Лидл ::5::

• 128 428
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
И аз мисля така.Като си жаден или гладен плати си го пък тогава консумирай.Аз работя в хранителен магазин(не много голям но не е и малък),доста хора спекулират с тази консумация в магазина и оставят опаковките по рафтовете.Поради тая причина не го удобрявам .

# 541
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ами който не го одобрява да не го прави.
Било първично?  Rolling Eyes  Уверявам те, че изобщо не съм първичен човек и дори ще се въздържа да напиша какво аз мисля за твоето мнение.  Laughing

# 542
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте и от мен

не съм се включвала отдавна
пробвах сладоледа от заглавнаат страница , малко ми бие на замразен маргарин .
мн ми харесва този шоколад и утре ще ходя за него ,страхотен е

да питам някой ползвал ли го е и дали  си заслужава ??

аз на тази марка харесвам кетчупа много .

# 543
Ние много харесахме горчицата на Микадо, а и като съдържание е супер.

# 544
Пробвах сладоледа сандвич/0.55лв/ - не ми допадна,за разлика
от този с фъстъци и още нещо по глазурата/0.69лв/
Общо взето - сладоледите им куцат.

# 545
  • софия
Пробвах сладоледа сандвич/0.55лв/ - не ми допадна,за разлика
от този с фъстъци и още нещо по глазурата/0.69лв/
Общо взето - сладоледите им куцат.
Има едни Gelato или нещо подобно. Много са вкусни. Те са най-скъпи, в сравнение с другите. Но няма в кутии, а са индивидуални. Има един на клечка - глазурата е шоколад с бадеми  chef ммммм

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 05:53 от zvanche

# 546
Вече два пъти купувам кралски скариди /обикновени и в марината прованс/ за ризото с морски дарове и съм много доволна.

# 547
Да кажа за сладоледа с орехи от първата страница - на вкус ми харесва, обаче е ужасно мазен, все едно е замразена сметана или маргарин, а не мляко. Те както са по 1 кг. в кутия първия път малко повечко хапнах и от мазното после ми стана тежко, виждам че е в белия списък вероятно повечето го харесвате, но аз имам забележки, иначе самите орехи са ги потапяли в нещо и са вкусни.
Тук бяха пуснали един малък на клечка по 19 ст., та той не е лош, но грамажа си е подигравка за мен.

# 548
Да кажа за сладоледа с орехи от първата страница - на вкус ми харесва, обаче е ужасно мазен, все едно е замразена сметана или маргарин, а не мляко. Те както са по 1 кг. в кутия първия път малко повечко хапнах и от мазното после ми стана тежко, виждам че е в белия списък вероятно повечето го харесвате, но аз имам забележки, иначе самите орехи са ги потапяли в нещо и са вкусни.
Тук бяха пуснали един малък на клечка по 19 ст., та той не е лош, но грамажа си е подигравка за мен.

На този от 19 ст не му чети съдържанието, че ще припаднеш, нищо общо със сладолед.
Най-читави са Джелато и аз научих детето от тях само да си взима, не че и там няма гадорийки, но на фона на този от 19 ст е цвете.

# 549
И аз мисля така.Като си жаден или гладен плати си го пък тогава консумирай.Аз работя в хранителен магазин(не много голям но не е и малък),доста хора спекулират с тази консумация в магазина и оставят опаковките по рафтовете.Поради тая причина не го удобрявам .

Технически погледнато това е кражба. Докато не е платена, стоката не наша собственост и нямаме право да я ползваме. Близо е до ума мисля, а да не говорим колко е грозно и невъзпитано. Доколкото ми е известно не се умира от едночасова жажда или глад.  Да не споменавам и колко „дегустатори” има, които си похапват в движение и после оставят само опаковките.
бтв. Не работя в магазин, мнението ми е окончателно (нямам колебания относно правотата си) т.е. нямам намерение да се впускам в полемики по въпроса, така че моля „похапващите” - не се нахъсвайте излишно

# 550
Много е хубав снакса от 31 ст. с фъстъци и лешници от рода на Кроки-тата е, даже до тях беше сложен, синя опаковка, доста неглиже изглежда, но ми хареса, гледах да взема нещо за хрупкане да не скучая, пък не ми се даваха 2 лева за чипс  Naughty
Снимка

Взех от пицата на промоция и от шоколадовото мляко, на което вчера пуснах снимка, после ще дам отчет за тях.

# 551

Технически погледнато това е кражба. Докато не е платена, стоката не наша собственост и нямаме право да я ползваме. Близо е до ума мисля, а да не говорим колко е грозно и невъзпитано. Доколкото ми е известно не се умира от едночасова жажда или глад.   Да не споменавам и колко „дегустатори” има, които си похапват в движение и после оставят само опаковките.
бтв. Не работя в магазин, мнението ми е окончателно (нямам колебания относно правотата си) т.е. нямам намерение да се впускам в полемики по въпроса, така че моля „похапващите” - не се нахъсвайте излишно

Може да не се умира, но се припада, аз поне съм го правила три-четири пъти.
Ок, но моля, и вие не се нахъсвайте срещу нас, първичните, грозни и невъзпитани. Ако нас ни няма и вие няма как да се изтъкнете колко сте възпитани, нали? Wink Laughing

# 552

Технически погледнато това е кражба. Докато не е платена, стоката не наша собственост и нямаме право да я ползваме. Близо е до ума мисля, а да не говорим колко е грозно и невъзпитано. Доколкото ми е известно не се умира от едночасова жажда или глад.   Да не споменавам и колко „дегустатори” има, които си похапват в движение и после оставят само опаковките.

Ок, но моля, и вие не се нахъсвайте срещу нас, първичните, грозни и невъзпитани. Ако нас ни няма и вие няма как да се изтъкнете колко сте възпитани, нали? Wink Laughing

Боя се, че не ме разбирате правилно, мисълта ми е че първичен е самия инстинкт, а не че вие сте първични като хора. Извинете ме, но вие бихте ли дали такава оценка на човек, когото дори не познавате, защото аз не бих. Всеки сам си решава и определя действията, просто изказах мнение по въпроса както го виждам през моята призма на мислене.

# 553

Технически погледнато това е кражба. Докато не е платена, стоката не наша собственост и нямаме право да я ползваме. Близо е до ума мисля, а да не говорим колко е грозно и невъзпитано. Доколкото ми е известно не се умира от едночасова жажда или глад.  Да не споменавам и колко „дегустатори” има, които си похапват в движение и после оставят само опаковките.

Боя се, че не ме разбирате правилно, мисълта ми е че първичен е самия инстинкт, а не че вие сте първични като хора. Извинете ме, но вие бихте ли дали такава оценка на човек, когото дори не познавате, защото аз не бих. Всеки сам си решава и определя действията, просто изказах мнение по въпроса както го виждам през моята призма на мислене.

Аз мисля ,че е по -добре да приключим с  тази  тема.От днес трябва да са пуснали новите брошури ,които почват от четвъртък ще има материал за обсъждане Grinning  Wink

# 554
  • софия
....От днес трябва да са пуснали новите брошури ,които почват от четвъртък ще има материал за обсъждане Grinning  Wink
Вече ги има на сайт-а  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт