряда е великият ден ,
И всеки от нас ще бъде възнаграден,

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 16:46 от kesara

# 125
и кратко продължение  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бели  тела , черен сатен ,
в лелото уви няма еманципация,

Кесарче, развихрила си се джанъм. Hug Hug newsm51  Kissing Heart

# 126
Момичета, Костантин има рожден ден на 4 април (така пише на профила му в Фейсбук) а днес е 3-ти, така, че нека запазим поздравите за утре.
Прекрасен почивен ден на всички!   bouquet
Карпатия,не гледай каква рожденна дата е писана в профилите във Фейсбук.Там почти никой не пише истинското си име и рожденни дати на раждане по известни причини.Мисля,че Бганьо сам беше казал преди няколко дни,че има рожден ден на 3.04.
Дори, проведох оперативно-издирвателни мероприятия в 27 тема и се оказа, че Бай Ганьо, Бай Гън или Константин (в реалният живот) има РД на 4 април!
Ще ви пусна едно стихче от миналата година да се посмеем с него:

На Петко

Един петел и сто кокошки
"снасят" рими дни и нощи.
Петлето ни bganio се зове
и стиховете мигом той плете.

Но вчера празник бе за него,
с една година той е помъдрял
и без да накърнявам мъжкото му его
надявам се от нас да не е побелял.

И много нежни пожелания
даряваме му с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем му от все сърце.    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   

Автор - cobain/мармалон

# 127
  • Русе
Момичета, извинявайте,че ще спамя но съм силно възмутена от нещо което видях във Фейсбук.Дано ви пусна правилно линка
Просто исках да видите за какво иде реч.Извинете още веднъж но като го видите ще разберете защо съм възмутена.
Г-н Уорлик да си яде ушите и да не се намесва в Историята ни, че не му прави чест!

# 128
  • Варна
и кратко продължение  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бели  тела , черен сатен ,
в лелото уви няма еманципация,

Кесарче, развихрила си се джанъм. Hug Hug newsm51  Kissing Heart
ти с твоя шикер

# 129
  • Варна
#Crazy #Crazy #Crazy smile3555 smile3555 smile3555 newsm34 ignore2

# 130
  • Русе
Момичета, Костантин има рожден ден на 4 април (така пише на профила му в Фейсбук) а днес е 3-ти, така, че нека запазим поздравите за утре.
Карпатия,не гледай каква рожденна дата е писана в профилите във Фейсбук.Там почти никой не пише истинското си име и рожденни дати на раждане по известни причини.Мисля,че Бганьо сам беше казал преди няколко дни,че има рожден ден на 3.04.
Дори, проведох оперативно-издирвателни мероприятия в 27 тема и се оказа, че Бай Ганьо, Бай Гън или Константин (в реалният живот) има РД на 4 април!

На Петко

Един петел и сто кокошки

И много нежни пожелания
даряваме му с две ръце
и радост, щастие, любов

Автор - cobain/мармалон

Благодаря, Роси!  Hug  love001Е, аз си пуснах поздрава днес, подлъгана от неговия пост. Когато може ,да го прочете - валиден е и утре!
А поздравлението на Мармалон е върховно! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 131

На Петко

Един петел и сто кокошки

И много нежни пожелания
даряваме му с две ръце
и радост, щастие, любов

Автор - cobain/мармалон

Карпатия, може и така да е .Стихчето на Мармалон е точно в 10-та.

# 132
Г-н Уорлик да си яде ушите и да не се намесва в Историята ни, че не му прави чест!
newsm10 newsm10 newsm10

# 133
  • Варна
newsm10 newsm10 newsm10
втасахме я , американците да определят кои са героите в българската история и какъв е техният принос  ignore2

# 134
Само да припомня още нещо, от 27 тема, че много ми хареса и изчезвам:

ДОБРО УТРО мили,диви и щастливи
Снощи кат заспахте,ХАРУН ли сънувахте
Да не би да ви е носил на ръце,
да ви се е усмихвал от сърце
Да не би да ви е целувал жадно
и е любил безпощадно
А пък ПЕТКО наш,дали видял е ЕДА
не със анцунг, а с прашки
да го целува страстно,да го дращи
О,унесох се пак!За миг забравих,
че това е сън,а не факт
но гласецът на моя БАЙ ГАНЬО
разби ми мечтите рано,рано
И сега вече като съм будна
да се захващам с задачата трудна
да боядисам най-хубавите яйца
и да спра да мисля за ХАРУН и ЕДА

Автор: Ейдин

А относно тази снимка се смях, като луда на коментарите, пускам линк да ги видите сами:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487388.315 пост № 325 на Queen, M.D.  hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт