КГБ = Клуб на Готините Баби - 109

• 42 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  ЧРД!

Ето пак е с нова дрешка,
най- красивата черешка,
сред нарциси и иглика,
дет, са й лика и прилика,
че този слънчев Априлски ден,
е нейният ДЕН РОЖДЕН!
Две годишна стана днеска,
у дома тресе ги треска,
как ще мине тържеството,
какво да е менюто, защото,
гостите са най-различни,
сладки дечица, с мами лични,
но без тревоги,  моля-моля,
насреща е мама Оля,
нали  домакиня е добра,
изненадите подбра,
има за всекиго по нещо,
и разхладително, и горещо,
че днес най-сладкото дете,
стана на годинки две!
Нека голяяяяямата Елинка,
тази умна бубулинка,
расте здрава, пъргава, красива,
да е късметлийка, да е щастлива,
заради ума й, и красотата,
светът да й лежи в краката!
                    Наздраве!

За мама Оля!         За баба Шпунц!

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 09:12 от Tani-ta

# 91
Мила Елинка,, бъди принцеса! Може и без корона. Но като самочувствие, гордост и преклонение пред теб. То,, вярно на истинските принцеси не им е много лесно. Ама ти бъди принцеса духом и с приказките, миличка.
И знай че имаш чудесна баба, на която - допускам - и мама де  е метнала.
Ще рече - и мама е чудесна!

happy bd baloni hbday

# 92
  • в малка спретната къщурка
Честит Рожден ден,на Елина!Да е най щастливото дете на света!
Шпунц,Честит празник на цялото семейство.Наздраве!
Здравче,дано е приключило всичко лошо. Praynig
Тути,където и да си,чакаме маТриал.
Днес похайманосвахме с колата,но нямахме близки спирки до членките на КГБ.Сега ме чака много домакинска,но ще приключа набързо и с нея.
По късно ще се появя.

# 93
Здравейте, здравейте! Hug
Най-после седнах, то не беше метене, чистене, тупане, миене, готвене, две перални.......разсипах се! Laughing
И току-виж, утре пак мръсно, тавите празни, тенджерите също!!!!!! Иди разправяй, че днес не съм седнала!
Сготвих за мама супа топчета, за нас запеканка с луканка, пушено сирене, кашкавал и гъби. eat
Току-що избърсах праха и влизам в банята, че нямам търпение да полегна пред телевизора!

Преди малко се обади зълва ми, починал е техен братовчед, 63 годишен от инфаркт, който е женен за моя съученичка, освен това Стефан го е кръстил.....утре ще е погребението....ох не ми се мисли!

Фурийче, моите щерки, сестра ми, сина й и Бори, днес бяха в Констанца, отидоха уж да изхарчат леите, ама нямало какво да си купят, и пак ги връщат. hahaha
То ако имаше, аз нямаше да си върна леите от Букурещ! Пълно е с китайска стока! Mr. Green
Аз не отидох, отстъпих мястото на племенника ми, че да се разходи детето, обадиха ми се били на Шабленския фар.
Ако бях отишла, значи нямаше да се видим, щом и ти си била по хайманосване! tooth

Хайде, после ще пиша пак, обаче къпана! hahaha

# 94
Хапнахме,пийнахме,прибрах масата и ЦОП тук.Чиниите за почивката,обаче. Joy
Ели за последна вечер е при нас и утре ще я водим.То на мен ми се видя малка ваканцията,а на децата сигурно е миг само.Утре отварям "Готварницата" от сутринта,но още нямам готово меню. newsm78Тази седмица пак съм зле със съня и може бодърстването да го ползвам за готварски идеи, #Crazyняма само да се  въртя и  разхождам,като"караконджул".
Танита,добре,че не си изгърмяла патроните напразно.Сега ще имаш повод,да те доведат на гости.Единственото условие е да се чуем,че съм голяма"хойдерка" и може да сме забили на някъде.Нямахме никакви планове и щяхме да си стоим в къщи,ама:Шило в торба,стои ли? Joy
Решихме снощи да си начешем крастата. Joy
Танита,за стихчето посветено на Елина:  bouquet Heart Eyes Hug
Сега заемам позиция 1dishesтака,после така  typeuu,а по-късно и така smile3524

# 95

Фурийка, като се затопли времето, може и това да стане! Heart Eyes
Нека първо да ми мине и ремонта, после на спокойствие ще си гостуваме, пък и може някоя съфорумка да се накани да дойде през лятото на море и ето ти повод за срещичка! Joy
Фенчо е ГОЛЯМА РАБОТА! Hug Пу, да не го урочасам! Laughing
Винаги е правил изненади на своите две дами на сърцето! thumbsup
Дядо Стефчо е на светлинни години от романтика, сюрприз, развлечения.........все има работа!!! bash
Господ уж събирал! Да, ама не! Ние сме се събрали явно в почивния му ден, та не се е намесил! smile3532

Моите хойдерчета още ги няма, дай им ходене, просто не им се пробира в къщи! Joy

# 96
Честит Рожден ден на малката принцеска Елинка!
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
да е жива и здрава!!!

# 97

Л   Е   К   А         Н   О   Щ !

# 98
честит рожден ден на черешка елинка!
много да е здрава, чаровна, щастлива,послушна и весели игри с батко!

# 99
  • София
Танита, лека нощ.
Явно много са те омаломощили тия дни децата и сега си отпочиваш.
А това, че утре пак е мръсно и тавите празни - и у нас е така. Направо не мога да измисля какво да направя. А и Ани кога яде, кога - не. Все хапвала късно в салона и в къщи отказва.
Но тази вечер си напълни тумбачето. Имах поръчани 2 ваучера за пица, салата и 1 л. бира за 3.90 лв от сайтовете. Доставиха ми ги на време и всичко беше наред - пиците топли,бирата студена, а не обратно. Софиянки, да похваля пицария Мама Миа. Ако пак пуснат ваучери - купувайте смело.
Утре ще правя пълнени чушки с месо и таратор. Вече го почнахме редовно.

# 100
Добро,утро!То Добър ден стана,но който се въртоли цяла вечер от безсъние,сутринта като пребит се събужда.Ще ми мине,но колко ли ще ме държи този път. newsm78

Танита,ха дано се сбъднат думите ти. PraynigЩе спретнем среща на моя територия.Дано си заплюла добре,че наистина да не хване Фенчо уроки hahaha hahaha hahaha.Преди се ядосвах първо и после тръгвах,а сега не чакам да ме поканят. JoyСамо да ми кажат за хойкане и съм готова,че и детето и то хаймана.Малееее,на кого ли да прилича. Joy

Айша,добре си му хванала цаката.Щом е вкусно и изгодно,защо да не се възползва човек,щом има начин.
Римар,сънувах те,но много за кратко.Май ми беше на гости,но защо бяхме на мойта работа? newsm78

Тути,къде си?Да не забягна,че чакаме да разказваш и показваш.
Отивам да пълня тавите,че мене чакат.

Лек,приятен и усмихнат ден.

# 101
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Здравейте девойки!  Hug

Докладвам какви ги върших вчера:

Имах голямо желание да дойда на срещата в София с Каролин, но изненадващи обстоятелства ме накараха да се откажа. За това решението ми беше да прескоча до Хисаря и да се видим там с нея. Речено -  сторено вчера...... Натоварихме се все моми отбрани - аз, внучето, кучето и дъщеря ми .....и газ до дупка.  Joy Joy Joy  Вятъра само дето не ни отвя.

Срещата ни беше невероятна, а Каролин се оказа един много слънчев и позитивен човек, но това вие вече го знаете. Говорихме си за какво ли не, а времето мина толкова бързо..... ooooh!  Тя е на почивка с приятелката си. Много, много съм щастлива, че се запознах с нея. Имах чудството че вече се познаваме, а не че сега за първи път се срещаме и общуваме.....Изключително мила и коректна дама. Само дето времето ни се оказа недостатъчно....но ще има и други срещи, живот и здраве.  Heart Eyes

Шпунц, трябва да ти предам поздрави и най-сърдечни пожелания за здраве, късмет и щастие  за рожденния ден на вашето слънчице принцеса Елинка от Каролин. Извинява се, че не може сама да ги поднесе, а го прави  чрез мен.

От Хисаря се отправихме към Карлово. От там преди 3 години купихме за рожденния ден на Нанси дълго очаквания и силно желан жив подарък кученцето чау-чау Ая. Беше на 3 месеца. И понеже бяхме наблизо отидохме да видим първите и стапани и тяхното куче, също чау - чау Айк. Те са големи приятели с Ая, защото винаги когато ние имаме възможност ги посещаваме и те също. Така че връзката ни не е прекъсвала, а имахме и щастието да се запознаем с едно семейство, което обожава животните. И така....нова среща, ама между Ая и Айк. Не бяха се виждали от доста време....че като почна едно скачане, въртене, душене....полудяха от радост и двамата. За това ви качих и две снимки с двамата щастливи приятели да им се порадвате и вие.

Снимки съм качила в албума, ама Жабче, ще те моля теб или друга от вас девойки да оправите
отпред началото със снимките в албума, че бях направила два еднакви албума със снимки, та изтрих единия, ама нещо май не ми се получи... newsm78, абе с две думи, ако може да ми оправите бъркотиите  hahaha hahaha hahaha  Извинявам се, ама не е нарочно, ами от незнание....отивам да се срамувам..... Embarassed

Е това е докладвах.....а, забравих най-важното : много прегрътки и целувки от Каролин за всички вас 
Hug    Hug    Laughing    Heart Eyes    Heart Eyes    Laughing   Hug     Hug

# 102
Добро утро,момичета!

Фурийка,и аз тази сутрин се излюпих по късно Laughingно то ни простено в неделния ден Wink

Тутулина,завиждам ти за срещата с Каролин.....много ми се иска и аз да се запозная с вас....е може и това да стане newsm78

Хайде макар и късничко да пийнем по едно кафенце.....и после да се отправим към печките да готвим  chef

Хубав и усмихнат ден!

# 103
  • София
Добър ден.
Надежд, благодаря за хубавото кафе. Но втората част на изречението нещо не ми харесва.
Ща не ща и това трябва да направя, но надвечер. Уф..
Тутулина, много хубаво сте си изкарали. Отивам да гледам снимки.
У нас - Ани замина на работа пак много леко облечена. А днес тук е доста студено.
Пламен днес е като бебе - събуди се, хапна, пийна кафе и сега хърка.  :35
Аз си суша косата, после излизам.

# 104
  • София
Айде, и аз отпрашвам за Хисаря   car003  car003  car003

Опитвам се да се разболявам нещо или е от студената бира  newsm78

Натъпках хапченца разни в чантата, мъжа си гледа формулата и като свърши-тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт