Лидл ::5::

• 128 595
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Тези пръчици, за които говорите, ги приготвям в тава с хартия за печене. Нищо не пръска и стават наистина много вкусни. Опитвали сме тези по 15 броя в кутия.
+1 PeaceТочно преди малко ги пекнах върху хартия за печене.
Бързо,лесно,вкусно!Никакво пържене,за 15 мин. са готови във фурната на 220 градуса.

# 331
  • България
Взех си очила,но май наистина имат диоптар някакав.добре виждам тук са 2.99ев.

# 332
Да похваля пилешките дробчета, замразени - почти нямаха вода като се размразиха, изпекох ги, не пръскаха и бяха много вкусни, цена около 1.15 лв.
Също така продават едни обикновени бисквити в прозрачна опаковка с кафяв надпис цена 39 стотинки, като тези от детството ми са, страшно плътнички и вкусни.
Има много приятни рула с крем- тези на Севън Дейс са наполовина като грамаж, а са на същата цена около лев и десет стотинки беше.
Да питам някой има ли впечатление от дамските пантофи – струва ми се, че подметката е прекалено тънка.
Последният път като купих нашите любими бланширани картофи - децата смятат, че са по вкусни от тези в макдоналдс - ми ги таксуваха 2.20 вместо 1.99, други забележки нямам

# 333
  • България
отзиви за разтжоримо кафе=марка и цена Thinking

# 334
  • Пловдив
Да питам някой има ли впечатление от дамските пантофи – струва ми се, че подметката е прекалено тънка.
Аз си купих от тях преди малко. Да, тънка е подметката, но аз ги взимам за гости и реших, че ще ми вършат добра работа защото по етикет могат да се перът в пералня. Харесват ми - ще си взема и в други номера.

# 335
  • България
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9325.htm
тези очила в гърция са 2.99ев!защо ж бг е по скъпоооо

# 336
  • Стара Загора
Аз харесвам разтворимото кафе Granarom gold, 100% арабика e

# 337
  • In transit
Тези пръчици, за които говорите, ги приготвям в тава с хартия за печене. Нищо не пръска и стават наистина много вкусни. Опитвали сме тези по 15 броя в кутия.
Бързо,лесно,вкусно!Никакво пържене,за 15 мин. са готови във фурната на 220 градуса.

а стават ли хрупкави?

# 338
Да, след като се изпекат панировката става хрупкава, вътре е рибното филе (за пръчиците в опаковка от 15 броя, какво има в другите не знам)

# 339
  • София
.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 19:53 от Evа

# 340
  • Пловдив
Моля за мнение за този ориз http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_9376.htm

# 341
  • Щастлива мама на 3 слънца
супер е но като правих мляко с ориз ми пое пове4е мляко

сиренето на промоция е супер , както и шоколада

# 342
  • Пловдив
  bouquet

# 343
ralykiss на мен този ориз ми харесва и вече само такъв купувам. Peace

# 344
  • София

а стават ли хрупкави?

всъщност то има различни  видове пръчици... едните са много хулбави,  които са по-скъпите, има едни евтини, които май често са на промоции и на нас ни бяха доста гадни...

http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_1195_01_b.jpg тези чайове са хубави... някой пробвел ли е другите билкови и плодови?

Общи условия

Активация на акаунт