Отговори
# 630
Добро утро
Е Стани с удоволствие ще си взема кафенце,че как да я прескочиш тази компания,
Енрике еххххх

# 631
  • Русе/Germany
Стани с усмивка ми започна деня с това кафе и с тази компанийкааааааааааааааа Simple Smile малееее  Party
бегам да си доспа аз  Wink до после сладуранки Hug
Днес май ще има разходка  Laughing

# 632
Добро утро ранобудници!
Аз едни усмихнати сандвичи да сложа, пък ще отслабваме от утре hahaha

Днес сме на ваксина, стискайте палци да сме ОК, пък и педи да каже за това неакане!
Усмихнат ден от нас!

# 633
Добро утро  Hug
Малкия още спи, големия го изпратих на градина с баща му, а аз зяпам как се вкарвал гол  Joy Лори, голям смях с тези! И си изпивам кафето. Изкарахме малко неспокойна нощ, като за нас. Все се въртеше, мъркаше, мляскаше ... иначе си хапна в 4 на сън почти и продължи да се шугави.
Стани, хубава компания  Grinning
Харесва ми предложението на Евридика    Grinning

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 08:37 от Булка Марулка

# 634
Ако знаех,че с тази компания така ще ви зарадвам,щах снощи с него да ви пожелая лека нощ и РОЗОВИ сънища  hahaha .

Лори,меси за закуската  Hug и за клипчето  Joy .
Евридика,браво на теб,страхотно заглавие за новата тема! Peace

Аз ще се възползвам,докато малката спи да сготвя супата за днес   chef.
На всички слънчев и усмихнат ден!

# 635
  • София

От два дни обаче акито ни излиза на топчета и консистенцията му е точно като пластелин,може да си правя формички с него.Не знам дали да се притеснявам , иначе пък не реве и не се превива като ака  newsm78 А не съм сменяла нищо в храненето -от две седмици си го караме на аптамил ар.
Всички  бебоци са много хубавички -пу пу пу

[/quote]

Здравейте,

и ние от около седмица сме със същият проблем. Храним се с НАН 1 - но явно не е от млякото. говорих педито и ми каза да му давам капки БИО ГАЯ ... Започнах от вчера и очаквам да видя резултат ... ДАНО не сме в запек  baby_neutral

# 636
Кристиян ако не пие чай започва да ака топченца. Има дни, в които явно не е жаден и не пие. Тогава си знам какво да чакам в гащите. Пие ли обаче няма проблем с консистенцията, дори да е през ден.

# 637
Здравейте момичета  bouquetСупер -днес май ще има разходки Simple SmileПриятен ден на всички мамчета.Защо немога да си сменя лентичката?Опитвах всякак?

# 638
Гуш от нас  Hug

Минавам на бързо и аз да искам палчета, че и ние сме на ваксина, всичко ми е свито  Confused Палци за адажчето и Яребичка  Hug

СТРАХОТНИ аватари и бебоци пу пу пу пуууууууууууууууу

# 639
Едно бързо включване и от нас, че не се знае до кога ше спиме  Wink Hug

В 6.00 станахме за ядене и заспа, ама към 7.30 такъв рев - едвам се успокоихме...половин час дране...после стана 9.00 и пак хапнахмеи направихме инхалация и заспахме блажено  Heart Eyes в кречатчето си/ние го местим през деня в хола, вечер - в спалнята... Peace Снощи направих експеримент да му дам да яде към 00.30/беше ял преди това в 8.30 и започна да мрънка без да се буди, а баща му вика - дай му да яде, тамън ще издържи до 6.00 - е голяма грешка, още към 2.30 започна да ми ръмжи и се лъгахме до 6.00...едвам съм дремнала  TiredЯвно за сега ще си останем на варианта паузата да е между 8.30-9.00 и 2.30, колкото и на татито да му се ще да си е от 12 до 6...

Иначе заглавието на Евридика много ми харесва  Grinning

Ще пращам явно с куриер помпата - искаше ми се да не я товаря с висока такса за пращането, ама то с пощите двойна работа - и пак не е евтино  Grinning

Иначе днес сме на контролен преглед - стискайте палчета да сме ок, щото сутринта ми се стори, че пак се запушва нослето... Confused

Палчета за всички, дето днес ще ги боцкат - да мине бързо и безболезнено и с мъничко рев  Hug

# 640
Добро утро,
Навън май ще вали  umbrella
Май ще излизаме само на балкона Grinning

# 641
Evridika , все се каня да те питам, ама все забравям - от къде идва името на Лорис? Много е сладко, на някой кръстен ли е или? За пръв път го чувам  Hug

# 642
# 643
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile
След 100 часа борба с различните сайтове за снимки, ресайзване на смимки и т. н. и аз съм с нов аватар и обновена лентичка. Много съм щастлива!

Ние днес вместо на разходка отиваме на лекар, защото май сме разболели малкия  Sad. Цяла нощ кашля милото, а сутринта от носа му излезна страшна цифка! Само се надявам да не завали, защото сме без кола и трябва да стигнем пеша до докторката, която не е никак близо!
Незнам дали съм споменавала, но имам котка, която е разгонена зверски. Е, тази сутрин ставам и чувам едно мяукане пред външната врата, но не обръщам внимание, защото съседката също има котка и тя постоянно мяука на стълбите. Мотам си се, правя мляко на бебето и по едно време усещам, че не съм виждала моята котка, а тя като стана веднага идва за храна. Отварям вратата и кой виждам нейна милост. Та цяла нощ е стояла навън, а се е измъкнала докато мъжа ми е заключвал решетката или по-рано че имахме гости и той ходи да ги изпрати. Голяма е овца, много е възможно да са я онодили, защото двора е пълен с котараци сега. Подозирам, че е стояла до вратата плътно, защото тя никога не е ходила нвън и е голямо шубе, ама ще видиме след няколко месеца. Лошото е, че най-вероятно е пълна с бълхи и ще я пудря после като стане мъжа ми да ми я държи. Аз нямам против да роди, даже си мисля, че за нея е добре, защото мисля да я скопявам. Много се разгонва милата. Тя почти през цялото лято не знае на кой свят е. Та така!

# 644
  • Somewhere over the rainbow
Добро утро
И при нас е сгрочено и ще се разминем май с разходката днес.

Мила-Г сподели после дали е имало ефект от капките.
Булка Марулка ти с АМ ли храниш?
Аз ще изчакам да питам педи  в четвъртък на прегледа за топчетата.Пък и си ака всеки ден човека, макар и  топчета и не реве.Е напъва се и става червен ,ама то без напъване не става и каша да е, и топчета все трябва да се напъне .Свекито веднъж като се беше запекъл  му беше дала водичка с мед, мога и това да пробвам. Те медът го отричат по принцип заради опасност от алергии ,ама тогава нищо не му стана на бебончо.

Отивам да готвя докато не сме ревнали пак  Simple Smile

Само да се оплача малко-петък сме на банкет -професионален празник- денят на юриста .Той се пада събота, ама нашите кокони решили петък да празнуват.Поканиха ме , н е ме забравят въпреки че не ходя на работа. Дотук хубаво и идва момента с облеклото-нищо от старите костюми не става или и  да става стои грозно.  Sad
Само  по анцуг изглеждам що-годе добре, ама за там не върви да се барна като за тренировка. Мъка, мъка...

Хей -я дано не е нищо сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт