кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 774
  • 765
  •   1
Отговори
Към мамите, които по една или друга причина нямат кърма и трябва да хранят новородените си бебоци с АМ: кое мляко избрахте и сте доволни от него? Пазара е пренаситен с различни видове и аз съм в голяма чуденка...

# 1
Бяха ми дали Фризолак, като уж най-доброто. Получи запек. Смених с НАН, понеже марката ми беше позната. Получи ужасяващ запек от него. И тогава питах в друг форум и ми препроъчаха Аптамил и всичко се нормализира.
Аз съм фен на всички продукти на Милупа.
Има много добри отзиви и за Розов Хип и Лактана Био.

# 2
  • Бургас
С това от родилното/Фризолак/.Не било хубаво да се сменя,та си изкарахме 4,5 години с него.

# 3
Започнах с Аптамил. По едно време реших да пробвам с Фризолак, но крайният резултат никак не ми се понрави. Върнах на Аптамил и висчко е наред. Simple Smile Не помня какво даваха в родилното.

За повече информация, погледни тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403711.0

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 11:41 от МАГНИТ

# 4
Първо пробвах с Frisolac не и хареса вкуса и не искаше да го пие после минахме на Nutrilon, но от него получи запек след това започнахме с Lactana и от него нямам никакви оплаквания на вкус и харесва и нямаме проблем с акането.

# 5
  • Бургас
В началото дохранвах с Нан, но 3-ката не я хареса (имаше по-различна структура) и сега й давам Аптамил.

Ще получиш много различни мнения. Всяко мляко се понася от детето по различен начин. Peace

# 6
Дохранвах с НАН 1 първите месеци, обаче нещо не му хареса, смених го с Хумана, хареса му повече. Но това беше за кратко, защото после отказа шишета и АМ и минахме само на кърма.
Сега почти го отбих и минаваме на Хумана 3. Приема го добре, даже прекалено добре, май даже предпочита шишето пред мен Simple Smile

# 7
  • София
Давах Аптамил Ар,защото много повръщаше,сега след годинка пак Аптамил давам.Ведин момент реших с Лактана да пробвам,защото имаше много хубави мнения за него,но много повръщаше и пак се върнах на Аптамил Simple Smile.

# 8
Давах Аптамил.
Сега ако ми се наложи бих хранила с Лактана.

# 9
  • Стара Загора
Розов Хип !

# 10
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Много е индивидуално!
Аз в началото дохранвах. От Аптамил бебка се спичаше, минах на Хумана и останах доволна.
Детето на една приятелка беше точно обратният случай.  Peace 

# 11
След месец тормоз с Нан сензитив започнах да давам Лактана и ще я давам докато иска да пие мляко

# 12
Откакто спрях да кърмя - бебето беше на 2 месеца и половина - започнахме с Нутрилон.
Преди около месец минахме на Babylove на ДМ и съм много доволна - приема се добре, а и ни излиза доста по-евтино в сравнение с Нутрилона. Скоро ще минаваме на 2-ката.

# 13
  • някъде
НАН и за двамата.

# 14
  • София
Когато се наложи да дохранвам педиатърката ми препоръча НАН и Мимумил. Синът ми не хареса НАН-а и купихме Милумил. Синът ми го хареса и го почти до 2г възраст. След това отказа АМ. Миналата седмица обаче пак пи. И смятам да му купя някое с подходяща формула за възрастта му.

Общи условия

Активация на акаунт