/, ама след половин час ше трябва да го будя да ходиме до болницата...мерих му температурата даже, толкова не съм свикнала така блажено да си спи през деня за повече от 15 минути 

Честити месечинки за празнуващите днес и вчера
!
- моите баба и дядо.

идеи за анкетка?

. Ами... след десет минути спеше дълбоко. Сега на обяд при храненето обаче не се получи - съдра се от рев. Накрая й дадох допълнително храна и се успокои, а аз съм в чуденка възможно ли е да е толкова гладна
. Според педиатърката трябва да изяжда 100 мл. Тя първо суче от двете ми гърди, а после изпива 90 мл АМ. Сега АМ й стана 120 мл. Чак пък толкова да я няма кърмата ми...
.
. Иначе двете баби вече имат планове по въпроса (коренно различни естествено). Мъжо също си прави някакви там илюзии. Ако зависи от мен, обаче, ще е много различно от това, което си представят. Бих искала да е по-голяма и да разбира какво става, а понеже това е религиозен и много съкровен акт, ще я кръстя на специално място (ако не изчакам сама да реши дали да се кръщава).
). Мъжо обаче също не дава зор и почна да ми става леко съмнителен, та ще трябва да поработя в тази насока.
.
. Докато дондуркам едното, другото го храня, гушкаме се, говорим, пеем, приказки си разказваме и въобще гледам на Рая да ѝ обръщам максимално внимание, за да не се чувства пренебрегната.
. За очичките и една синеока баба да имате е достатъчно и пак не се знае какви ще са
. Ние сме така със сестра ми. Родителите ни и всички баби и дядовци с изключение на едната баба са с кафеви очи, а ние и двете сме светлооки (и не, съседът определено не е помагал
нямам никакво желание. Особено като се видя и как изглеждам-направо изпадам в ужас.
. Ние сме така със сестра ми. Родителите ни и всички баби и дядовци с изключение на едната баба са с кафеви очи, а ние и двете сме светлооки (и не, съседът определено не е помагал
Напълно възможно е при двама родители с кафяви очи да имат светлооко дете без да е помагал съседа, а само да са носели някой скрит рецесивен алел. 
Препоръчани теми