Отговори
# 675
Еми да почерпя,ама трябва да ни купите нов кат дрехи. Joyмерси все пак.Утре повече

Като ви слушам май само аз ползвам камизолки,по-удобни са ми от бодитата,иначе отгоре пак си е с блузка.
За кръщенето-мислим лятото вкупом,аз,каката и Габи,заедно с едно детенце което ще кръщаваме.Определено ще е на някой манастир с преспиване.Насочвам се към гложенския,само лекар няма наблизо,но за една вечер трябва да остискаме кълките.
Сезонът и ние го открихме вчера Sick,близкия месец няма да повторя Naughty
Добре дошла на новата мама. Hug
Лори Hug

# 676
Аз мисля,че няма голям избор за захранването-морков,ябълка,банан,картоф.В смисъл ще започнем със сок или пюре.

# 677
минаваме за едно хапване  Blush
после ще ви четем и ще пиша за разочорованието си от педиатъра ни. Отиваме на невролог, молим за стиснати палчета.
Вече сме точно 5 кила  Party Party Party и дълги 56см, макар, че аз го мерих 58см Party
Скараха ми, се че бил дебел и то много  #2gunfire Ами вижте ни то ние имаме най-малки бузки, като гледам аватарите. Само Боби на Снежи е с по-малки, но той е с 1 месец по-малък.

Та 1.400кг. за месец  Party Party Party Party bowuu но ние си наваксваме

цунки до после

супер анкета  Hug

# 678
Върнахме се от педката - имаше и двете ваксини (Пентаксима точно го получили днес) и ни ги биха (гърлото му вече не е червено). Малко порева, но сравнително мъжки се държа. Трябваше да яде след това, но много малко яде и веднага пак заспа, та се притеснявам. Дадох му панадол профилактично както ни каза педито, но един замаен и леко топличък ми се вижда. Дано ми се оправи хайванчето!
Мила - Симона - при коя педиатърка сте? Ние сме при Велева, там във вашия квартал.
Сезона на любовта - открихме го някъде на 50 ден на Симето и мен ме понеболяваше, но си мислех, че ще е по-зле, така че сравнително си беше ОК. Иначе и ние оттогава не сме повторили hahaha
За акането - педката каза, че максимум 48 часа можело да не се изхожда бебето и това нашето не било нормално - показах й Лактулозата и каза да започвам да я давам и я съмнява че Мони не яде достатъчно, което не ми се вярва, защото е спокоен и не реве че е гладен ( а съм го виждала как реве когато е гладен, нищо не може да го успокои освен цица), пък и на мен млякото по пода ми изтича от цицата. Вечер мокря чаршафите. Не знам, ще лудна с това акане!
Лори стиснати палчета от нас!
И аз подкрепям анкетата!
Лекичка засега, пък после пак ще пиша!

# 679
Успех, Лори!!!  Praynig

Ако ще си мерим бузите, моя Бобър ще е сред първенците!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:43 от QueenBee

# 680
  • Русе/Germany
Лори на мен пък ми се вижда че имаме доста бузки Mr. Green  вие сте 5кг а сте на 2месеца а ние сме 4кг и 800 Simple Smile а сме на 40 дни hahaha дали не сме шишави а? Mr. Green Стискаме палци при невролога всичко да е ОК Hug

Имам и питане - мамите, които кърмите, как отслабвате? Има ли диета, подходяща за кърмачки?
Кой е казал че отслабваме newsm78 Mr. Green hahaha

Evridika страхотно заглавие Hug

Сега аз да си задам въпросчето Mr. Green С какво перете дрешките ако има някъде изцапано с ако? Ако не сте го видите веднага де? Когато е веднага се маха лесно, но когато е вече засъхнало с какво перете?

И още нещо към мамите секцио, болеше ли при откриването на любовния сезон? Не знам дали има разлика във вида раждане.

# 681
Снежи, аз съм раждала секцио - болеше малко, но съвсем поносимо.Даже по-скоро си мисля, че болеше, защото сигурно се е свило влагалището от дългия период на сух режим:))), не толкова от секциото.
Светле и Евилче гледам, че вашите малчугани са родени горе-долу колкото нашия Мони на кг. и близки дати, та да Ви питам колко тежат вашите бебоци сега???

# 682

Сега аз да си задам въпросчето Mr. Green С какво перете дрешките ако има някъде изцапано с ако? Ако не сте го видите веднага де? Когато е веднага се маха лесно, но когато е вече засъхнало с какво перете?

Снежи,за прането нищо по-специално.Така или иначе от доста време ги пускам в пералнята, не ми се е случвало да не са се изпрали.Можеш преди пране да накисваш с прах или да натъркваш засъхналото със сапун.

# 683
Моят син днеска направо разби представата ми за него - спинка като нормално кротнко бебе след всяко ядене, сега спи от 40 мин, даже успях да импровизирам нещо за вечеря/таткото ще се изненада много, милият той от 2 месеца вече от работа направо в кухнята отива да готви... Blush/. Само дано през нощта не ни излезе през ушите тоя сън, ама айде... Heart Eyes

По темичките - аз съм секцио и не ме болеше при откриването на сезона, ама усещането си беше леко странно - сякаш по широчко е станало там долу... Thinking

Аз си пера с Тео бебе, ама акита не съм имала до сега, честно казано един единствен път ми е пропуснал памперс с ако и то леко на крачето  Grinning

За бузанчо и ние ще се караме с вас - нас къде ни слагате в класацията с нашите 6 килца, които аз като гледам само на бузи отиват за сега  Heart Eyes

Лори - успех и не се връзвай на педката, за тях все сме дебели, нашата не е посмяла да ми го каже в прав текст, ама достатъчно красноречиво беше - "още се храните нощем!!!????" #2gunfire

Снежи, каква дълга косичка верно имате - пу пу, хубавец!

иначе мене днеска едно нещо леко ме притеснява и незнам на какво се дължи - цял ден фонтанелката ни е доста изпъкнала, като цицина, а иначе леко е вдлъбната даже по принсип..доки каза, че ако е вдлъжната значи трябва да давам течности, ама обратното...?! Някой да е забелязал подобно нещо?

Господи, сега се поразрових и такива ужасии прочетох в нета...звънях на педито и каза, че трябва задължително да го види лекар...тръгваме пак към боницата...Sad

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 16:13 от amidala13

# 684
Лори,както каза Амидала,за тях все сме дебели!С каката ми беше писнало да го слушам всеки път до към годинка!После като проходи свали.Гладни ли да държим децата,за да не дебелеят  ooooh!  Naughty

Фентъзи отдавна не е писала! Thinking

# 685
  • Русе/Germany
Хм сранно на нас защо много често бодитата около крачетат имат леко зацапано аки newsm78 Да взема да сменя памперсите ли Thinking Сега чакам да ми свърши пакета и вземам 3-ка ама дали на същата марка. Много гадно това с бодитата, всичките стоят захабени Sad Пробвах със сапун но много избеляват дрешките на мястото на търканото. Уф казаха ми един препарат Спот на Перилис, сега пуснах пералня та да видим какво ще стане.

amidala13 Hug дано да не е нещо сериозно.
Относно коса ни  Mr. Green и двамата с татито сме с гъсти и тъмни коси. Е моята вече не е Mr. Green с тези боядисвания, но като малка беше. Странно но забелязвам че на малкия му расте сега по-светличка, а брат ми е бил русо бебе, може и да станем руси Sad А аз си го поръчах с черна коса, сини очи, висок и слаб Heart Eyes

# 686
Елена, аз почнах 90 дневната диета, уж била подходяща за кърмачки, само се пропуска водния ден. Влез в подфорума за диети и разгледай Simple Smile

И на мен ако ми е пропускало самоо 2- 3 пъти и то от към кръста, когато 2-ката ни беше омаляла, преди да минем на 3-ка.

А ако когато кихне на повивалника и ми изцапа постланата пелена първо запирам със сапунче и после в пералнята.

Фентъзи, когато е в Плевен няма добър нет и затова не е писала скоро. Може тези дни да се отчете обаче Simple Smile

На мен пък педиатъра нито веднъж не ми е намекнал, че Краси е дебела, само повтаря, че е добре гледано бебе. Бузки изглежда по снимки, че имаме, но реално няма и хич не е пухкава, вярно 6 кила е вече, но пък за сметка на това е много дълга, цели 64 см и може би така са се разпределили килцата, но то и аз и таткото не сме от нисичките по 187 и 175 см, нямало на кой да се метне.

# 687
ехооооооо

спи в мен бебо и аз съм едноръка Rolling Eyes

диета и кърмене-мисия невъзможна за мен Tired
секс-няма Confused
кръщене-на кръстова гора....там беше и баткото
косата-не е паднал и косъм Crazy
акито-с тео бебе сапун го махам Peace
бебо беше 6500гр. на 5ти...определено гони 7те кг вече Mr. Green
очички-потъмняха,а баткото е синеок Heart Eyes

# 688
Амидала  Praynig

Петна - и ние имаме доста често ако около крачетата. Ползвам препарат за петна на Сано. Напръскавам петното, престоява малко и бухам в пералнята. До сега не съм вадила неизпрано леке. Дори дрехи със стари петнаса се изпирали. Въобще съм много доволна. Аз като цяло съм си фен на марката.

И ние сме към 5 кила и половина, та очаквам и на нас да ни кажат че сме дебели утре на консултацията. А бузите са ни огромни, само за мачкане. За сравнение брат му на 2м. беше 3,500кг., а Мърито го бие с 2 кила отгоре.
Очичките са му още тъмно сиво-сини. Неопределен цвят. Надявам се да станат сини. Татито е с много сини очи, аз с кафяви. Баткото взе моите очи, сега се надявам беб да е с на баща си.

Кръщене - брат му го кръстихме на Богородица. Сега може би пак тогава. В Св. Неделя. Ако не ни дойде друг акъл до тогава.

# 689

И още нещо към мамите секцио, болеше ли при откриването на любовния сезон? Не знам дали има разлика във вида раждане.

И аз съм със секцио, открихме сезона още месец и половина след появата на беба, но не ме е боляло, всичко си беше ок.Сигурно е индивидуално.
За кг. Карина преди два дена, когато стана на два месеца тежеше 4, 580кг, от болницата се прибрахме 2,770кг.Смятам че вдигаме нормално.
И сега да ви кажа относно спорта и влизането във форма.Днес реших да се кача на бягащата пътечка да се пробвам.За моя радост не ме боля операцията, сякаш я е нямало.Избягах 3 км с 10км/ч.Много съм доволна.Започвам редовни тренировки,че има да се свалят над десет кила, трябва да знаете, че на 35г е по-трудно. LaughingРазбира се нормативът ми е доста повече от 3км, ама като за първи път след раждането смятам че е ок.
Дано само щерките бъдат солидарни с мен и да заспиват по едно и също време наобяд.

Общи условия

Активация на акаунт