Лидл ::5::

• 128 719
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
ogan1, ellia благодаря за отговора, но току-що погледнах брошурата и ги няма. Да не би за различните магазини да има различни брошури? И в електронния пак ги няма http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm Аз ходя в магазина на Сливница.
Иначе на мен ми харесва кафе еспресо с марка BELLAROM, пълнозърнест хляб, кулинарен шоколад, шоколад с цели лешници, 2 вида маслени бисквити, многолистно тесто .
И аз не ги виждам в брошурата, но..

# 151
Днес ходих в Лидал и честно казано съм малко разочарована ходих да си купя пиле и бутчета но нямаше нито едното нито другото доста неща липсваха.Но си купих кренвирши 16 бр. за 2.99 взех ги малко с недоверие но се оказаха доста вкусни Laughing

# 152
запис да ви следя. Лидл ми идва малко далечко, но нищо не ми коства да се възползвам от хубавите им стоки като ми е на път.

# 153
ходихме вчера , купихме прословутите бисквити с принцесата и докато ги пробвахте се сетих за оня израз - ''яденето е малко , затова пък е кофти '' , та и кремът им така - кофти и семпъл вкус на пудра захар и вода , а и малко като количество ,
пробвахме и два вида вина ,  не са хубави , по-лоши от българските , е , и два пъти по -евтини ...

# 154
някой да е кукувал за детето си бельо?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9076.htm
интересуваме как е качеството? събирали се при пране и размерите отговарят ли на посочените?
благодаря 

# 155
Аз  имам шампоан и балсам на Ciel ,но не ми харесват.Появи ми се пърхут и скалпа ме сърбеше зверски,все едно имах въшки. Mr. GreenЕтървата и тя със същите оплаквания,щото ни подариха и на двете.Не го препоръчвам определено.  Peace
Рол он също си взех,но и той не струва.Действа няколко часа само и после...  Sick Laughing

# 156
От новите промоции съм си харесала силиконовите форми и в четвъртък ще ходя да си купя някоя от тях.

# 157
  • софия
някой да е кукувал за детето си бельо?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9076.htm
интересуваме как е качеството? събирали се при пране и размерите отговарят ли на посочените?
благодаря 
Имаме 2 комплекта. Отговарят си на номера, не се свиват, не са станали на бобочета след пране и ръбовете не са се изкривили. Купих ги, защото много ми харесаха като десен и съм доволна. Хубави са!

# 158
# 159
От новите промоции съм си харесала силиконовите форми и в четвъртък ще ходя да си купя някоя от тях.

И аз ги харесах. Simple Smile

# 160
  • Пловдив
Вчера купих от кухненската хартия, която похвалихте по-горе- 2 ролки на цена 1,59 в прозрачна опаковка. Много е хубава и е изгодна. Спирам да пазурувам тази на ДМ за 5,75 вече.

Моля споделете и от коя тоалетна хартия сте доволни.

# 161
Да не пропуснете да си купите сиренето Гравиера от настоящата промоция, някой тук много го похвали, като пармезан било.
Още един глас за детските дрешки, ама много взеха да им вдигат цените, к-та бельо беше 3.90, после 4.90 и т.н и т.н.

# 162
  • София
Да похваля шоколадовия кювертюр на цена 1,60 мисля беше. Правих мъфини с него , стои си вътре твърд, дори след изпичането.

# 163
Има ли хубаво брашно за хлебопекарни в ЛИДЛ?
Ако имате впечатления, моля, споделете. Каква марка?

# 164

Има ли хубаво брашно за хлебопекарни в ЛИДЛ?
Ако имате впечатления, моля, споделете. Каква марка? А цена?

Общи условия

Активация на акаунт