Отговори
# 645
Хей я - дано не е нещо сериозно, стискам палчета силно, прясно ми е какво е да си с болно детенце  Praynig

# 646
Добро утро момичета Hug! Евридика, страхотно заглавие, харесва ми  bouquet, а по повод името-Лорис..звучи ми гръцко:)Simple SmileМалчо спа от  1 до  6, и аз успях да се наспя bowuuДнес се навършват 50 г от  първия полет на човек в космоса newsm52  http://www.youtube.com/watch?v=2seJEwKPx7s

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:23 от Galiki

# 647
  • София
Тъкмо се похвалих и ми се сдуха аватара, а изобщо не ми се занимава повече!

mim_007, ужасно! Поне са написали марките!  #2gunfire

jiqna, щом нищо не ти става ако имаш възможност "почерпи се" с нова дрешка Simple Smile, така ще отидеш чисто нова на празненството, а и с нова дреха човек по друг начин се чувства! Аз така бих направила   bouquet

Благодаря, момичета! bouquet

# 648
Evridika , все се каня да те питам, ама все забравям - от къде идва името на Лорис? Много е сладко, на някой кръстен ли е или? За пръв път го чувам  Hug
На никой не е кръстен. Татко му беше гледал един български филм "Бунтът на Л." и там главния герой се казвал Лорис и на него му харесало. Още преди дори да мислим за бебе, знаехме как ще се казва, имаме си готово име и за момиче Grinning
Galiki името е древногръцко и означава коронясан с лавров венец, иначе в Италия се среща най-често-проучила съм всичко Mr. Green
Направо нямам думи. За това съм решила сама да приготвям пюрета. Не че е гаранция, но все пак...Лятото поне ще взимам плодове и зеленчуци от село- екологично чисти.

# 649
?
дала водичка с мед, мога и това да пробвам. Те медът го отричат по принцип заради опасност от алергии ,ама тогава нищо не му стана на бебончо.

Цък. Не заради опасност от алергии, а от Ботулизъм Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28473.0

Хей-Я, дано не е нищо сериозно.  Praynig

# 650
Добро утро!
ХЕЙ-Я дано не е нищо сериозно..
Много са ни хубави бебчетата... Heart Eyes
Тук до преди малко печеше слънчице,ама сега се смръщи..Май пак ще ни се размине разходката..
Амидала,ако искаш да излезе на по-евтина доставката на девойката,поискай първо да ти преведе парите за нея и за доставката,а ти си я пусни по пощата като обикновен колет,без наложен платеж...така ще й легне много по-евтино доставката.Аз така съм си купувала от продавалника.Доставката на повивалника,който беше към 4кг ми беше към 2лв..А куриерите щяха да ме одръгнат минимум 5 при това без наложен палтеж..

Здравей, adi_v4.

Съжалявам за болката, която те е сполетяла – надявам се положението вече да се е подобрило. Колко време преди събуждането ти сутринта е било последното извеждане на кърма от гърдата и какво е било (сукане, изцеждане)? Забелязала ли си нещо необичайно в ежедневието, вкл. в режима на хранене? Как се чувстваш в момента? Как протече денят след събуждането?

Благодаря за отговора...Не мога да кажа колко време преди това,понеже я усетих първоначално в присъница,като ставах да взимам дреб да яде...При всички положения обаче е било време,като всеки друг път..Не спя по корем,малчо не шава още толкова,че да ме е ритнал той..Единствено преди да легна си взех един топъл душ,а по-различното при хранене беше,че като му давах да яде от тази гърда,бях легнала на противоположната страна,понеже напоследък нещо на последното ядене не иска да яде от нея.....Иначе болката все още си я има,даже там където ме боли,вече е явно зачервено.Вчера ме втресе и вдигнах температура 38,2.Сега нямам.Вчера цял ден му предлагах първо болезнената гърда.Звънях и на педката,каза ми да правя топли компреси и да цедя,ама с помпата след като беше ял не успяхме да изцедим нищо...Днес ще ходя при док да ме види...

# 651
Добро утро, момиченца!

Аз нещо не съм добре с главата да ви кажа! Ставам сутринта да храня Малчо в 10.20 някъде, нахранвам го, гледам телевизия, ставам да си правя кафе, сядам да ви изчета и.... гледам на компютъра часът е 10.25!!!  newsm78 А аз в стаята го гледам на един странен часовник със стрелки и явно толкова ми се е спяло, че съм объркала часовете.
Бобъра да ви се похваля от два дни спи по цяла нощ, нооооо не спи по цял ден за сметка на това. Да се смееш ли, да плачеш ли?! И в момента се бунтува в другата стая!  Crossing Arms

Честити месечинки на Габриел на мама desitacheva, Кристиян на мама Totoni, Владислав на мама valeria81 и Георги на мама silver_moon!  Hug

Друго не си спомням да съм имала да казвам...
И да съм имала съм забравила, здраве да е!

# 652
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КРИС  Hug, ГЕОРГИ  Hug, ВЛАДИСЛАВ  Hug И ГАБИ  Hug

Хей Я сигурна съм, че няма да има нищо сериозно при вас  Hug
Стисанати палчета за дребчетата на прегледи днес  Hug
Тонка ми то Крис 100% се е метнал на баба  Mr. Green

Аз пък обърках часовете днес сутринта-Боби мрънка, мрънка, а аз имах едно шише от вечерното хранене в 1 часа с 50мл. останали мляко ииии ми дадох му го, мислих, че са минали 20тина минути.  Shocked после поглеждам и 6 и 20  Embarassed Е глътна ги, не му мигна окото.
Party вчера си спахме за първи ден в спалнята  Party
ааа и открихме сезона на любовта с милото. По-добре късно отколкото никога, ама с тез паласки ....
После обаче си ме болеше матката  newsm78 и сега още ме боли корема.

За статията нямам думи.............
извинете, че нямам препинателни знаци  Embarassed!
Ние отиваме на консултация и после на преглед  bowuu После на разходка  Naughty ние не пропускаме и се връщаме за отчет.

Hug Hug Hug

# 653
  • Полски Тръмбеш
мамчета, за кръщене за кога се замисляте?

месечинката не е ли утре  newsm78 или аз  съм в грешка  Embarassed  - защото отпред на датите пише 13 че са родени  Rolling Eyes

# 654
мамчета, за кръщене за кога се замисляте?

месечинката не е ли утре  newsm78 или аз  съм в грешка  Embarassed  - защото отпред на датите пише 13 че са родени  Rolling Eyes

Embarassed
нищо да почват да черпят от днес  Party

кръщене чак, като се оправи напълно бобчето, ама ние не правихме и 40 дни по тази причина

Shocked защо имаме сирени Rolling Eyes

# 655
  • Полски Тръмбеш
Цитат

това не го разбрах  Embarassed

# 656

Сигурно е пробно. И при нас ги пускаха пред няколко дни "Внимание","Внимание" и бла бла

# 657
  • София, България
 Здравейте, днес пак ще ни се размине разходката Sad  Вчера не излязохме,щ  заради вятъра, днес пък няма вятър, но е облачно и хладно.
 Нашата косичка започна и тя да пада, очичките стоят сивкави, но ние и двамата сме с кафяви и бебка няма с какви други да е Grinning

Да ви питам вашите бебчета кихат ли често? Вики доста киха особено като я съблека, не е болна, нослето е чисто, много се притеснявам да не е някаква алергия към прах например..

# 658
Тинитам мисля, че е нормално да си кихат, така си чистят нослето:) И Мони киха доста!
Успех на прегледите момичета с бебчета Simple Smile
За статията - ужас, но и аз ако имам възможност ще се пробвам сама с пюретата!
За кръщенето - мислим лятото!
Вкъщи на дневен ред е почивката на море. Милото искаше Мони да го остави тук на бабите и края на Август да ходим в Гърция на почивка, но аз му обяснявам, че кърмя и не става, а той ми опонира, че нали имаме замръзена кърма нея ще му дават. Та направихме си експеримент - размразих му едно шише от замръзената кърма и мъника изобщо не иска да яде. Изцедих се и му давам от шише, пак не иска и като му дадох цица ако знаете какво ядене падна. Милото като му демонстрирах за какво иде реч и се отказа от идеята без дреб да ходим някъде. Но ако ходим с дреб ще вземем и едната баба, но като гледам как вървят цените доста скъпичко ще ни легне. Пък и с мъника не мога да планувам нищо предварително, че се незнае Thinking Изобщо милото мре за море, а не знам тази година дали ще го огрее!
Лекичка от нас!

# 659
месечинката не е ли утре  newsm78 или аз  съм в грешка  Embarassed  - защото отпред на датите пише 13 че са родени  Rolling Eyes

Май аз повлякох крак!  Embarassed Не знаех, че на 12 - ти нямаме бебенца...
ааа и открихме сезона на любовта с милото. По-добре късно отколкото никога, ама с тез паласки ....
После обаче си ме болеше матката  newsm78 и сега още ме боли корема

Споко и мен така ме болеше първия път, даже си мислех да не сме направили някоя беля ама всичко си е наред!  Peace След първото раждане имам предвид, да не мислите, че сега съм се дала!  Mr. Green

А с тея сирени е много тъпа история, понеже аз лично не разбирам изобщо какво говория тоя чичка!  newsm78 Да не дава Господ нещо да стане, ходи разбери какво да правиш!

Общи условия

Активация на акаунт