А и като гледам някой висшисти в моята работа... направо лошо да ти стане 

Сутринта се надигнах в леглото и го питах какво ще каже да се оженим, иска ли?
Да си жива и здрава!
Благодаря за което 

и с мляко
майка ми си замина, и сега пак чакаме нашия татко да се върне от чужбина....как ще се оправям не знам(((( използвам сеха момента че спи, това е рядкост, но явно днес след тарапанята в нас, приятелки, роднини се е изморил....ние продължаваме с коликите ...кошмарът е голям ревввввв...и безсънни нощи.. нищо не помага, чде нон стоп, понякога и през час !!!! Надува си корема и това е....иначе пални памперси и дебелеее....но ако не му дам реве до посиняване. уточнявам че сме само на кърма на посикване то режима ми отиде на кино след появата на коликите...мъка ми е....сега обаче си имаме друга грижа...целия е в едни корички по ве веждите в началото на косата и по ухото много го боли, не помага със зехтин и там го мажа с мас, е не пак си седчт огромни струпи пукнати все едно напукана земя, а него го боли и той плаче. Утре имаме 40 а другата Неделя ни е погачата, а милия е толкова луспест,пъпчасал.... 
но след 1,5 г станахме гаджета знаехме койсме но тогава и двамата имахме все още половинки, и след 1,5 г когато го видях отново, в момента в който влезе през една врата аз си казах че ще спя с него тая вечер и ще се омажа за него))) и слоед 2 часа бяхме вече гаджета
Но ходихме към 6г, че нямахме парички да се омажим, но той замина да работи в арабска страна и като събра пари се омъжихме, и след година се появи този ревящ юнак, сега паричките отиват за него)))) Аз съм завършила ХГ в София скулптура и после в СУ педагогика с рисуване и работих в детски градини и училища като преподавател по приложни изкуства, изгледах децата на приятелите си и вече е време и мойте да изгледам, че годинките напреднаха))) това е от мен за сега, дано имам по-вече време да пиша по редовно когато мога чета, че понякога има много важна информация)))) Не ни оставиха на диета след консултацията
чао и лека ... тая вечер съм на бебешка дискотека в нас с Денито на топло млекце с музика на детски песнички горките съседи))) Има ли майки в Хаджи Димитър или Сухата река да джъткаме заедно, че умирам от скука сама((( Вече чао....ако сте го допрочели)))
Бебе спи и тати спи
и сега малко полагащо се време на компа
Само дано беб не реши друго 

молим се за Вани да се оправя бързо

абе все по нещо има. Но няма как МЪЖЕ
Няма лек ми се струва на мен, ще си ги отгледаме май такива неспящи 
Ученическа любов беше докато не завършихме и аз реших че искам да си живеееееея (дивея) и се разделихме. Започнах работа като сервитьорка и се започна един живот
Каквото изкарах заминаваше за дрехи и дискотеки
После по морето работих два сезона.
И аз отидох и не си тръгнах
и така от края на 2009г. живеем заедно.
Много ми е зле гърдата хора, става на буци за отрицателно време и малкия като заспи се започва едно цедене едни болки
Ужас е и не знам дали ще се оправя. Имам ранички и не мога да го сложа и да суче и се мъча с помпата и на ръка и съм като дойна крава.
. Както и да е, мина замина, сега ще има малко спокойствие. Аз месих питката и се получи много добре (ей, просто ме сърбят пръстите да се похваля).
.Все още си ползваме 2-ката и дано да успеем да намерим в продажба и следващите номерации.

.Все още обаче не сме го сключили!
. 
защо не пробваш с бабините рецепти за проблемната гърда - обливане с топъл душ, зелево листо... сигурно другите мами ще дадат още идеи и нищо не губиш да опиташ
надявам се това бързо да отшуми!!! Колкото до раничката на гърдата на мен много ми помогна кремчето лансинох... ако излекуваш разравянето, аз съм сигурна, че бебчо бързо ще разреши проблема с буците
стискам палци бързо да преодолеете този момент 
Вече сме на 3-ка! Станало ми е голямо мъжлето
Старо филмче, но много силно! Отивам да го гледам пак.
Пиша го в 23:56, така че приеми го за последния влак с пожеланията в деня без патерици
дано да се оправи гърдата и да пропуснеш мастита