Лидл ::5::

• 128 642
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Грешката е моя,кашкавала е "Качота" !
Но толкова взе да ми писва от битовизъм,че съвсем ще лудна.
Този кашкавал го взимам без значение дали е на промо.
В неделя също го нямаше.
Хахах, аз реших, че някой те е напсувал на развален български и си викам: "чибати" наглите, даже я напсували, дето попитала.  Twisted Evil

# 256
Mомичета,имате ли впечатления от Лионския салам?

# 257
  • о`майна лунна нощ е
В Лидл Пловдив Тракия имаше агнешко цял хладилник. На тази цена от 15 лева да си го ядат те. Аз и за 5 лв. не бих купила - просто мразя такова месо.

Потвърждавам наблюдението и на останалите момичета - определено има завишаване на цените. Месо / от типа на котлети, гърди, врат ..../ е с поне 1 лев нагоре. Ще ме откажат да купувам от тях.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 12:32 от `ТуиГ

# 258
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Лидл Пловдив Тракия имаше агнешко цял фладилник. На тази цена от 15 лева да си го ядат те. Аз и за 5 лв. не бих купила - просто мразя такова месо.

Потвърждавам наблюдението и на останалите момичета - определено има завишаване на цените. Месо / от типа на котлети, гърди, врат ..../ е с поне 1 лев нагоре. Ще ме откажат да купувам от тях.

И пак свинското е на приемлива цена, защото е много добро. Сравнявам с Била, Елемаг и 2-3 месарски магазина.

# 259
не обичам да пазарувам от Лидл. Страшна блъсканица всеки път, бабиочките буквално ни премазват в опити да изкупят магазина. Предпочитам да пазарувам на спокойствие в кауфланд, била, пикадили, метро от време на време, защото ми е далеч

# 260
Хора, не се втурвайте за яйца на „промоция” в четвъртък. В Кауфланд  има такива кори по 30 бр. на същата цена.  Вчера си купих съвсем спокойно без да ме ръгат с количките в ребрата.
Вчера пък в един квартален магазин забелязах агнешка плешка и бут на същите „промоционални” цени като в Лидл. От същото място вече два-три пъти си купувам свински котлети с никаква или  много малка кост. Много вкусни и крехки. Последния път в опаковката бяха 6 бр., 700 гр. за около 5 лева. 
Цените на салатите и пресния лук  по пазарите също  от доста време са на „лидълска промоция”. Пет връзки лук за един лев да речем. В края на седмицата ще ги вдигнат то се знае (нали ден година храни)

# 261
  • Бургас
В сайта пише цена на 30бр. яйца - 3,99лв. ,а в брошурата ,която получих днес в пощата - 4,99лв.
Датите да едни и същи,както и размера на яйцето (М).  Rolling Eyes

# 262
  • I want it all and I want it now.
Мъжа ми е купил от Карфур яйца за 4лв - 30 бр.

# 263
Аз несъм доволна от праховете им за пране,еми не изпират,нито този нито течния Формил
И НЕ САМО ПРАХА  не съм доволна и от омекотителя

1 Peaceне стават!
Днес,в 8.00ч.имаше агн.дреболии в изобилие,но нямаше хора !!!!!
Да похваля лозовите сърмички - вкусни,за разлика от "Кенар".

# 264
Аз пък да похваля замразените бутерки с шунка.

# 265
Такива замразени хапки сме вземали с какао - хубави са също, не много сладки, което на мен лично много ми допадна.

# 266
Да похваля рибата тон, коята е на промоция (1.19 лв), никаква разлика с други, които съм взимала от други магазини на двойно по-висока цена.

# 267
Искам да похваля бутерките със сирене и с ябълков крем, уникални са, всеки който не ги е опитал много е пропуснал. Всеки път когато ходя си взимам по няколко. Жалко обаче, че им качват цените с по 5-10 стотинки всеки месец. Харесва ми и шоколада с ягоди First Nice, но останалите шоколади на тази фирма не ми харесват. Също така замразената пица Маргарита и тази със салам, за отрицателно време са готови само се затоплят в обикновена фурна или микровълнова.
Много хубави печени чушки в буркан има, но не се сещам за името сега, също така сладката царевица много ми харесва, но последния път малко се разочаровах, беше доста суха и твърда, но я взех на промоция и сигурно е била със скоро изтичащ срок на годност.

# 268
чак сега видях , че сладката им съдържат толкова коментирания глюкозо-фруктозен сироп

# 269
  • София, откъм тъмната страна
Днес сутринта към 9ч. в Хаджи Димитър беше пълно с агнешките неща, имаше и яйца 30 бр. на 3,99. Аз нещо се бях ошеметила и си мислех, че днеска е четвъртък не знам защо и тамън щях да ги подпукам, че кроасаните не са им сменили цената, добре че майка ми ме светна.

Общи условия

Активация на акаунт