Лидл ::5::

• 128 681
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
stasi76, много са станали хубави формичките   Laughing

# 226
Казаха ми че формичките ги има в Надежда. Rolling Eyes

# 227
Сутринта се нагледах на "гледка" - в 7.00ч пред магазина имаше около 30 човека,
всички се юрнаха към фризера за агнешки комплект,но .... уви !
Не стигна и за 20 души!
Настъпи скандал,хората недоволстваха и пр.
Питам се и аз - що за политика на магазина с 20 броя промо стоки ?!!!!

# 228
  • София
Е това вече е прекалено!

# 229
Не стигна и за 20 души!

е, колкото-толкова ...  ще се позавъртят и ще купят нещо друго, а на Лидл аз бих им предложила дори по-добра политика:  Wink та, уважаеми мениджъри, "промоционалните" стоки си ги обявявайте само в брошурите и на сайта, може дори да не пускате никакви бройки в магазините, щото балъци винаги ще се намират, не се хабете да сменяте етикети и да пренареждате витрини.
саламът от "промоцията" и ние не го харесахме и ще си отвиси  в хладилника, докато не почерпя някой уличен помияр (котката ще се обиди, ако и го предложа  Simple Smile)   - има дъх на гранясало и един особен, специфичен неприятен и натъртващ мирис на "прасешко", а същото за съжаление съм забелязала и при някои от другите продукти от свинско месо като кренвиршите, някакво мляно консервирано, което беше в кутии, а също и в прясното месо (бтв. всъщност не знам колко е прясно newsm78) от витрините. харесвам (засега) само пушените свински меса, явно защото са пушени те поне нямат този вкус.  да спомена и аз, че все по-често виждам как уж небрежно, но поетапно покачват цените с 10, 20 ст. казвам го, за да не си помислят, че  не се забелязва,  Wink защото преди лидл имше и други и магазини, и все още ги има  Mr. Green

# 230
Не стигна и за 20 души!

Искам да те питам за кой Лидъл става въпрос? Сутринта в 7:20 бях отишла на Лидъл Пловдив на "Пещерско шосе 34" да си купя промоционални агнешки дреболии,но нямаше.Питах една от продавачките и тя ми отговори че заради многото хора са отворили в 6:45 и всичко е свършило при което аз я питах дали ще държат магазина до 23:00 вечерта ако аз се шлая там при което отговори:"Да разбира се,няма проблем Simple Smile ".Много ми е интересно как така са изкупили всичко като в 7:20 нямаше никого в магазина и може ли да има такова работно време?  Laughing

# 231
  bouquet привет мили дами,в силистра лидл е от една седмица и вашите мнения много ми помогнаха при избора на стоки,благодаря ви!какво ще кажете за крема за лице на сиен/дневен,нощен/някой ползвал ли е?що се отнася до агнешкото тук не 4е е сваршило,снощи все още не бе6е доставено,за днес не знам.

# 232
Този следобед си купихме 4 шоколадови яйца,чукнаха ни на казата 8.Но аз още веднага до касата си проверявам бележките.Върнаха ни парите,веднага,нямаше проблем,извиниха се.

# 233
Този следобед си купихме 4 шоколадови яйца,чукнаха ни на казата 8.Но аз още веднага до касата си проверявам бележките.Върнаха ни парите,веднага,нямаше проблем,извиниха се.
И? на мен ми се случва в повечето магазини.

# 234
  • Sofia
Влизам само да похваля тези къси детски панталонки, взех за детето двойка тъмно сини + светли карирани, харесват ми, ще са чудесни за детската градина през лятото.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9077.htm

# 235
От новите промоции се радвам на качотата и кнакерите, които и по принцип купуваме и на зехтина, който почти ми свърши. Някой вземал ли е от студения чай? Струва ли?

# 236
вечерта отидох до Лидл в Хаджи Димитър ...

Имам две бързи въпросчета:

Как се стига от  newsm78 newsm78 центъра до Лидл в Хаджи Димитър ?

Има ли хлебопекарни там или в друг магазин ?

# 237
  • На земята, която е всъщност звезда.
вечерта отидох до Лидл в Хаджи Димитър ...

Имам две бързи въпросчета:

Как се стига от  newsm78 newsm78 центъра до Лидл в Хаджи Димитър ?

Има ли хлебопекарни там или в друг магазин ?

Вчера нямаше.

# 238
Зависи от къде ще ти е удобно :
от "Лъвов" мост - автобуси № 85 и 86/за две спирки/ и
тролейбус № 2 и 4 /може да се слезе на пазарчето или на последната спирка,
разстоянието е почти еднакво/
Днес,в 8.00ч. нямаше нито един комлект от агнешки дреболии !
Студеният чай лично на мен не ми хареса.

# 239
Агнешки комплект не може ли да се вземе от месарница? Защо точно от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт