ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 112
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • Varna
Здравейте,дне сме по-добре.Мамаден астмата  не е точно диагноза-в смисъл до сега 4 пневмонии с всичките му салтанати-болници,урбазони....Бронхитите вече не ги помня колко бяха за тях не сме лежали..При нас болестта почва така 1ви ден сополи,2ри ден мнооого сополи и до вечертта е със спазъм.Грозна картинка беше.Сега съм го спряла от градина.Лекуваме се с хомеопатия и бих казала че почти овладяхме кашлица която от година и половина не е спирала(едно подкашляне от което пак почваше да свири).Но при новия хомеопат това ни е първото остро състояние и това да седим и да чакаме щеше да ме довърши...На висока температура издържам,карали сме гнойни ангини и бях желязна-само ХЛ и никакво сваляне на температурата.Но казвам ви видя ли ги тези сополи и полудявам-не ям,не спя ..само седя до него и го слушам как диша..кошмарно е.
Дано да оздравява скоро.

# 706
  • Варна
Здравейте
Това вчера го четох и на други места http://www.moreto.net/novini.php?n=130965

# 707
Здравейте
Това вчера го четох и на други места http://www.moreto.net/novini.php?n=130965

Не знам доколко е вярно, но например тук, в Холандия, да се намери хомеопатично лекарство е доста трудно. Даже като се обадиш в аптеката и питат: " Кой  ви го предписа?"
 А  освен това се оказа, че... Кантарис бил спрян от производство, поне за потенция С Shocked

# 708
Включвам се и аз в темата за да споделя и за нашите проблеми.
Синът ми откакто тръгна на ясла, постоянно е болен, 4 бронхита прави през месец.За това време, изпихме сума ти АБ, инхалации с вентолин и какво ли още не.Преди няма и 2 месеца реших че ще го водя на хомеопат, и наистина, за много кратко време, се оправи, почна да ходи редовно на ясла,настиваше но до 2-3 дни му минаваше.При нас проблема ни е носа-правихме изследване есента за бактерии и се оказа, че имаме стрптококи.Ако секрета слезе надолу,вече става страшно.И ето сега точно на Великден, пак със спазми, хрипове, секрети.Хомеопатката ни каза да пием 4 дни Вентолин+Флудитек +Поумон Хистимин 30, Пулсатила15, Блата Ориенталс 9, Натрум Сулфурицум 9.Въпреки страшната кашлица, той беше добре, температура много рядко е вдигал, в случая пак нямаше, играеше си, ядеше...Сега вече спряхме горепосочените лекарства, но пак ме притеснява, защото накашля....може би е остатъчна кашлица, личи си че се кърти, но пък и не виждам че отхрачва.От 2-3 дни нощем, при заспиването се поти....И много ми е интересно, значи сега няма сополи, като сме вкъщи, но в момента в който излезем навън, веднага започва да тече гъст, зелен секрет  newsm78 Незная вече къде да го водя и какво да го правя.

# 709
Доста отдавна се шумеше, че ще спрат продажбата на билки. Е, ми да, нали бъркат дълбоко в нечии джобове - при това с все по-масовото осъзнаване на човека бъркат все по-дълбоко и дълбоко в ненаситната паст на фармамафията.

НЕЗДРАВ интерес напира в мен защо остават не само на пазара, ами и ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ #Crazy #Crazy #Crazy за всеки българин (който уж е европеец ooooh!) все повече и повече ваксини, които ако ви ги разбия по листовки откъм съдържание, ще ви стане лошо....

И да не ми скочи насреща сега някой с вакли обяснения за минималните дозички на съставките, които били БЕЗОПАСНИ за организма.
То бива наглост, ама....

Мисля, че от лявата пълна кълка на някой мастит депутат или производител на лекарства ще излезе доста добър...знам ли...нозод против тъпотия.

# 710
...Хомеопатката ни каза да пием 4 дни Вентолин+Флудитек +Поумон Хистимин 30, Пулсатила15, Блата Ориенталс 9, Натрум Сулфурицум 9 ...

Незная вече къде да го водя и какво да го правя.

Първо и най-важно - смени моменталически тази (хомео)патка, прочети тук какъв е добрия хомеопат и намери такъв.

До тогава проблемите на детето ще се повтарят и евентуално задълбочават ...

# 711
оф-топик:
http://www.gaia-health.com/articles301/000315-bulgarian.shtml
 подписка срещу европейските ограничения спрямо билковите продукти

# 712
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тук, но..ще питам. Дъщеря ми /3 години/ е с проблемна трета сливца от февруари , до този момент 2 отита и 1 гнойна ангина, задна хрема. До този момент не беше дори боледувала.  Изчетох всичко за третата сливица и хомеопатията.  Признавам си, накупувах Боарански зрънца и видях с очите си резултат при хремата, но не вредя ли така на детето от това самолечение? Моля, знаещите да ми кажат греша ли?
Сутрин - Калкареа фосфорика 15 CH х 5 зрънца
През  15 дни по 10 зрънца  Туберкулиниум 15 CH
Цинабсин - 3х1

# 713
Привет. Кратък отговор. Възможно е да си потиснала една хрема, възможно е и да си я излекувала, но си на грешен път.
За Цинабсин няма и да коментирам (полипрепарат). Виж първия пост на първа страница в темата и влез в линка за Информативно за хомеопатията.

# 714
Привет. Кратък отговор. Възможно е да си потиснала една хрема, възможно е и да си я излекувала, но си на грешен път.
За Цинабсин няма и да коментирам (полипрепарат). Виж първия пост на първа страница в темата и влез в линка за Информативно за хомеопатията.

Благодаря за бързия отговор, четох и пак ще прочета.  Някой може ли да помогне, хомеопат във Враца, има ли изобщо?

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 22:54 от ianitza

# 715
Тук не мога да отговоря, душице, но  все някой ще ти пише.

# 716
  • Варна
Страшна работа с тези лекарства. Опитват се по всякакъв начин да си набутат отровите и като виждат, че все повече хора се отказват са стигнали до тази "велика" мисъл- да ги забранят . Голяма мафия са си наистина. 

# 717
  • Пловдив
Силно преекспонирано ми се струва това твърдение, че ще забранят ХЛ, да не забравяме, че английското кралско семейство се лекува само с класическа хомеопатия Wink. Като се замисля, по-скоро съм ЗА това да не се продават свободно, без предписание....Но това от своя страна, ще доведе до доста други проблеми, че хомеопати без мед. образование не могат да ти напишат рецепта...., че тези пък с мед. такова предписват в разрез с основни принципи и още и още. Няма кой да контролира целия процес...айде да не задълбавам.

# 718
  • Варна
Като се замисля, по-скоро съм ЗА това да не се продават свободно, без предписание....Но това от своя страна, ще доведе до доста други проблеми, че хомеопати без мед. образование не могат да ти напишат рецепта...., че тези пък с мед. такова предписват в разрез с основни принципи и още и още. Няма кой да контролира целия процес...айде да не задълбавам.

Освен това, много пъти нашия хомеопат ни казва по телефона, какво да си купим кпгато не е в града или пък по нощите (нали това е и едно от изискванията към добрия х-т - да е на линия дори и ако е извън града....за какво ако няма да можем да си купим това което ни казва?)...какво ще правим в такива случаи ако е само с рецепта...

# 719
Абсурдно е да се предписват само с рецепта.
Ако стане така, ще бъда принудена да си изфабрикувам печати Crazy Crazy Crazy А хич не ми се ще. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт