Отговори
# 615
Здравейте милички от нас,
ама не само аз не съм могла да си сложа аватар  Mr. Green
ей Страхотни са ни бебоците   Heart Eyes
аз благодаря  и гушкам  Евридика   Hug за аватара ми, но ще гушна пък без нищо и Яребичка   Hug
Звярът спи, излъган в кошчето  Mr. Green
Коса-ние си я сменихме почти изцяло, ми то ние и без това имахме 5 косъма. Само отзад ни остана една линия-в къщи имам статуя на Хипократ е еднакви са им прическите  Joy
И ние подобно на Джучката на Анджи се пръкнахме русички, сега сме светло кестеняви, което пак озадъчава татито ни  Whistling
Ръце   Thinking аз скоро ще заформя бицепси  baby_neutral по цял ден ми е на рамото. Костната ми система ме боли.
Деси    при д-р Дорманов го водихме.
Ортопед -водихме го мери ни ставите супер са ни  bowuu Боби, като го гледаха с ехографа не спря да пръцка  Embarassed ама какви ги пускаше и зловонни, всички се правят че не чуват, а баща му от страни  Joy Joy Joy пада от смях  Blush
За главичката на дясно - Беба питах и доктора специално ни върна, каза, че наистина малко на дясно падала, но за сега мускулчетата му били еднакви, можело едното да е по-слабо от другото. На 6 месеца ни вика отново и ако тогава е пак така на дясно главичката, да си вземем направление от педито и на физиотерапия. Трябвало да се оправи най-късно до две години  Thinking И това беше 35лв  bowuu
В София звъняхме, утре сме на преглед тук при доцент невролог, който ни преглежда в болницата, за да видят как е с крачетата, за да не го водим сега и след десет дни отново. Пък в ако няма проблем в края на месеца на преглед  Tired.
Днес не го правил изобщо с крачето, само с ръчичката.

Тичам да извеждам кокера  Hug
Хепи да пише, липсват ни с Лизи

да споделя на какво се смях последните минути, извинете, но не се стърпях. Най-се смях накрая  Blush

http://vbox7.com/play:993f9bc5

Hug

лека до после  Hug

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 21:14 от loryn

# 616
ма направо сме прекрасни  bouquetяребичка май си объркала лс сега като четох Peace

# 617
  • Русе/Germany
хахха много рано останах самичка в темата ни Sad Няма никой, само 3-а гости хм.
Да се отчета и аз ама дреб скимти и не знам до къде ще я докарам Thinking
Първо честити мисечинки на сладките бебчета   bigdance2
Ма те нашите бебчета наистина най хубавите Simple Smile Стана бебешко вече и по аватарите Mr. Green
И сега по темите:
За обличането мииии аз до сега го претоплях май всеки път Embarassed и сега е с боди с къс ръкав, блузка-тънка, жилетка, чорапки, панталонче и буйки. Завит с лека олекотена пелена и завит с покривалото но когато е топло е само с покривалото без пелена.
За бубата ми точно както си мислих съм я очаткала на сухо  Blush и сме забелене е има още малко най-долу но и това ще стане.
За повръщането JJuleto и ние сме така от няколко дни и мисля да ходим на пробно кърмене за да видя колко изяжда диването.
Спане през деня при мен в хола на дивана а вечер в неговото си легло, само го кърмя легнал в леглото при нас и после го местя в неговоти си Simple Smile
Коса ми ние се родихме с много гъста и черна коса и още си ни е така, но сега забелясвам че май му расте по-светла косичка.
Сега да почерпя че днес ставаме на 40 дни Simple Smile

за всеки по бутилка Heart Eyes Мале че дълго стана Embarassed Целувки и  Hug на всички
Хайде и аз да не остана назад да сменя снимката Mr. Green
Аз отивам да   food002

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:21 от snejinka86

# 618
  • област Варна
Днес нямахме ток от 9:00 до 16:30. Сменят някакви стълбове в село и май ще е така цяла седмица  #2gunfire
Облеклото - боди с дълъг ръкав, ризка с ританки или цяло гащеризонче, чорапки, жилетка, шапка и поларено одеалце. Естествено и чувалчето на количката, нали сме с комбинирана.
Повръщане - и ние доста си връщаме, но наддаваме и не се притеснявам толкова. Проблема е, че постоянно се перем и хубавия ми паркет е целия на петна, че по някога хвърляме чак през рамото като повърнем.
Коса - доста пада и вече сме я сменили на половина, но ние сме си с буйни коси по рождение.
Спане - през нощта задължително в кошарката. През деня където ни падне - на спалнята, в ръцете на мама, в количката, в кошчето за колата.
С една ръка толкова  Joy

# 619
Ама много са ни сладки бебчетата   love001
amidala13, по пощата не знам как става, защо не я пратиш по куриер?

Имам предложение за заглавие на новата тема: Февруарчета добрички, гукат вече всички!

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:44 от Evridika

# 620
Много хубав ни стана форума със снимките на бебчовците - СТРАХОТНИ СА НАИСТИНА ВСИЧКИ!Гатофилия Ники е много сладък, наистина много усмихнат!
Евридика страхотни снимки и ти си сложила!
Изобщо Hug за всички!
 Тинитам welcome
И на нас ни подариха активна гимнастика, слагам го от време на време, но все още не му е интересна, пък и Мони най-много предпочита прав да стои, а не по гръб! Иначе има най-различни, разгледай ги в сайтовете - аз се сещам за www.chipolino.com - имат доста постелки за гимнастика, а и за цените ще им се ориентираш в онлайн магазина им Peace
За косичката не съм забелязала дали пада или не, но отскоро за белязох, че миглите доста му порастнаха и става голям сладур Embarassed
Hug
Предложението за заглавие много ми харесва  Simple Smile

# 621
ЛОРИ Hug РАДВАМЕ СЕ НА ДОБРИТЕ НОВИНИ!
МОНИКА НАИСТИНА ГО ОБЪРКАХ И УЖ ГО ИЗТРИХ, НО ЯВНО САМО ПРИ МЕН СЕ Е ИЗТРИЛО, ИЗВЕНЯВАЙ!
СНЕЖИ ЧУДНИ КОСИ ИМАТЕ, МНОГО СТЕ СЛАДКИ Grinning ЧЕСТИТИ ВИ 40 ДНИ!  bouquet
ЕВРИДИКА ЗАГЛАВИЕТО Е СУПЕР, АЗ СЪМ ЗА!

ДНЕС СМЕ КИСЕЛИ ДОСТА, ЧЕ НИ БЕШЕ СВЪРШИЛ КОЛИЙФА И ТАТИ ЧАК СЛЕДОБЕД НИ ДОНЕСЕ И СЕГА Е ЯК РЕВ. ДАНО СЕ УСПОКОИ МИЛИЯ!

ЛЕКА НОЩ ОТ НАС!

# 622
Прекрасно заглавие   bouquet Peace
ЧЕСТИТИ 40 ДНИ НА БОБИ  Hug ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ

Shocked леле каква косичка наистина  Shocked нашто е абсолютно кубе Shocked

Еспинозка,
дано да е само седмица  Joy Нали се сещаш колко време нямахме ток ние през бръменните ми дни  Joy Така и не ни смениха стълба  Joy

Лекинка от нас с Боби от бобената шушулка
Май днес ще яде, нещо се размърдва  Heart Eyes

Добре дошла на новата мама   bouquet

# 623
  • София
И въпрос към консултантите-
Тази сутрин се събудих с ужасна болка в дясната гърда.Даже при движение ме боли,за допир да не говоря.Не е твърда,няма буци,не е зачервена...На какво може да се дължи?

Здравей, adi_v4.

Съжалявам за болката, която те е сполетяла – надявам се положението вече да се е подобрило. Колко време преди събуждането ти сутринта е било последното извеждане на кърма от гърдата и какво е било (сукане, изцеждане)? Забелязала ли си нещо необичайно в ежедневието, вкл. в режима на хранене? Как се чувстваш в момента? Как протече денят след събуждането?

Понякога се случва болка в гърдата да бъде причинена от натиск, който често е лесно да бъде установен и отстранен за в бъдеще, например притискане на гърдата по време на сън (в твоя случай – на дясната страна или пък по корем), ритане или по-силен натиск от страна на бебето или спящите в леглото, употреба на по-тесни дрехи и бельо (вкл. банели на сутиена), ползване на кенгуру или раница/чанта през гърдите с по-пристегнати презрамки и т.н. В случай, че се навеждаш напред повече по време на кърмене, е възможно да се разтегне мускул, което също е болезнено – при някои майки, кърмещи в седнало положение, ефективно се оказва подлагането на възглавница под бебето, понякога съчетано с подпиране на краката на майката (на ниско столче, неразпечатан пакет памперси, дебела книга и т.н.). Други майки откриват, че по-удобна им е позата laid-back breastfeeding (много хубави снимки можеш да видиш тук: Биологично хранене и отглеждане на бебето http://lalechebg.com/2011/01/biological-nurturing/)
Така или иначе за облекчаване на болката много е възможно да помогнат също така честото кърмене, топлият компрес/душ преди кърмене, хладните компреси след кърмене. Някои майки споделят ефективността от компреса със зелево листо. Поставя се в сутиена между кърменията, като е добре да не се прилага твърде дълго, тъй като се смята, че може и да намали кърмата: на прясно зелево листо (студено/охладено) се отстранява жилата, може леко да се намачка или начука, след което листото се полага върху гърдата, като се внимава зърното и ареолата да останат непокрити.

# 624
<--------- Аре и аз да не остана по - назад!  Heart Eyes

# 625
Хайде и аз да се се включа по никое време,както повелява традицията... Mr. Green
С благодарности и аз към Яребичката Hug
Честити месечинки на всички бебоци днес и на тези,които съм пропуснала да честитя,докато се включа. Да са ни живи и здрави всичките сладураниии! Heart Eyes
Амидалка Hug Много се радвам за вас и повече никакви боледувания,да се разберем Naughty Hug
Лори всичко ще е наред,не се притеснявай! Hug
По темите,каквото запомних:
- косичката- имаме си я от раждането,още не е започнала да се сменя
- за дрешките- май само аз го "простудявам", но иначе се претопля много бързо,жега си е вече,тия дни около 20-ина градуса е при нас и той навън е с ританки,или дъкни,или панталонче, отгоре с боди с дълъг ръкав и тънички чорапки. Дори понякога не го завивам и с памучното одеалце..., а шапка отдавна не слагаме.
- спи със спално чувалче и нямаме проблеми.През ноща си спи в неговото легло,само като го кърмя ляга до мен на спалнята,след това продължава д си спи в неговото легълце. През деня виси на активната си гимнастика,или в количката на разходка. Много ни говори напоследък,усмихва се често, вече се смее с глас не само на сън Heart Eyes Мнооого радва тази усмивчица,наистина! Party
Иначе напоследък се е научил да си хапва към 9, 10 часа вечерта и се буди чак към 5 сутринта да хапва,което много ме радва bowuu Дано да продължава така! Баща му му вика "гюле" Joy Дебеличък бил..ами хапва си човека сега,това му е работата.
А вчера сутринта го намерих преместен плътно до решетката на леглото Shocked Как го прави този номер нямам представа,при положение,че крачетата са му "опаковани" в спалния чувал...
Ами ай това е засега,със сигурност съм забравила много неща да пиша,но ако се присетя ни в клин,ни в ръкав,пак ще се изкажа  Laughing
Много целувки зна всички мами и бебоци!  Hug
Лека и много поспалива нощ Simple Smile

# 626
Ей браво, много хубави аватари сте си сложили.
Аз ще ви последва, малко по-късно днес.

Анджи, Лори, а ние пък с таткото сме руси (аз се боядисвам черна), а беба се роди с черничка косица  Whistling Сега има наченки на изрусяване и веждичките и даже почнаха да изсветляват Simple Smile

забравих

Очи- сини, мноого наситено, дано останат така, че има баба и дядо с кафяви, но пък аз съм със сини, а таткото със зелени, така че май има само рецесивни алели без доминантни.  Grinning

П.П. Ние пък ядохме в 00.30, приспивахме се до 02.00, после се събудихме в 04.00- играхме, ядохме в 4.30 до 05.00, после приспиване, но спа на ръчички.
Сега хапна в 7.30 и от тогава будуваме. Crazy

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 08:09 от Бенджолина

# 627
Едно ранно добро утро!Ние се нахранихме в 5,направихме изненада на мама,която стигаше чак до плешките  #Crazy  hahaha.Сега вече спим,но мама не можа да заспи и минава на проверка!
Прекрасни бебчета имаме!Пу-пу,не че са си наши,но са много сладки  Heart Eyes!
По темите (вече от вчера):
Коса-все още не е започнала да пада.
Облекло-боди с дълъг ръкав,блузка с дълъг ръкав,гащеризонче без ръкав/или ританки,памучна шапка,яке (ако е по-студено и панталон).Завивам с одеалце.
Ревност-преди да се роди Лина,каката примрънкваше,но сега е за почти всяко нещо  #Cussing out.Иначе спрямо бебето помага,пази го,пее му... Heart Eyes
Очи-сини.Тати ни е със сини,аз съм със светло кафяви.

Честит рожденик на патерица на Драйвърчето!Да е жив и здрав поне още толкова!  bouquet
Честити 40 дни на патерица на Боби на Снежи!Да расте здрав,послушен и много да ви радва!  bouquet

# 628

Тази сутрин ще пием кафе с Енрике.

# 629
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile СТАНИ, мерси за кафето и компанията  Hug
при нас нищо ново под слънцето  Party
мн хубавки станали наште бебчета  Heart Eyes пупупу. Аз ще сложа по-натам, че сега не ми се занимава  Blush
Лори,   hahaha мерси за клипчето- разведри ме сутринта  Joy забелязахте ли колко е надарен  Heart Eyes  Joy Joy Joy
ХА, днес нямаме рожденници  newsm78
хубав и слънчев ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт