Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 799
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Изгледах снощи втората серия,супер е сериала! Още ми е трудно да ги запомня всички имена,кой е Джофри Blush

# 451
  • Стара Загора
Синът на Церсей и краля засега

# 452
  • София
А Джори Касел какъв беше?
И роднина ли е на Родрик Касел?

# 453
http://bt.wrzru.com
Регистрирайте се и теглете, в Замунда изтриха всичко 2 часа, след като качиха субтитрите на 2ра серия. Само тийзърът стои за реклама.

# 454
  • София

hahaha , да речем

# 455
Благодарско, onnche-бонче  Hug

# 456
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз изгледах, гледам го с руски субтитри, за сега там торента не се трие. Така ми е най лесно да намирам сериите.  Mr. Green
Харесва ми сериала, съжалявам че изпуснах книгите, дано Барда да ги преиздадат че не знам от къде да ги купя иначе, не ми се чете в електронен вид.  Joy

# 457
  • София
До преди няколко дни ги имаше всичките - сега гледам, че пак са се изчерпали. Виж по книжарниците, може да ги има Peace
Гледам, че Игра на тронове още я има

# 458
В Бард ползвам 20 % отстъпка.  Whistling Иначе те са по 20 лева книгата, множко са ми.
на времето тя почна да излиза по времето на Колелото, стори ми се да следя и двете прекалено. Че и Войната на Разлома, и Белгариада. Това е една от поредици които реших да не взимам.  newsm78 Embarassed

# 459
  • София
Пак ще ги пуснат

# 460
Надявам се.

# 461
  • София
аз си тегля сериите от тук.: http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1
Лятото си свалях едно забавно испанско сериалче и никога не съм имала проблеми.  Peace Сериите ги качват моментално с титрите.

# 462

hahaha , да речем

Е, де Mr. Green Нали някой беше пуснал по назад линк към Пингвините-там имаше промоция, купуваш 2 книги и получаваш 3 Wink Аз вече си чета с кеф втората....Пайк и Железните острови Confused

# 463
Ама Игра на Тронове е само поредица ли Crazy Blush

# 464
  • София
Ама Игра на Тронове е само поредица ли Crazy Blush

"Игра на Тронове" е първата книга от поредицата "Песен за огън и лед". Има още 3 книги след нея, а петата я чакаме да бъде издадена тази година.
Сегашният сериал е въз основа на първата книга.

Общи условия

Активация на акаунт