Лидл ::5::

• 128 543
  • 767
  •   1
Отговори
# 450

Аз ги пробвах днес и ми харесаха. Peace

# 451
  • София, откъм тъмната страна
Аз също ги пробвах и много ми харесаха, особено като се запържат малко стават много вкусни и нямат нищо общо с нашите, които изпръхват и бухват, пускат вода и вкуса им става като подметка.

# 452
  • На земята, която е всъщност звезда.

И аз ги харесвам. Български кренвирши и салами не купувам.

# 453
Спешен въпрос: До кога работят вечер?
работно време от 7.00 - 22.00ч
неделя 8.00 - 21.00ч.
Прави впечатление,че сутрин хладилните витрини за мляко са празни.
Да похваля бисквити "Гербер" 1.05лв/подобни са на "Траяна"/

# 454
Пилешкото филе някой виждал ли го е изобщо, откакто е на промоция?
Миналата седмица взех от него на редовната цена и тогава си имаше доволни количества, а сега - празни хладилници. Общо взето напоследък промоциите им стават все по-постни и незабележими -  пускат най-много един продукт, който си заслужава и то в много ограничени количества.

# 455
  • София
Аз взех бански и за двете дупета. Баткото дори веднага го изпробва и почна да позира като детенцето на снимката Joy Крокитата ги гледах, но без дребен не посмях да взема...

# 456
  • София-Младост
А детскоо пончо някой да е взел вече, за да знам дали да се разкарам до магазина. Памук или полиестер са?

# 457
  • Варна
Някой да е купувал предучилищните книжки по английски и матемика? Да знаете хубави ли са?

# 458
  • София
Някой да е купувал предучилищните книжки по английски и матемика? Да знаете хубави ли са?
По математика - хареса ми. Моя няма още 5 и с малко помощ се справя.
Пончото ми се стори изкуствено.

# 459
Снощи ходих в Лидл,не бях ходила има няма от месец,дори и повече,направи ми впечатление че беше много спокойно,нямаше хора,видях детското сабо не ми харесаха,сирене Качота пак нямаше и имаше доста празни витрини.Взехме си от коментираните кренвирши в буркан,не са лоши и от сиренето -150гр(синьо сирене,но приличаше на вкус на Бри).за 1.99 в малки опаковки,нищо впечатляващо. Tired

# 460
  • софия
....
Пончото ми се стори изкуствено.
Купихме с русалката. Отвътре си е памучно-хавлиено. Отвън стои някак леко промазано. Те всички морски пончота са една и съща материя. На мен ми харесва. Няма нищо общо като материя с едни гадни хавлии, които бяха пуснали по едно време. Peace

# 461
  • Пловдив
Пончо взех днес, имаше 5 останали на Пещерско шосе в П-в. Малко е лигавко отпред, на пише - памук. Може да е от щампата така. Крокита също взех, най-малкия номер, и се надявам до септември да не са ѝ толкова големи. Исках и за мен да взема ама ..... №39 и №40. Миналата седмица и с чехлите беше така. Но пък не съм ходила в ранни зори в четвъртък, та може и бързо да са свършили.

# 462
  • Пловдив
И аз взех от момичешкия бански -синия.Дъщеря ми много го хареса.

# 463
И ние взехме бански за момичета,отговарят си на номера.Детето удари едно ревю....

# 464
Аз пък купих от детските панталони за момичета и съм доволна. Питах на касата ако има проблем с номера дали ще го сменят и касиерката ми каза че мога да го сменя за друг или да ми върнат парите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт