Лидл ::5::

• 128 573
  • 767
  •   1
Отговори
# 375

Само да споделя,че тези Рибни пръчици Минтай са 15 бр,/цена 3,50/.Днес взехме,много ги харесахме.Филе са ,не гаден пастет като другите.
да от месо са...обаче ужасно пръскаха(явно имат доста вода), снощи точно ги правих...може би ако се изпекат няма да е така, но не смятам да пробвам втори път.

Peace Омазаха ми  цялата печка и за една бройка да остана без очи.Ужасно е!Иначе много ги харесаха на вкус, но не смятам да повтарям.Или като им се ядат, да си ги пържат сами. bowuu

Печете ги на фурна с вентилатор на 150градуса, стават супер. Аз нищо не пържа

# 376
В момента маслените бисквити в металната кутия са на промоция-4,99лв/иначе са 5,99лв/.

# 377
  • на Земята

Само да споделя,че тези Рибни пръчици Минтай са 15 бр,/цена 3,50/.Днес взехме,много ги харесахме.Филе са ,не гаден пастет като другите.
да от месо са...обаче ужасно пръскаха(явно имат доста вода), снощи точно ги правих...може би ако се изпекат няма да е така, но не смятам да пробвам втори път.

Peace Омазаха ми  цялата печка и за една бройка да остана без очи.Ужасно е!Иначе много ги харесаха на вкус, но не смятам да повтарям.Или като им се ядат, да си ги пържат сами. bowuu

Аз ги пека на тефлонов тиган,много добре стават.Бързо,чисто и не е мазно.

# 378
Tova e magazina koito nai-chesto pose6tawam. Perilnite preparati i omekotiteli ne mi hareswat.Kato cqlo sam dovolna ot kachestwo i cena.Ima edna smetana Pilos w kartonena opakovka.Za kakwo q polzwate i kak se razbiva?

# 379
# 380

Аз ги пека на тефлонов тиган,много добре стават.Бързо,чисто и не е мазно.
Страхотни са.Аз също на тиган ги правя.Последния път взех замразено рибно филе Минтай.Невероятно стана

# 381
  • На земята, която е всъщност звезда.

Трябва ли да се размразят, или може директно от фризера?

# 382
Аз не съм купувала от Лидл, обаче купувах много като живеех в Белгия от техния Лидл и другите им магазини. Пържех във фритюрник и ставаха страхотни. Бяха 15бр за 1,15евро някъде. Обаче рибата вътре си беше рибно филе. От БГ съм купувала няколко марки и всичките са с някаква пасирана гадория вътре, а даже и на вкус не е докарано. Моля ви да споделите как са тези от Лидл, на филе или пасирани.

Аз лично замръзени ги пържех. Никога не са ми пръскали във фритюра.

# 383
Аз днес взех от Рибните филенца(не ми е първи път), та това ни беше вечерята днес. В къщи много ги харесваме. По-скъпите са Рибни филенца и са 15 бр., а по-евтините Рибни пръчици 18 бр., като и двата вида са по 450 гр. Рибните филенца са с рибно филе, а пръчиците са пасирани, но на вкус са горе-долу еднакви. Аз ги пека във фурната, тъй като фритюрник не ползвам и стават хубави без излишна мазнина. Peace

# 384
  • на Земята

Peace Омазаха ми  цялата печка и за една бройка да остана без очи.Ужасно е!Иначе много ги харесаха на вкус, но не смятам да повтарям.Или като им се ядат, да си ги пържат сами. bowuu

Трябва ли да се размразят, или може директно от фризера?
Аз вече не ги размразяван.Директно от фризера.А някой купувал ли е от двата вида и има ли разлика изобщо?

п.с. stasi76 писали сме заедно,прочети ми мислите.

# 385
Хареса ми слънчогледовото семе на California - обелено, синя опаковка.   Peace

# 386
  • София-Младост
Хареса ми слънчогледовото семе на California - обелено, синя опаковка.   Peace
Добавям и кашуто, което беше на промоция миналата седмица и печен бадем...разкошни.

# 387
Аз днес взех от Рибните филенца(не ми е първи път), та това ни беше вечерята днес. В къщи много ги харесваме. По-скъпите са Рибни филенца и са 15 бр., а по-евтините Рибни пръчици 18 бр., като и двата вида са по 450 гр. Рибните филенца са с рибно филе, а пръчиците са пасирани, но на вкус са горе-долу еднакви. Аз ги пека във фурната, тъй като фритюрник не ползвам и стават хубави без излишна мазнина. Peace

newsm78 филенца, пръчици? Аз говоря за фиш фингърс, незнам кое от двете трябва да е това. Тук съм купувала от Кауфланд само и са пасирани, а в Белгия си бяха с филе. Моля за разяснение.  Hug Пържени не стават много мазни. В тиган не ме кефят как стават, макар че сега така ги правя понеже и аз не ползвам фритюрник сега. Преди в Белгия живеех в голяма квартира и 12 човека ползвахме фритюрника и имаше смисъл от него. Сега си живея в БГ с мъжа ми и бебето и не ползвам, понеже няма смисъл, а и гледам да пържа по рядко, че нали уж е на мода здравословното хранене.

# 388
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета може ли да помоля за снимки и ликове.За да не се бъркаме кое какво е .

# 389
  • София
Цоп и аз в темичката Simple Smile

Лидл ми е далече...(то всички големи магазини са ми далече Sad ) , но за някои неща палим с половинката колата и пазаруваме вече само от там! Благодарение на вас май списъка ми с покупки ще се увеличи Wink  Hug

Та...на прима виста какво харесваме ние:
1. Киселите краставички - уникални!
2. Селските картофи!
3. Консервираните гъби (големия буркан със синята капачка)
4. Шоколада-кувертюр
5. Гауда, едам...сирена (взела съм сега Качота, но не сме я пробвали още)
6. Едни бисквити с шоколад отгоре, щампа на корабче май беше....
7. Св.месо - страхотно всеки път
8. Виното - пробвала съм почти всички - без забележки
9. Бутер тестото е страхотно!
10. Рециклираната т.хартия също ми хареса...

Май това се сещам за момента. Ще ви следя с интерес и дано не развалят качеството на нещата, след като им вървят...

Общи условия

Активация на акаунт