Лидл ::5::

• 128 539
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
и на мен, купих само веднаж

# 46
  • София
Да се включа по въпроса с мястото на цените. Наистина си е объркващо, на едно място са над стоката, а на витрината с колбаси, сирена, мляко са отдолу под продукта. Ето това вече е тъпо, като ще правят нещо нека навсякъде е едно и също, не един път огоре после отдолу  Naughty.

# 47
  • о`майна лунна нощ е
Вмъквам се чак на 4-та страница.
Имам питане за кафето - купих си шварц машинка и ще съм благодарна, ако ми споделите кое кафе да взема за нея. 10х   bouquet

# 48
  • Габрово
Момичета , искам да ви попитам дали сте ползвали от праховете за пране които се предлагат в Лидл, какви са ви впечатленията , ето този например- Maxi Trat -http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_8929.htm   bouquet

# 49
  • София
запис Hug

# 50
Аз несъм доволна от праховете им за пране,еми не изпират,нито този нито течния Формил

# 51
И аз с такова впечатление съм останала,че не са доволни от праховете,затова и не смея да пробвам/а с малки деца- петна колкото щеш/

# 52
  • сусурлево
Момичета , искам да ви попитам дали сте ползвали от праховете за пране които се предлагат в Лидл, какви са ви впечатленията , ето този например- Maxi Trat -http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_8929.htm   bouquet
aбсолютна отврат - нито се разтваря добр , нито пере добре , нито миризмата му е трайна

# 53
Здравейте!   bouquet

Записвам се и аз при вас, че уж в началото нямаше да се редя там по опашките - но сега като поутихнаха нещата - забелязвам, че посещаваме редовно Simple Smile)

Сега в събота бяхме там и като виждам колко хвалите шоколада с лешници - чак ме хвана яд, че не съм си купила Simple Smile)

Този път купих препарати - марката май W5 - преди съм си купувала верото от Гърция и много се впечатлих - направо скърцаха чинийките от чистота и блестяха - дано и тука това, което продават да е така...
Иначе препарата за прозорци същата марка - абе не е като да не съм доволна- ама май много ми се пенеше един такъв - като че ли на Медикс е по-хубав..

Това от мен - съжалявам за дългия пост, ама като за начало.. Blush

# 54
  • Бургас
Кетчупа  с марка Микадо е много хубав.0500гр е и струваше около1.80.
ето намерих го.....
Подкрепям ... Купих го. Харесва ми и на мен.  Peace
Пепито , благодаря!

# 55
Като се наспи малакта ще ходим да понапазаруваме и ще взема да го пробвам този кетчуп,че ние много ползваме за сладко-кисел сос. Simple Smile
Ще купя и шоколад,мноооого шоколад!  Mr. Green
И микса замразени моркови и грах ще пробвам.

# 56
Купих си от препарата за прозорци, но не беше W5, а другата марка (съжалявам че не мога да я цитирам  Embarassed). В събота го пробвах и хич НЕ съм доволна.

# 57
  • София

Ей тия неща и на мен много ми харесват! Купувам редовно и от соковете в тетрапак, но само които са 100% - портокал, ананас, ябълка и грейпфрут, харесват ми. И разбира се шоколада с цели лешници. Само че е в червена опаковка, а не както е снимката от 1-ва страница - зелена.

# 58
Миалните препарати и прахове не стават.

# 59
Шоколада с цели лешници от червената опакова е превъзходен:)За нула време свърши:)

Общи условия

Активация на акаунт