Лидл ::5::

• 128 538
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Вчера отидох в Лидл-Дружба! Ами доста неща нямаше, то и хора нямаше, но аз търся антената..някой да я е виждал  по другите места в София? newsm78

Имат много полезна услуга - можеш да се обадиш на хотлайн-а им 0800 14141 и да попиташ дали има в магазините в страната - ако има ще ти пратят 1 в най-близкия Лидл за теб.

# 466
Аз пък купих от детските панталони за момичета и съм доволна. Питах на касата ако има проблем с номера дали ще го сменят и касиерката ми каза че мога да го сменя за друг или да ми върнат парите. Wink
Това за кой "Лидл" е ?
Защото зададох същия въпрос,но ми отговориха,че е само за дефекта стока .

# 467
  • България
БГ Лидл изпревариха с 1седмица гръцкия и така изпускам банските.на брушурата са 4.99ев и за деца и жени.сега има хладилни чанти и ще ходя да взема-имате ли мнение за тях?

# 468
  • Русе
   Аз взех бански, пончо и крокита. Всичко се хареса Simple Smile
 Отидох в Лидъл в четвъртък в 8 сутринта и имаше само едно пончо с русалка, а от другите модели имаше доста. Това ми се стори много странно. А дъщеря ми(голямата) точно него беше поръчала. Банският е цял, отговаря си на номера, крокитата също са чудесни. На касата ми казаха, без да съм питала, че ако нещо ни е малко или голямо ще го сменят или ще ми върнат парите, само да си пазя касовата бележка.

# 469
  • София
  Аз взех бански, пончо и крокита. Всичко се хареса Simple Smile
 Отидох в Лидъл в четвъртък в 8 сутринта и имаше само едно пончо с русалка, а от другите модели имаше доста. Това ми се стори много странно. А дъщеря ми(голямата) точно него беше поръчала. Банският е цял, отговаря си на номера, крокитата също са чудесни. На касата ми казаха, без да съм питала, че ако нещо ни е малко или голямо ще го сменят или ще ми върнат парите, само да си пазя касовата бележка.

И аз оборудвах децата и племенницата с бански и пончо......
Относно смяната става без проблем правила съм го и в Лидл Монтана и с Лидл София, Дружба....само с касова бележка.....

# 470
  • София
И аз взех на дребната два чифта бански - цял и от две части. Взех за ръст 110-116, и се надявам да не са й големи. Иначе е по-височка за възрастта си.
Иначе са хубави като материя банските. И детските, и дамските и мъжките.

# 471
  • София
аз точно заглеждах кроксчетата.... ама тези, които ми харесаха били само до 28 номер...е бива ли така... Simple Smile

# 472
Някой да сподели дали е опитвал от азиатските неща, най-вече нуудълсите дали са добри?

# 473
Някой да сподели дали е опитвал от азиатските неща, най-вече нуудълсите дали са добри?
Взех от трушията, нищо особенно, сосчето пък е прекалено люто, определно няма да повторя.

# 474
Хубав ли е натуралния сок от грейпфрут, който от четвъртък е на промоция, 2 литра - 1.99 лв., утре мисля да си взема харесва ми съотношението количество-цена, в другите магазини 1 литър са на тази цена.

# 475
  • София-Младост
Хубав ли е натуралния сок от грейпфрут, който от четвъртък е на промоция, 2 литра - 1.99 лв., утре мисля да си взема харесва ми съотношението количество-цена, в другите магазини 1 литър са на тази цена.
Категорично не е натурален при тази цена. Simple Smile

# 476
Момичета,някой опитвал ли е кебап4ета и кюфтета които са на промоция от понеделник,мисля че са произведени от сами м,хубави ли са?Благодаря предварително.  bouquet

# 477
  • In transit
Пилешкото филе някой виждал ли го е изобщо, откакто е на промоция?
Миналата седмица взех от него на редовната цена и тогава си имаше доволни количества, а сега - празни хладилници. Общо взето напоследък промоциите им стават все по-постни и незабележими -  пускат най-много един продукт, който си заслужава и то в много ограничени количества.
аз купих, вчера сутринта имаше пълни витрини с тях... и ребърца имаше. Сирене качота също имаше доста.
На мен пък ми прави впечатление, че нещо ни лъготят със сроковете на годност и по специално наблюденията ми са за пушената сьомга. От една седмица вардя да я намалят. В понеделник или вторник ходих и срока и на годност беше до 16.05, имаше доста голямо количество. В петък и събота очаквах да е намалена, заради изтичащия и срок, ама не...вече беше с дата 20.05 и пак пълно. Немога да си представя, че се избиват да я купуват на 4 лева тая сьомга...ама ще ги изловя  Grinning

# 478

Аз лично много го харесах! Е, бях го купила като беше на промоция за 1,79, но и 2 лева става  Wink Далеч съм от мисълта, че е наистина натурален, но то и кое ли е  Wink. Лично на мен вкусът му ми е като на фреш.  Peace

# 479
Много интересно - този сок с грейпфрут за който попитах вчера уж на промоция, а беше на стандартната си цена - 2.59 лв., даже сега ме е яд защо не попитах на касата.
Все пак взех сок на Solevita, 2 литра с ябълка и е много хубав, искам да го похваля.
Много е хубава и сметаната на спрей с растителни мазнини /червена тубичка/ правих ягоди със сметана и много добре стана.

Общи условия

Активация на акаунт