Лидл ::5::

• 128 537
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
  • сусурлево
запис

# 31
  • гр. София
Mного харесваме това кафе,но уви и него увеличиха за една седмица с 0.30 лв.

# 32
Предстоящата венчавка на принц Уилям даже е представена и в Лидл UK,леле тия хора наистина си обичат кралското семейство!  Laughing

http://www.lidl.co.uk/cps/rde/xchg/lidl_uk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=19458

# 33
Да похваля картофеното пюре,много е хубаво.
А от шоколадите,този с целите лешници е страхотен.

# 34
И аз да добавя една промяна в цена нагоре - кафето арабика 200гр. в метална кутия от 2.99лв вече е 3.49лв.  Crazy Не че е много, ама все пак да знаете...

# 35
Кетчупа  с марка Микадо е много хубав.0500гр е и струваше около1.80.
ето намерих го.....

# 36
  • Варна
Голям филм с това пилешко. Аз не съм се загледала особенно, но в къщи се оказа че имаме на Пилко. Изглежда добре на пръв поглед без вода, но ще видим като го приготвя.

# 37
cayman , просто изказах предположение. Аз все още да се бъркам в този магазин, затова ...  Peace

И аз се бъркам. Rolling Eyes Не са ги направили добре тия етикети. Naughty
Объркващи са  NaughtyАз постоянно се бъркам.

# 38
  • София, откъм тъмната страна
Да не ви изпусна и аз.
Иначе за цените хем знам, че са отгоре ама и аз се бях объркала с едно кафе, даже взех две опаковки. После в колата толкова се ядосах, че чак майка ми вика ееееее ще ти дам разликата в парите не се ядосвай толкова ще ни пребиеш някъде за едно пусто кафе.......

# 39
  • Бургас
Запис! И ние взехме от филето на Пилко, но не съм го сготвила още.
Взех и от каймата на промоция, правих руло Стефани с 1кг кайма, но според мен изтече поне 200-250 г вода и мазнина, направо плуваше в тавата. Иначе на вкус беше добре.
Чипса  Паприка е пресен и хрупкав, но освен червен пипер има също лук, чесън и още нещо  и е малко странен на вкус.
За сега май съм най-доволна от прясното мляко Пилос 3,5%

# 40
Взех и от каймата на промоция, правих руло Стефани с 1кг кайма, но според мен изтече поне 200-250 г вода и мазнина, направо плуваше в тавата. Иначе на вкус беше добре.
При мен се получи същото с въпросната кайма, но аз готвих мусака. Close

# 41
При мен се получи същото с въпросната кайма, но аз готвих мусака. Close
И аз ! Мусаката стана вкусна,но каймата не беше на ниво ,няма да повторя.
Повторих канадското уиски/бърбън/ - ще се алкохолизирам !
Видях как собственик на квартално кафене купи 2 кашона,на касата  - без проблем.
А пише "по 6 бр. на клиент".
Благодаря за новата тема !  bouquet

# 42
# 43
Благодавя за темата,само да споделя,че каймата този път изобщо не ми хареса.Явно качеството слиза на долу,за разлика от цените.

# 44
Каймата на мен и отначало не си ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт