Лидл ::5::

• 128 594
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Харесаха ни тези целувки с шоколад,които ги има посочени по-напред в темата.

Конфитюр с ягоди взех, безвкусен ми беше.

Не съм доволна и от праха (Мaxi trat)

# 76
Момичета, някой купувал ли е от охладените пилета? Много хормонални ми се видяха.1 пиле тежеше 2кг.Иначе цената е добра.

# 77
Преди бяха хубави, сега незнам.

# 78
  • София

Конфитюр с ягоди взех, безвкусен ми беше.

От коя марка пробва?
Първо купихме от Симпатико/или нещо подобно/-не ни хареса никак.След това започнахме да купуваме Марибел-ами страхотен е,поне за нашия вкус.Пробвали сме малина,ягода,боровинка-перфектни.Вече ще купувам само то тях.Имат си вътре цели плодове,имат някакси естествен вкус,не стоят като желе.
Но,естественно,всичко е въпрос на вкус. Peace

# 79
  • Бургас
Валенце, точно Симпатика съм взела.
Другия път ще купя Марибел. Благодаря за инфото.   bouquet

# 80
И аз гласувам за Марибел-страхотно е.50 процента плод.

Преди бяха хубави, сега незнам.

Май ще се прежалим, защото е 1,40 по-евтино на кг.

# 81
Пилето на мен много ми харесва, както и на повечето в темата. А за хормоните вече коментирахме, че  е твърде малко вероятно да ги има.

# 82
На мен ми хареса замразения Мексикански микс. Добре се свари, не беше скъп. А и най-важното- детето го хареса и се нахрани добре. Аз правя ориз с такива зеленчуци- смес от сварен ориз и зеленчуци, които пържа с 1-2лъжици зехтин.

# 83
Да за Микадо става дума,харесва ми верото за чинии.
Ще мина да си взема цяло пиленце,ако има разбира се ,щото все се случва да няма някой неща  Crossing Arms
Конфитюр съм взимала отдавна и не беше много сладко  Peace
Айде лека вечер на всички

# 84
В новата брошура видях, че ще правят промоция памперси и дамски превръзки на Лидл. Сигурно вече е питано, но не намерих в темата, та ако може да споделите  и двете марки ли са добри, има и големи  и малки опаковки, а също и мокрите кърпи с гел  Praynig
В тема3 намерих доста отрицателно мнение, а във тема2 едно положително  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 10:00 от DeiziL

# 85
  • София
Аз не знам защо, но хранителни продукти не мога да се престраша да купя от там...Обаче си взех крем душ гел с аромат на манго - разкошен...

# 86
Аз не знам защо, но хранителни продукти не мога да се престраша да купя от там...Обаче си взех крем душ гел с аромат на манго - разкошен...
Защо  се притесняваш след  като повечето неща са произведени в Германия,много по-притеснително е според мен съмнителното качество на продукти произведени в милата ни родина от останалите магазини.В началото бях много негативна относно Лидл,обаче все повече взе да ми харесва,повечето стоки са си доста качествени,но не купувам неща които са произведени в БГ.Охладеното пиле при мен пусна много вода, Close,не бих повторила.

# 87
Каймата в Лидл не може да е добра, все пак е произведена за Лидл от Сами М /пише си го на етикета/. Като знам какво е качеството на Сами М в собствените им продукти Mr. Green..представям си какво има в тези произведени за други марки!

# 88
аз съм купувала пилета до преди месец някъде и вимаги са ни харесвали  Peace

В новата брошура видях, че ще правят промоция памперси и дамски превръзки на Лидл.
това за он-лайн брошура ли става въпрос,че нещо не намирам

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Точно това искам да споделя и аз. Електронна им брошура е непълна. Поне аз не виждам една камара от действителните продукти в промоция. До сега се рових в сайта им - промоции, предложения, понеделник, четвъртък, асортимент ... целия сайт прерових и не намирам памперсите, а живо ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт