ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нико, и аз не мисля че тези кг са за притеснения, все пак е важно и колко е високо детето. Ние сме 104-105см, съответно 15 и 16кг, в полза на мъжа  Mr. Green Всички баби мрънкат че били много кльощави, ама за мен са си добре. Проблемът при нас е, че ядът много, особено Лора, но не качва на кг и си седи все така по-слабичка, а е постоянно гладна и яде нещо. След последното боледуване и Дани започна да си похапва повечко, чак на 2 пъти щеше да повърне от преяждане и е почнал да пълни бузи, трябва да го измеря. Та искам да кажа, че това си е до метаболизъм и до структура. Предполагам хомеопатите са го точели това като характерна особеност, но дали ще се промени немога да кажа.

# 616
  • Пловдив
аз не искам прасенце,но поне по мъничко да качва,като е гол е само кокали и кожа,висок е 106-107 см.С дрехи бива,но гол Sad

# 617
  • София
Нико, кажи и колко е висок. Иначе може да се повлияе, но да ви кажа моята дъщеря не беше много, много ящна. Винаги и била слаба, особено с дрехи, но яко я погледне човек внимателно си е имала и баджачета и дупенце съвсем нормални. Като гледам и сина ми и той е същия - има си ги!
Та мисълта ми е, че като стана към 9 годишна "мис Каприс", както я наричах, така се разяде, че от: "яж, Лора!", за няколко дни преминах на "Спри да ядеж , Лора!", а и подобна ситуация се случи и с повечето злояди деца, от нейното обкръжение и възраст.  Така че сега гледам на тия неща малко по-спокойно - ще прояде като започнат пуберитетните промени, а те започват около 9-тата година и то с як апетит.

Аз да питам - сина му падна онзи ден от една люлка на глава и аз от шаш не се усетих да дам Арника веднага, а дадох чак след 3 часа някъде. На другата сутрин повърна и лежахме в Пирогов, докато се установи, че няма спусване и че вече не повръща. Та въпроса ми е какво друго може да се направи в такъв случай?

# 618
  • в матрицата
Вени, има си лекарство за комоциум, бях в същата ситуация преди година с дъщеря ми, но не лежахме в Пирогов, благодарение на него. Няма да казвам името му, че тук нали има  хомеопати, да не им изземвам функцията  Wink

# 619
  • Пловдив
Ами те /хомеопатите/ нещо се позагубиха...Ехо,къде сте??? Rolling Eyes

Празниците свършиха и ние пак сме тук... Laughing Peace

# 620
Може ли да ми препоръчате (по възможност на лични) класически хомеопат в София, за детенце в градинска възраст, с всички присъщи за съжаление вируси и бактерии там.
Моля за съвестен човек и лекар, от когото сте доволни, който е добър диагностик и за когото медицината е призвание, а не търговия. bouquet

# 621
  • София
Суза, кажи го, моля те! Аз не разполагах нито с книги, нито с нищо, даже с нет. Постоянно. Бях в Сандански. Абе, пак неадекватно съм реагирала!

# 622
Вени, съвсем адекватно си регарила при тези обстоятелства, според мен. Да, можело е по-рано да се сетиш за Арника, но пък човек не може винаги да носи със себе си половин хомеопатична аптека... И най-резонното е било да отидете в болница за преглед и наблюдение след като е повърнал.

# 623
Нико, моята щерка е 16.8кг на 4г и 2месеца е и е над 110см. Това за килограмите е относително.Но си прав, че като са без дрехи си е направо плашещо. Мен ме е страх да я вдигам като я къпя, защото е само кокали.

# 624
  • София
Ще проядат!
И от глад няма да умрат!

Мег, ние ходихме и даже лежахме два дни в Пирогов. За съжаление го по облъчиха, ама..няможех да рискувам - повръщаше и беше много отпуснат. После започна и хрема и кашлица, малко температура. Та може и с вирус да съвпадна.

# 625
Има ли някоя жена излекувала вторична аменорея само с хомеопатия?

# 626
Леле, хора Shocked Малкото ми е на 2 и половина -106 см и ...14 кг.
Голямото ми е на седем и половина и е 37 кг.....

(е, в защита и двете са с по глава и половина над връстниците си)

Ох, с това комоцио направо ме шашардисахте..... Rolling Eyes

# 627
  • Пловдив
Оооо,Мече браво на твоите Laughing!С какво ги храниш тия деца,бе жена Rolling Eyes Wink или е ген...

# 628
  • Пловдив
те и гените имат значение-моят мъж като дете също не е искал да яде,и е бил доста слаб,като станахме гаджета преди 10 г-беше слаб,слаб-60 кг,за мъж висок 170см,после се позакръгли и сега е към 80кг Simple Smile
аз винаги съм си хапвала обаче,А синчето е взело гена на татко си сигурно Simple Smile

# 629
аз съм 176, мъжо е 194. Сигурно е ген. Родителите също са високи, и на двамат.

Общи условия

Активация на акаунт