Лидл ::5::

• 128 340
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Това мляко на Чуден само на мен ли ми харесва?  Crazy

Аз по-напред писах, че ми хареса и съм учудена, че някои го нарекоха "гадост" и "лигаво"... вкусове разни.  Confused

От нехранителните стоки ми харесва дневният крем марка Iseree Q max, верото W5, пяната за бръснене Gibelini.

# 676
Това мляко на Чуден само на мен ли ми харесва?  Crazy
От нехранителните стоки ми харесва дневният крем марка Iseree Q max, верото W5, пяната за бръснене Gibelini.
Да споделя и аз,че съм много доволна от кремовете за лице/вече трети вид ползвам/,и от дневния и от нощния/отразяват ми се много добре на кожата,а като цяло съм с деликатна такава и трудно си намирам нещо да ми пасне/.Харесва ми и пилинг гел-а.А,да и от крема за тяло Cien-в сините кутии/за сметка на това,млякото за тяло не ми хареса хич-много ми е мазно и не ми попива/.И шампоана и балсама за боядисана коса/пак Cien/......Мъж ми пък е доволен от мъжката серия на Gibelini/от афтър шейв-а,душ-гел-а и от дезодоранта най-вече...нещо пяната не му пасна,но той трудно харесва пяни/.И,само са кажа,че зеления дезедорант Cien/дамските/ ми е фаворит това лято-много свеж,траен и не оставя бели следи.
Шехина,аз от ликьори не разбирам,и го ползвам само за сладкиши/основно за да си кисна стафидите за козунаците/,но на мен ми допада като аромат.....и не ми бие на спирт/но както казах,аз ликьор по -принцип не пия,само от тоя тоя сметановия пробвах миналата седмица и мисля,че доста се доближава до Бейлис/

# 677
  • Балчик
В Лидъл намерих кетчупа, който обожавам. Не е Микадо,Paguna или нещо от сорта беше. Невероятен е. А сладоледите само на мен ли не ми харесват? Ужасно блудкави и несладки са ми. Но аз пазя много силен спомен за сладоледите от детството си ( и в БГ, и в Украина ) и нищо сравнено с тях не ми е вкусно. Mr. Green

# 678

И на нас ни харесва  Peace

# 679
А сладоледите само на мен ли не ми харесват? Ужасно блудкави и несладки са ми. Но аз пазя много силен спомен за сладоледите от детството си ( и в БГ, и в Украина ) и нищо сравнено с тях не ми е вкусно. Mr. Green

Джемма, от кои марки купуваш? Питам, защото има едни сладоледи Noblissima (страчатела, ванилия, с орехи, шоколадов) и са доста маслени и поне според мъжа ми, ореховият наподобява руския пломбир от едно време, пък той доста такъв сладолед е изял при баба си в Съюза, та му вярвам на оценката Grinning Иначе има сладоледи от някаква друга марка, по-евтини - карамелов, череша и още някакви имаше - ами да, черешата и на мен ми се стори блудкава и несладка, така си стои в камерата, докато тези Ноблисима направо съпружеството едва ме удържа да не ги излапам на един път Mr. Green

# 680
  • Видин
Аз пък много харесвам сладоледа, който струва 2.69 - с ядки и стафиди  Peace

# 681
  • София

И на нас ни харесва  Peace
На мен много ми харесва също.

# 682
А аз да си кажа, че опитах този на Gellately май беше фирмата, не ми се проверява сега, който е на клечка. Беше отвътре бял, а заливката отгоре млечен шоколад с бадеми. Мноооого вкусен. За 99 стотинки е върха!

# 683
  • Балчик
Шехина, вчера взех от този с орехите, но още не съм го опитала, покупките занесохме на вилата. Тези дни ще го опитам, дано да си права. Hug

# 684
А някой взе ли от тавичките по 13,99 ?

# 685
  • София
Помните ли плодовия сладолед от машина от детството... откога ми липсва... е, този Gelatini или подобно, на клечка, 3 бр. в опаковка (опитах манго) е точно такъв... и е 90 кал./бройката  Whistling Whistling Whistling

# 686
Те са от четвъртък Grinning

# 687
При нас имаше в събота още, ако не се лъжа.
Ето за тези говоря:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10076.htm

# 688
  • Видин
Хубави ли са шампоаните?
Да си кажа, че съм много доволна от маслото Чуден  Peace
Зелено човече, честито! Лека бременност и прекрасно бебче  Hug

# 689
При нас имаше в събота още, ако не се лъжа.
Ето за тези говоря:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10076.htm
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10177.htm
Помислих ,че за тези става въпрос Simple Smileмоя е грешката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт