Лидл ::5::

• 128 603
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна

ние сме много доволни от :
1. шоколадите по 0.60 ст. 
2.целувките с шоколад
3.нес кафе Сунга - цена 1.99
4.пудинг на прах -нишесте по 3 и по 5 бр., много хубави на уникалната цена от 0.69 лв. ( ние консумираме доста нишестета...
5.талиатели Комбино около 1 и нещо бяха..
6.оцет балсамико -ацетино около 2,20
7.майонезата вита"дор в жълтата тубичка
8.кетчупа микадо
9.риба тон nixe-1,19
10.сладка царевица- chira -мисля че беше 85 ст.
11.сметана пилос - 0.99
12.плодови млекца Fruitjumbo - бяха на промоция около 50 ст.
13.бяло вино Пино грижио - 4 лв- доста добро
14.Пелети в голям жълт плик цена 1 лв.. много хубави
15.рибни пръстчета - 18 бр.минтай 3-4 лв. много хубави препоръчвам
ако се сетя нещо още ще допълвам Simple Smile

За съжаление, цената на сметаната е такава само в промоция, иначе е 1.39 лв  Tired

От черните чайове повече сякаш цейлонския ми харесва от асама, но си е въпрос на вкус все пак.

Оризът, който е сега на промо, е много хубав!

# 346
  • София
Някой виждал ли е тези продукти

http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_36468_01_b.jpg

http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_48510_01_b.jpg
които би трябвало да са на промоция от вчера. Търсих в Надежа и на Сливница - без резултат!
От ориза и аз си взех и от шоколада на промоция.

# 347
Оризът на промо е хубав,купувам само от него.
Козметичните продукти ги няма в "Х.Димитър".

# 348
Утре мисля да посетя Лидл, имам едно питане - някой взимал ли е от свинското месо за готвене, което е на промоция от вчера да каже дали е доволен. От 4.29 на 3.49 лв. - за това говоря - http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_01530_02_b.jpg

# 349
  • София
Аз съм много доволна от синия омекотител,който е на промоция в момента!

# 350
  Здравейте!
 Има ли доволни от някое от нескафетата в лидл?

# 351
  • ПЛОВДИВ
Уни, от както са отворили Лидл в Пловдив си взимам на Монте Сантос 100% арабика доближава се на вкус и аромат на нес кафето на Грандос Арома с червената капачка.

# 352
  Здравейте!
 Има ли доволни от някое от нескафетата в лидл?
Да Сунга е хубаво.

# 353
  • вкъщи
Аз съм доволна от почти всичко,което съм взимала от лидл.Голям фен им станах.Сега направих от замразените броколи и карфиол със сметана пилос, ммммм мн вкусно стана.Обожаваме сладоледа с ядки,бисквитките с какао,заления чай с грейпфрут,пилешкото месо е хубаво,не мирише на лекарства,в момента се готвят и дробчетата,засега добре изглеждат.Мюслито и шоколадовите мидички също са първокласни,а и пицата със шунка.Баничките обаче с колбас или шунка на мен не ми харесаха,ама децата ги обичат.А картофите са по -хубави от макдоналдс,също и тези по селски са чудесни.Крема за ръце с мед не е лош.

# 354
Месото за готвене е хубаво,както пържолите и котлетите.

# 355
  Благодаря за отговорите за нескафето. Точно Грандос ми е любимо, но нещо не го зареждат редовно в нашия магазин, пък на Нестле не ме кефи.

От Лидълските продукти мога да похваля ягодовия конфитюр на Марибел - на толкова добър тук не съм попадала. Също много ни харесват едни желирани мишки, аз по принцип такива работи не ям, обаче тези са наистина вкусни.
Общо взето мнението ми за Лидъл тотално се промени, откакто им опитах продуктите и сега и аз съм фен. Гледам от там да харесам нещо и да не влизам в Кауфланд, който се пада на отсрещния тротоар.

# 356
Дайте отзиви за омекотителите?

# 357
  • София-Младост
Я кажете и нещо за сладоледа?

# 358
  • София
Омекотителите не ги харесвам аз. Купих от тези големите преди време- нито ароматизират, нито имат антистатичен ефект.
Не видях да се споменава някъде за нишестетата на Лидл- много са хубави, откакто отвориха магазина купувам от тях. Ванилия и шоколад са, по вкусови качества са едно към едно с тези на Йоткер. За полезността им не ми се отваря дума Laughing.
 Да похваля и кошничките за тоалетната чиния на W5-  от десет дни съм сложила едно и е изхабено не повече от половината. Имайки предвид, че сме четирима човека вкъщи....Правят доста пяна и измиват добре.

# 359
Я кажете и нещо за сладоледа?
Ние взехме една синя кутия - бял сладолед с ядки / сушени смокини, стафиди, фъстъци/ Много ни хареса Peace
Искам този суджук да похваля

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 10:22 от 30god

Общи условия

Активация на акаунт